1995.XI.1. BL csoportkör, Ferencváros – Real Madrid 1-1

5 hozzászólás a(z) 1995.XI.1. BL csoportkör, Ferencváros – Real Madrid 1-1 bejegyzéshez

 • De jól esett felidézni, köszönet még egyszer, 19 év után is, uraim.

 • Az a Fradi egy 5-öst rúgna a mostaninak!!!

 • Milyen csodálatos volt!!!Boldog vagyok,hogy ilyen élményeknek a részese lehettem.
  Köszönet az összes JÁTÉKOSNAK ÉS A SZAKMAI STÁBNAK(NOVÁK DEZSŐ,MUCHA JÓZSEF,HAJDÚ JÓZSEF,BODNÁR JÓZSEFNEK),hogy ilyen szép pillanatokat adtak nekünk.
  Sajnos Drága SIMON TIBI , ZAVADSZKY GÁBOR ÉS NOVÁK DEZSŐ már csak az égi fradit erősí­ti.

  Ui.A maiak nem tudom mire gondolnak ,amikor azt mondták,hogy hajtottak becsülettel….
  Talán meg kellene velük nézetni pl. ilyen meccseket !!!Szerencsére van bőven!!!

  Hajrá Fradi

 • Hát igen, sajnos már 18 éve (!!!) ennek is! Ez volt az utolsó igazi Fradi-csoda, bár még kétszer közel álltunk hozzá (Prágában, 5 perccel a rendes játékidő, és 5 perccel a hosszabbí­tás vége előtt is… persze, Gerát közvetlenül előtt kellett eladni…), rá egy évre, amikor a Feyenoord és a Basel ellen hajszál hí­ján nem lett 6 pont az egy helyett… talán, sok minden másként alakul akkor…
  Ez a Real-meccs igazi hősköltemény volt, bizonyí­tottunk! R egy hónapra, Amszterdamban, a világ akkor kiemelkedően legjobb csapata ellen pedig néha kifejezetten jól játszottunk, a hollandok sokszor csak keresték a labdát, de azután megtalálták és rúgtak egy négyest..

 • Egyszerűen hihetetlen, hogy már 17 éve volt! Amikor nekem az idősebb Fradisták anekdótáztak a múltról, csak ámultam és bámultam a régi meccsek felidézésekor! Most már az idő múlásával eljutottunk oda, hogy én mesélhetek a fiatal felnövekvő szurkolóinknak, hogy milyen csodálatos érzés volt, teltház előtt fogadni és parádés játékkal megszorí­tani a világhí­rű Realt! Picit tartok tőle, hogy a mai fiatal drukkereinknek nagyon sokat kell még arra várniuk,hogy ilyen egyedülálló, felejthetetlen élmény részesei lehessenek!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső