Vidéki mérkőzések

FERENCVÁROSI TORNA-CLUB II.—SZEGEDI ATLÉTKAI CLUB 3:0. (Félidő 2:0.) A FTC. II. csapatának jó formájáról tesz tanuságot a fenti eredmény. A győztes csapat góljait Tokárszky révén éri el. Kiváló játékot mutatott Gerstl jobbszélső. A Sz. AC. csapatában Berke mint hátvédő állja meg legjobban helyét. Kis kapusnak rossz napja volt. Nagy balszerencse üldözte a Sz. AC. csapatát, hogy egyetlen gólt sem birt elérni. A két csapat igy állt fel:

FTC. II.: Cseló — Sábián, Weszely — Ladányi, Medgyessy II., Kucsera — Gerstl, Tokárszky, Szánthó, Muzsik, Weisz.
Sz. AC.: Kiss — Berke, Szücs — Véres, Zsoter, Robicsek — Ungár, Sajó, Glück, Weisz, Fekete.

A szegediek csapatából Niesner imét hiányzott.

Biró: Müllender Sándor (Nemzeti SC.) volt.

FERENCVÁROSI TORNA-CLUB II.—ARADI ATLÉTIKAI CLUB II. 3:0. (Félidő 1:0.) Másnap pünkösd hétfőjén Aradon játszott a FTC. II. csapata. Az aradiak fölött szintén 3:0 arányban győzött a Ferencvárosiak csapata, bár egyuttal a csapat már kimerülten vette föl a küzdelmet, mindamellett biztosan nyerte a mérkőzést. A FTC. csapata Cseló és Muzsik kivételével ugyanoly összeállitásban szerepelt, mint Szegeden. Cseló helyett a kapuban Janisch játszott, mig Muzsik helyél Schön töltötte be. Jó volt a védelemben Kucsera és Medgyessy. Az AAC. csapata mindvégig igen erősen játszott, kik között Boros és Lengyel elsőrangu játékot produkáltak. Arad a következő összeállitásban állt ki: Greguss — Decskó, Lengyel — Szemző, Kákos, Boros — Puky, Vasváry, Valérián, Lang, Ficzere II.

Biró: Müllender Sándor (NSC.) volt.

(Nemzeti Sport, 1908. június 13.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 09.19.21:00 EL csoportkör Espanyol-FTC (TV:Sport1)
Következik: 09.22.18:00 ZTE-FTC (TV:M4sport)
Következik: MK 09.25. 15:00 Iváncsa-FTC (TV: -)
Következik: 09.29.16:00 FTC-Kisvárda (TV:M4stream)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST