2002.II.7. Ferencváros – Sinnik: 1-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

  • 90
    A játékvezető lefújta a találkozót.
    89
    Egy bal oldali szögletet Jovic sarkazott a kapu felé, de a tömörülésből kivágták a védők a labdát.
    82
    Jovic kevergetett a 16-oson belül, majd Horváth felé passzolt, de berobbanó csatárunk elől szögletre mentettek a védők.
    81
    Szűcs Lajos védett nagyot, amikor Dubinski 8 méterről leadott lövését hárí­totta a gólvonalon.
    70
    Gera helyett Szkukalek jött be.
    60
    Hrutka 25 méteres szabadrúgása szállt el a léc fölött.
    59
    Egy bal oldali szögletet Gyepes fejelt 1 méterrel a léc fölé.
    58
    Horváth Péter lépett ki jól a 16-os jobb oldalán, beadásáról Jovic centikkel maradt le a jobb kapufánál.
    54
    Szkukalek helyett Jovic lépett pályára
    52
    Szkukalek kiugratásával Horváth lépett ki, de emelését lehúzta a kapus.
    46
    Csere: Skokov helyett Sevcsenko, Kultchi helyett Dubinski, Fuzailov helyett Zinovjev, Knomuka helyett Jaskin.
    46
    Góllal kezdtük a második félidőt. Egy szép támadás során Horváth Péter jó csel után remek labdát adott Zomborinak, aki jobbal elrúgta a labdát a kapus mellett. (1-1)
    45
    A játékvezető lefújta az első félidőt. Csapatunk eddig viszonylag keveset támadott. A Sinnik uralta a játékot. Az orosz csapat lendületes, erőteljes, és pontos játékot játszik, a mieinken viszont érződik, hogy a sok edzés után nem friss a csapat.
    41
    Jovicot küldte el melegí­teni Garami József.
    40
    Dragóner mellett Sokolov vitte el a labdát, de az orosz játékos 14 méteres lövését Szűcs bravúrral védte, majd a kipattanót is megkaparintotta kapusunk.
    29
    Zombori jobb oldali szabadrúgását Hrutka fejelte veszélyesen kapura, és a kapus csak nagy nehézségek árán tudott hárí­tani. A játékvezető lökést látott Hrutkánál, és kifelé í­télt szabadrúgást.
    21
    Pinte több szép cselt mutatott be a pálya közepén, majd remekül ugratta ki Horváth Pétert, de a játékvezető tévesen lesen állí­totta meg a veszélyes támadást.
    16
    0-1 Mintaszerű támadás után szerzett vezetést a Sinnik. Az oroszok három húzással jutottak el a kapunkig, és Skokov beadása után Knomuka Gyepes mellett lekezelte a labdát, majd 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt.
    10
    Nagy orosz helyzet maradt ki. Knomuka lövése a jobb kapufán csattant, majd a kipattanó labdára Bicskov gyorsabban reagált mint a védők, és Dragónert megelőzve a kapu fölé emelte a labdát.
    1
    Elkezdődött a találkozó. Ragyogó napsütésben a Ferencváros tiszta fehér szerelésben játszik, mí­g az orosz csapat kék mezben és nadrágban, valamint fekete sportszárban futott ki a pályára.
    .
    Kellemes délutánt kí­vánunk minden kedves olvasónknak! Perceken belül kezdetét veszi csapatunk első idei nemzetközi edzőmérkőzése. A Ferencváros-FC Sinnik összecsapásra Larnacától 18 kilométerre a nemzetközi edzőközpontban kerül sor, ahol számos remek füves pálya található egymás mellett. A Ferencváros a következő összeállí­tásban kezdi majd a mérkőzést: Szűcs- Hrutka, Dragóner, Gyepes –Pinte, Kapic, Szili, Szkukalek –Gera, Horváth, Zombori. A kispadon Jovics vár bevetésre. Garami József elmondta, hogy a tegnapi két edzés miatt nem pihent a csapat, éppen ezért nem az eredményre kí­váncsi elsősorban, hanem arra, hogy a korábban gyakorolt játékelemekből melyeket képesek a játékosok mérkőzés közben is felidézni. A csapat tagjai közül Adem Kapic nem vett részt a tegnapi edzéseken, ő viszont csak késő este érkezett meg Németországból, ahol a munkavállaláshoz szükséges papí­rjait intézte.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ