1971.XII.8. UEFA, Ferencváros – Eintracht Braunschweig 5:2

10 hozzászólás a(z) 1971.XII.8. UEFA, Ferencváros – Eintracht Braunschweig 5:2 bejegyzéshez

 • Én is a helyszínen láttam a mérkőzést két nappal a 17. Szülinapom előtt, bravúros játék, én arra emlékszem igazán,hogy azon filóztam ,hogy tudjuk megverni ezt a német csapatot, hát igy!!! Albert Flóri az isten vagyis a császár volt a pályán, de a többiek is ragyogó játékosok voltak…..Csak dörzsöltem a szemem és ordítottam mint aki meghülyűlt. Megérte a táborral vonulni a a Keletihez……A régi fradi össze nem hasonlìtható a mostanival. Talán Traóré és Dibusz viszi a szintet és talán Varga!

 • KÁPRÁZAT, GYÖNYÖR, FRADI !!! !!! !!!

 • Tv-ben néztem a mérkőzést 14 éves voltam káprázatosan játszott a csapat főleg Bálint ,Kű, Branikovits
  gyönyörű este volt.

 • Drága faterkám mesélt anno erről a meccsről, mert ő is kinn volt a húszezer között. Pedig meleg biztos nem lehetett.
  Ha pedig jobban megnézzük az ominózus napilapot, látható, hogy aznap hokisaink 13-2-re verték az öreg Ocskayval felálló Volánt. De nem meglepő módon a Kisstadionba alig jutott néző, nyilván össze voltak szervezve a dolgok…

 • Ez hatalmas sztori “szabom” -- megjegyzem. 🙂

 • Ezt az érzést én is ismerem, operabérlettel Wagner előadás alatt tranzisztoroson Zaragoza-Fradit hallgatni.

  A Braunschweig-meccs végén a közönségnek is szólt az előadás. Flóri egy taccsot úgy pörgetett vissza Novák elé, hogy ő -- az ő technikájával -- nem mert hozzányúlni, mert úgy pörgött egy helyben a labda, mint egy bomba.

 • Green, azok nagy idok voltak, persze a Stadionban kinn voltam -- mint mindig -, a visszavagorol meg jo, hogy emlekszem Lajos goljara, a Madachban futo darabra mar nem …

 • nagyszerű csapat lehetett,én még nem is éltem akkor.ezért is nagyszerüek ezek az újságok és az emlékezések.ide szoktak irni idősebbek is, köztük van Freka is (elnézést a jelzőért),és mindig csodálattal olvasom a személyes élményeken alapuló hozzászólásaikat is.Freka is megemlí­ti, hogy éppen a Madách Szinházban volt.emlékszik rá,gondolom azért,mert emlékezetes mérkőzés volt.

 • Hatalmas foci volt, de hat akkoriban mi hoztuk ezeket a meccseket. Mar meghatarozo volt Ku Lajos, de o meg feharvari srackent is nagy fradista volt. A Madach Szinhazban voltam a visszavago idejen, hat nehaz volt belehallgatni a kis tranzisztorosba … , Lajos rugta ott a golt.
  Barati javitasi javaslat, Jucinak a jatektudasa volt a sziven kivul a meghatarozo !

 • Egy újabb kincs. Az egyik legjobb í­rás amit eddig olvastam. Szí­vből jön, bensőséges, méltó az oldal szellemiségéhez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

09.30.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
10.08.15:45 TV:M4Sport
Categories
10.21.17:45 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső