Vidéki mérkőzések

FERENCVÁROSI TORNA-CLUB II.—SZEGEDI ATLÉTKAI CLUB 3:0. (Félidő 2:0.) A FTC. II. csapatának jó formájáról tesz tanuságot a fenti eredmény. A győztes csapat góljait Tokárszky révén éri el. Kiváló játékot mutatott Gerstl jobbszélső. A Sz. AC. csapatában Berke mint hátvédő állja meg legjobban helyét. Kis kapusnak rossz napja volt. Nagy balszerencse üldözte a Sz. AC. csapatát, hogy egyetlen gólt sem birt elérni. A két csapat igy állt fel:

FTC. II.: Cseló — Sábián, Weszely — Ladányi, Medgyessy II., Kucsera — Gerstl, Tokárszky, Szánthó, Muzsik, Weisz.
Sz. AC.: Kiss — Berke, Szücs — Véres, Zsoter, Robicsek — Ungár, Sajó, Glück, Weisz, Fekete.

A szegediek csapatából Niesner imét hiányzott.

Biró: Müllender Sándor (Nemzeti SC.) volt.

FERENCVÁROSI TORNA-CLUB II.—ARADI ATLÉTIKAI CLUB II. 3:0. (Félidő 1:0.) Másnap pünkösd hétfőjén Aradon játszott a FTC. II. csapata. Az aradiak fölött szintén 3:0 arányban győzött a Ferencvárosiak csapata, bár egyuttal a csapat már kimerülten vette föl a küzdelmet, mindamellett biztosan nyerte a mérkőzést. A FTC. csapata Cseló és Muzsik kivételével ugyanoly összeállitásban szerepelt, mint Szegeden. Cseló helyett a kapuban Janisch játszott, mig Muzsik helyél Schön töltötte be. Jó volt a védelemben Kucsera és Medgyessy. Az AAC. csapata mindvégig igen erősen játszott, kik között Boros és Lengyel elsőrangu játékot produkáltak. Arad a következő összeállitásban állt ki: Greguss — Decskó, Lengyel — Szemző, Kákos, Boros — Puky, Vasváry, Valérián, Lang, Ficzere II.

Biró: Müllender Sándor (NSC.) volt.

(Nemzeti Sport, 1908. június 13.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
11.28.18:00 M4Sport
12.04. 15:30 m4 Sport
EL-csoportkör 12.09. 21:00 M4 Sport
12.12. 16:30 m4 Sport
12.18. 14:45 m4 Sport
Novák Dezső
FOTELSZURKOLÓ