2002.II.9. Ferencváros – Dragon II.: 3-1

Szikrázóan kemény összecsapást hozott a Ferencváros – Dragon II. találkozó. A mérkőzést remek játékkal 3-1-ra nyertük. Az első félidőben kemény összecsapások jellemezték a játékot, és a játékvezető egy-egy sárga lap kiosztásával próbálta csillapí­tani a kedélyeket. Sajnos ez is kevés volt a sérülések elkerüléséhez, és mindkét csapat korai cserére kényszerült.

Ferencváros – Dragon II. 3-1 (1-0)
Larnaca

Ferencváros: Németh G. (Szeróvay) – Vukmir, Lipcsei, Hrutka -– Fülöp Z., Szabó T., Vén, Huszti (Fehér Á. 20.) –- Varga Z., Kuznyecov (Nógrádi 65.), Zombori

Gól: Varga Z. (38., 65.), Fülöp Z. (58.) illetve Kim-Jo-Han (88.)

A mieink részéről a nagyon harcosan és agilisan kezdő Huszti Szabolcs sérült meg a 20. percben. A fiatal játékos a jobb bokájára kapott rúgást és le kellett támogatni a pályáról. Az első vélemények szerint a sérülés nem komoly és két-három nap piheno után Huszti újra együtt készülhet majd a csapattal. Huszti helyett az a Fehér Ádám lépett pályára, aki csak előző éjjel érkezett meg a csapat szálláshelyére. A mérkőzés első helyzete Hrutka előtt adódott, de fejesét a gólvonalról kifejelte egy koreai védő. Nem sokkal később Zombori labdáját Szabó vette át mellel és szépen lőtt a hálóba, de a játékvezető kezezést látott és érvénytelení­tette a találatot. Pár perccel később azonban már szabályos gólt szereztünk Varga Zoltán révén. Szabótól indult a támadás, majd Kuznyecov passzolt Varga elé, aki egy briliáns mozdulattal elfektette a kapust és a hálóba gurí­tott. (1-0)

A második félidőben csapatunk tovább folytatta azt a tetszetős és ötletes játékot, mely egyre kevésbé feküdt a koreaiaknak. Az 58. percben Fülöp húzta meg a jobb oldalon, majd nagy szóló után 5 méterről a kapu mellé bombázott. A 65. percben aztán már gólt ünnepelhetett Fülöp, miután két szép cselt mutatott be a 16-os előtt és kilőtte a jobb alsó sarkot. (2-0) A gól után cseréltünk, Kuznyecov helyett a fiatal Nógrádi Árpád lépett pályára, a kapuban pedig Szeróvay váltotta Némethet. A cserék után továbbra is mi irányí­tottuk a játékot és Varga lőtt újabb parádés gólt. Varga a jobb oldalon kapott labdát, megharcolt a rátámadó védőkkel, majd egy szép csellel a kapu felé tört, bevezette a labdát a 16-oson belülre, és miután visszahúzta a labdát a bal alsó sarokba lott. (3-0) A mérkőzés hátralévő részében is jól játszott csapatunk, sokkal többet birtokoltuk a labdát, és kapura is veszélyesebbek voltunk. Hátul Dragan Vukmir és Lipcsei Péter egyaránt remekül játszott, a jobb oldalon pedig Fülöp és Varga nagyon sokszor megkeverték a koreaiakat. A lefújás előtt két perccel egy bal oldali szögletet követően Kim-Jo-Han előzte meg védőinket, és a kapuba csúsztatta a koreaiak szépí­tő találatát. (3-1)

A találkozó után Garami József és Pölöskei Gábor egyaránt dicsérte a csapatot, és örömmel jegyezték meg, hogy ezúttal már sok begyakorolt játékelem köszönt vissza a mérkőzés során.

NS-20020210-02-20020209

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15. M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ