1970.VI.20. Wiener SC – Ferencváros 3:4

Itthon a Ferencváros. A zöldfehérek vasárnap visszaérkeztek Bécsből. Kalocsay Géza dr. edző elmondta, hogy Branikovits, Juhász és Kű volt a gólszerző a Wiener SC ellen. A negyedik ferencvárosi gólt az ellenfél védőjátékosa „szerezte”. Albert és Páncsics nem játszott. Az Újpesti Dózsa ellen viszont már ott lesznek a csapatban.

(Népsport, 1970. június 22.)

Egy hozzászólás a(z) 11110110010ejegyzéshez

  • Bécsben a Ferencváros

    Bécs, június 19.

    Az osztrák fővárosban, akárcsak Budapesten, a Mundial az első számú sportszenzáció. A pénteki újságok még mindig nagy cikkeket közölnek az Azték-stadion legutóbbi 120 percéről. Stastny osztrák szövetségi kapitány szerint ilyen találkozót rég nem látott a futballvilág. E légkörben érthető, hogy a Ferencváros szombati vendégjátéka az osztrák bajnokság második helyezettje, a Wiener SC ellen nem hozza lázba a bécsi szurkolókat. A találkozót, amely 18 órakor kezdődik a WSC-pályán, amolyan bemelegítőnek szánják a vendéglátók az esti újabb televíziós VB- közvetítéshez. A mérkőzésen a Ferencváros Albert és Páncsics nélkül játszik,és így az összeállítás Géczi — Novák, Bálint, Megyesi — Juhász, Vépi — Szőke, Branikovics, Kű, Muha, Füsi.

    Népszabadság, 1970.06.20.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső