1999.VII.7. Jubileumi mérkőzés, PEAC – Ferencváros 2-9

A PNB-re készülő Ferencváros labdarúgó csapata szerdán Pécsett a Baranya-megyei bajnokság I. osztályában szereplő PEAC ellen játszotta első edzőmérkőzését.

PEAC–Ferencváros: 2–9
Pécs, 1.500 néző

Ferencváros: Vámos (Udvarácz) – Szűcs M. (Lilik), Lakos (Jagodics), Mátyus (Zöld) – Bükszegi, Kriston (Bócz), Füzi Á., Kovács B., Nagy N. – Horváth P. (Fülöp), Kulcsár S. (Selimi)

Gólszerző: Kulcsár S. (3), Kovács B. (2, egyet 11-esből), Bükszegi (2), Horváth P., Bócz

Ezt megelőzően a fővárosi sportküldöttséget fogadta Iváncsics Imre, a Jannus Pannonius Tudományegyetem jogi karának dékánja, majd a PEAC és az FTC vezetői közös sajtótájékoztatót tartottak, amelyen bejelentették a két klub majdani együttműködését.

Tamás Lajos, a PEAC labdarúgó szakosztályának elnöke elmondta, hogy az egyetemista klub idén ünnepli 75., mí­g az FTC a 100. évfordulóját, ebből az alkalomból látogatott el a PNB-s együttes a baranyai megyeszékhelyre. Már elkezdődtek a tárgyalások a két sportegyesület együttműködéséről, ennek részleteit akkor beszélik meg, amikor Torgyán József, a Ferencváros elnöke július 21-én Pécsre látogat.

Egy kérdésre válaszolva Gál László, az FTC technikai vezetője közölte: Sólyom Csabával, a PMFC ifjúsági válogatott kapusával hamarosan előszerződést kötnek. Telek ügyében még semmi sem dőlt el, tart az egyezkedés a kassai klubbal, ugyaní­gy Szabics ausztriai szerződését illetően is a grazi vezetőkkel. Lendvait, aki kölcsönjátékos volt az Üllői úton, szeretnék még egy évig megtartani, ezért felvették a kapcsolatot a futballista francia klubjának, a Bordeaux-nak a vezérkarával.

(MTI, Nemzeti Sport)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport