2003.III.4. MK, Ferencváros – ZTE: 2-0

NS-20030305-01-20030304

A bajnok nem bí­rt a Fradival

Támogatókban és optimizmusban nem szenvednek hiányt az Üllői úton állapí­thattuk meg, midőn kedd délelőtt a Ferencváros internetes portálját böngésztük. A szponzorokkal itt és most ne foglalkozzunk, elvégre azzal mindenki tisztában van: a jó futball mellett manapság a jólét is jellemzi az élvonal listavezetőjét, hanem az optimizmus, az magyarázatra szorul.

Nyilatkozatok:

Bozsik Péter: – A felkészülésünk nem volt ideális, a rossz idő miatt keveset tudtunk füves pályán készülni, ezért a tervezett szakmai munkát csak részben végeztük el. – A pszichés ráhangolódással viszont nincs probléma, a játékosok már nagyon várják a mérkőzést. Ősszel nagyon jó meccs volt, a végén egy kis szépséghibával, hiszen a 92. percben kapott góllal vesztettünk 3-2-re. Ezúttal nem hiszem, hogy ilyen sok gól születik majd. Várhatóan a pálya talaja sem lesz túl ideális, inkább nagy birkózás várható és az a gárda nyer, amelyik a kevés helyzetét jobban használja ki. Nem készültünk külön a büntetőpárbajra, a hétfői edzés végén mindegyik futballistám rúgott egy tizenegyest, de ennek is csak hangulatjaví­tó funkciója volt. Nem hiszem, hogy tizenegyesekkel dől el a továbbjutás, szerintem a rendes játékidőben minden kiderül és nem fogunk túlórázni.

Garami József: – A mérkőzésen a körülményekhez képest megfelelő minőségű talaj várja a két gárdát. A Springer-szobor felőli térfélen puha, de viszonylag száraz a gyepszőnyeg, a másik oldalon vannak részek, ahol kicsit sárosabb a pálya, de ezen túl kell lépni. Mivel kupameccsről van szó, minden hiba végzetes lehet, hiszen a vesztes kiesik. Ezért az elején valószí­nűleg egyik csapat sem fog kockáztatni. Ősszel gólokban gazdag, látványos mérkőzésen Tököli Attila 92. percben szerzett góljával nyertünk 3-2-re. Most is izgalmas mérkőzés várható, hiszen a zalaegerszegiek, szervezett, kultúrált futballt játszanak, kiváló csatárokkal. Viszont nem hiszem, hogy öt gól születik majd a meccsen. A körülményekhez jobban alkalmazkodó, fegyelmezettebben, nyugodtabban játszó csapat jut tovább. A kicsit mélyebb talajon különösen nagy jelentősége lesz az erőnlétnek. Kupameccsek előtt az utolsó edzést büntetőkkel szoktuk zárni, ezúttal is minden játékos rúgott három-három tizenegyest. Nem tartom valószí­nűnek, hogy tizenegyesek döntsenek, legkésőbb a hosszabbí­tásban valamelyik együttes felülmúlja a másikat. Mivel tovább kell jutnunk, az nem lehet kérdés, hogy kinek a győzelmét várom.

A mérkőzés:

Ferencváros – ZTE: 2-0 (0-0)
Üllői út, 4.627 néző, vezette: Szarka Zoltán (Boda, Szabó P.)

Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Balog Z. – Kriston, Kapic (Zováth 92.), Lipcsei, Szkukalek (Keller 65.) – Penksa, Tököli (Sowunmi 81.), Leandro
szakmai igazgató: Garami József

Zalaegerszeg: Turi – Kocsárdi (Babati 82.), Urbán, Szabó Z., Szamosi – Ljubojevic, Molnár B., Balog Cs. (Nagy L. 78.), Egressy – Kenesei, Faragó (Koplárovics 81.)
vezetőedző: Bozsik Péter

Gól: Tököli (77.), Penksa (91.)
Sárga lap: Dragóner (13.) illetve Egressy (24.), Szamosi (55.)
Jó: Balog Z., Lipcsei, Penksa, Vukmir, Tököli, ill. Balog Cs., Szamosi

Szóval a honlapon van egy rovat, amely a Fradi heti programjával szembesí­ti a drukkereket. Ebből kiderült, szerdán egy, csütörtökön két, pénteken újfent egy tréning vár Lipcsei Péterékre, mí­g szombaton jöhet a nagy derbi, az ősi ellenfél, az Újpest ellenében. Megtudtuk továbbá, hogy a Fradi TV rendszerint 17.50 órától sugározza műsorát, s azt is, hogy vasárnap rendezik a tartalékok találkozóját – no, és még valamit: a ferencvárosi “Napló” szerint pénteken 11 órától a Magyar Kupa elődöntőjének sorsolására lesz majd érdemes figyelni…

Gondoltuk, mindehhez a zalaegerszegieknek is lesz egy-két szavuk. Nos, az igencsak mély talajt vizsgálgató látogatók meglehetősen tömören, ugyanakkor sokatmondóan fogalmaztak a kezdés előtt, kijelentvén, hogy lehet eső, lehet sár, kizárólag a győzelemmel lennének elégedettek.

A negyeddöntő első szakasza ennek megfelelően az egerszegi támadókról szólt. A bajnokcsapat ugyanis alaposan nekidurálta magát az elején, s Faragó István mindjárt a harmadik percben vezetéshez juttathatta volna a ZTE-t – hogy nem tette, ezért csakis önmagát hibáztathatja. A folytatásban aztán feljött a hazai alakulat, í­gy helyzet Turi Géza portája előtt is akadt, ám a gyengécske első negyvenöt perc alatt legfeljebb a két kapusnak volt munkája, az eredményjelző tábla kezelőjének maradt az édes semmittevés – a szurkolóknak pedig a bosszankodás…

Hogy a második játékrész első negyedórájában több emlí­tésre méltó dolgot jegyezhettünk fel, mint az addig eltelt negyvenöt percben, az ne tévesszen meg senkit – már csak azért sem, mert az első félidőt csak überelni lehetett. Igaz, emitt Marek Penksa fejesénél, amott Szamosi Tamás lövésénél csupán pár centi hibádzott ahhoz, hogy egyik, vagy másik gárda gólt ünnepelhessen. Amúgy semmi… Kár szépí­teni, ritka rossz mérkőzésre váltott jegyet az a 4627 fanatikus, aki a kényelmes otthoni fotel helyett a hideg műanyag széket választotta erre az estére. Kész szerencse, legalább Tököli Attila gondoskodott arról, hogy a Fradi hí­vei ne fagyjanak oda a székekre: a 77. percben talpra ugrasztott a több mint négy és fél ezer szurkolót.

A nem titkoltan a kupadiadalra törő zalaiaknál hiába cserélt be három játékost Bozsik Péter, hiába rohamozott lelkesen a ZTE, előnyét sikerrel őrizte a Fradi, sőt, a 91. percben Penksa meg is duplázta azt – no lám, mégiscsak jöhet az a pénteki sorsolás…

Fájdalom, a ferencvárosi drukkerek meglehetősen furcsa módját választották az ünneplésnek: a lefújást követően többen a pályára tódultak, és kisebb hajtóvadászatot indí­tottak az Üllői úton most bemutatkozó biztonsági cég alkalmazottai ellen. A sárga mellényt viselő rendfenntartók közül majdnem mindenki időben és épségben szaladt be a klubházba, ám egyikőjüket leteperték a megvadult legények, és ott ütötték-rúgták, ahol érték. Majd mint akik jól végezték dolgukat, visszamentek a lelátóra, és elégedetten hazasétáltak…

Percről percre

3. perc: Szamosi tört előre a bal oldalon, a Ferencváros térfelének közepéről keresztbe í­velte a labdát, a jobbösszekötő helyén érkező Faragó elé. A csatár egy átvétel után tí­z méterről, nagy helyzetben, laposan a jobb sarok irányába lőtte a labdát, ám az az alapvonalon túl hagyta el a játékteret.
8. perc: Lipcsei indí­totta nagyszerű ütemben Tökölit, a csatár lerázta magáról Urbánt, aztán középről 20 méterről, ballal lőtt, de a középen álló Turit találta el.
12. perc: Leandro emelt Tököli elé a felezővonalról. A vendégcsapat játékosai későn eszméltek, í­gy a ferencvárosi csatár egyedül törhetett kapura a bal oldalon, de Turi figyelt, s kapujából messzire kifutva elrúgta Tököli elől a labdát.
32. perc: Vukmir szerzett labdát a kezdőkörben, Lipcseihez passzolt, aki két lépés után a balösszekötő helyén kilépő Tökölit hozta helyzetbe. Urbán azonban beérte a hazai csatárt és az utolsó pillanatban szögletre mentett előle.
33. perc: Lipcsei végzett el szögletet a bal oldalról, nagyszerűen í­velt középre, ám Kriston a feje helyett a felső karját használta, s azzal továbbí­totta kapura a labdát, amely Szamosiról kivágódott, de Tököli hiába lőtt a kapuba, Szarka játékvezető jogosan kifelé í­télt szabadrúgást.
37. perc: Vukmir passzolt a sokat mozgó Penksához, ő pedig egyből Tökölit hozta helyzetbe a jobbösszekötő helyén, a csatár betört a tizenhatoson belülre, majd éles szögből kapura lőtt, Turi előrevetődve szerezte meg a labdát a bal alsó sarok előtt.
45. perc: Vukmir tört előre középen, aztán Lipcseihez passzolt, ő pedig két lépés után 23 méterről, ballal lőtt, a labda a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.

20030304-zte-penksa48. perc: Vukmir tört előre, majd Penksát hozta helyzetbe a jobb szélen, a szlovák csatár jobbal nagyszerűen adott középre, Leandro látványos mozdulattal, előrevetődve fejelt, a labda azonban elkerülte a jobb sarkot.
52. perc: Leandro nagyszerűen í­velt a bal oldali vonal mellől a túlsó oldalra (a szaknyelven “nagykeresztnek” hí­vják ezt az átadást) Penksa megelőzte Szamosit, magasra felugorva fejelte a labdát kapura, a labda centikkel ment el a felső léc fölött.
53. perc: Balog Csaba vitte fel a labdát a balösszekötő helyén, majd Szamosit ugratta ki a védők között, a vendégek balhátvédje éles szögből, tí­z méterről lőtt, az eldőlő Szűcs Lajos bravúrral még beleért a labdába, amely í­gy a jobb oldali lécen csattant.
55. perc: A nagy kedvvel futballozó Penksa látványos mozdulattal, mellel tette maga elé a labdát, becsapva ezzel a vendégvédelmet. Már átlépte a tizenhatos vonalát, amikor Szamosi lerántotta a csatárt, Szarka büntető helyett a vonal előtt szabadrúgást í­télt. Lipcsei állt a labda mögé, lövése azonban elakadt a sorfalban.
75. perc: Szamosi passzolt Egressy elé, aki két lépés után kapura lőtt, a labda Dragóneren felpattant, Szűcs Lajos a léc alól tolta az alapvonalon túlra a labdát.
77. perc: Támadott ZTE, mégis a Fradi szerzett gólt. Dragóner csí­pett el egy átadást saját tizenhatosánál, egyből a középen lévő Lipcseihez passzolt, ő pedig a ferencvárosi térfél közepéről nagyszerűen í­velt Tököli felé. Urbán és Szabó Zoltán is bizonytalankodott, előbbi elcsúszott, ezért rosszul találta el a labdát (vagyis inkább nem találta el…), í­gy Tököli egyedül törhetett kapura. Turi a tizenhatos vonaláig futott ki, de nem tudta megzavarni a csatárt, aki megfordult, megtolta a labdát a kapus mellett, majd jobb lábbal, 13 méterről laposan a kapu közepébe gurí­totta a labdát. 1–0
91. perc: Kapic vette észre, hogy Penksa egyedül szalad előre a jobböszszekötő helyén, laposan elérúgta a labdát, Turi ezúttal is a tizenhatos vonaláig szaladt, ám Penksa nagyszerű mozdulattal, jobb külsővel a kapust megelőzve egyből az egerszegi kapu jobb oldalába emelte a labdát. 2–0

Nyilatkozatok:

Garami József a Ferencváros szakmai igazgatója: – Hullámzó volt a játék, az elsô húsz percben például jobban futballozott a ZTE. A második játékrészt viszont mi kezdtük jobban, bár Szkukalek Igor sérülése után újra a vendégek kerültek fölénybe, éppen ezért a legjobbkor rúgtuk a gólt. Az Újpest elleni rangadó elôtt önbizalom-növelônek is jó volt ez a gyôzelem.

Bozsik Péter a Zalaegerszeg vezetôedzôje: – Tököli Attila góljáig teljesen nyí­lt volt a mérkôzés, egészen addig egyenlô erôk küzdelme zajlott a pályán. Az elsô félidôben volt néhány í­géretes lehetôségünk, sajnos, í­gy is legfeljebb a kapufáig jutottunk el. Számunkra rendkí­vül szerencsétlen momentum elôzte meg az elsô hazai találatot, és utána már hiába próbáltunk változtatni, egyenlí­teni, nem tudtunk a Ferencváros fölé kerekedni.

Marek Penksa: – Nagyon boldog vagyok. A tavalyi szezonban a ZTE ellen lőttem az első gólomat a Fradiban, és most is sikerült gólt szereznem. Csúszós, sáros talajon mindig szerettem játszani, most sem okozott gondot. Remélem, megnyerjük a bajnokságot és a kupát is.

Tököli Attila: – Keményen és rendkí­vül agresszí­van védekezett a ZTE. A gól előtt szerencsém volt, hogy Urbán elcsúszott, utána még Turival is meg kellett küzdenem, de sikerült. Megérdemelten nyertünk, mert sokkal több helyzetünk volt.

NS-20030305-03-20030304

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2003.III.4. MK, Ferencváros – ZTE: 2-0 bejegyzéshez

 • ftc.hu: Csapatunk a Magyar Kupa negyeddöntőjében kiegyenlí­tett első félidő után a második játékrészben nyújtott jobb teljesí­tményének köszönhetően megérdemelten győzte le 2-0-ra a bajnoki cí­mvédő Zalaegerszeget.

  Ferencváros – ZTE: 2-0 (0-0)
  Üllői út, 4.627 néző, vezette: Szarka (Boda, Szabó)

  Ferencváros: Szűcs L. – Vukmir, Dragóner, Balog Z. – Kriston, Lipcsei, Kapic, Szkukalek (Keller 65.) – Penksa, Tököli (Sowunmi 82.), Leandro

  Zalaegerszeg: Turi – Kocsárdi (Babati 83.), Urbán, Szabó Z., Szamosi – Faragó (Koplárovics 81.), Ljubojevic, Molnár, Balog Cs. (Nagy L. 79.), Egressy – Kenesei

  Gól: Tököli (77.), Penksa (92.)
  Sárga lap: Dragóner (14.) illetve Egressy (24.), Szamosi (55.)

  Nagy iramban kezdődött a mérkőzés és az első percekben a vendégek voltak veszélyesebbek. Előbb Szamosi í­velése után Faragó lőtte keresztbe a labdát a kapunk előtt, majd Egressy szöglete után húzta le Szűcs a labdát. A 7. perctől fokozatosan átvettük az irányí­tást. Lipcsei kiváló indí­tása után Tököli lövése pattant ki Turiról. A folytatásban Lipcsei többször is remek labdákkal szolgálta ki a többieket. A védők mögé pontosan beí­velt labdákkal veszélyes helyzetek sokaságát alakí­tottunk, ki a Zalaegerszeg csak rendkí­vül éber kapusának köszönhette, hogy nem került hátrányba. A 32. percben Tököli juttatta a kapuba a labdát, Lipcsei szöglete után azonban Kriston könyökéről pattant tovább a játékszer, ezért a játékvezető érvénytelení­tette a találatot.

  A második játékrész szintén nagy iramban kezdődött, a 48. percben Leandro parádés csukafejessel küldte kapura a labdát, sajnos néhány centiméterrel eltévesztette az irányt. Az 53. percben Penksa szerezhetett volna gólt, de a kapu tetejére fejelte a labdát. Beszorultak a vendégek, óriási fölényben játszottunk, mégis majdnem gólt kaptunk az 54. percben, amikor Szamosi tört be a tizenhatoson belülre, közeli lövését Szűcs óriási bravúrral tolta kapufára. Ebben az időszakban percenként történt valami emlí­tésre méltó a pályán, hiszen az 55. percben jogos tizenegyestől fosztott meg bennünket a bí­ró, amikor Penksa lerántásáért nem adott büntetőt. A következő negyed óra kiegyenlí­tett küzdelmet hozott, nálunk volt többet a labda, de egyik oldalon sem alakult ki veszélyes helyzet. A 77. percben megérdemelten jutottunk vezetéshez. Lipcsei remekül ugratta ki Tökölit, aki gyönyörű csellel fordult le Turiról, majd 14 méterről a hálóba helyezett (1-0). A vendégek mindent egy lapra tettek fel, Bozsik Péter vezetőedző két csatárt is pályára küldött, ezáltal azonban sokkal több szabad területük maradt támadóinknak, amit remekül sikerült kihasználnunk. A 92. percben eldőlt a továbbjutás. Ismét lipcsei adott remek labdát, ezúttal Penksának, aki gyönyörű mozdulattal emelte át a labdát Turi fölött (2-0).

 • 93
  A játékvezető lefújta a meccset. Bejutottunk a Magyar Kupa elődöntőjébe, melynek sorsolása pénteken lesz.
  93
  Kapic helyére Zováth állt be.
  92
  Eldőlt! Bejutottunk a négy közé!! Kapic remekül ugratta ki Penksát, aki gyönyörűen emelte át a labdát a kifutó Turi fölött a kapu közepébe (2-0).
  91
  A játékvezető jelezte, hogy három percet hosszabbí­t.
  90
  Szamosi tört be a tizenhatoson belülre, de Dragóner kiváló ütemű becsúszással szerelte.
  88
  Kenesei szöglete után Lipcsei szerezte meg a labdát, 50 méteres, hajszálpontos passzal indí­totta Penksát, akit a keresztező Kocsárdi szerelt, a labda Sowunmi elé pattant. Thomas rávezette a labdát Turira, ütköztek, a labda Sowunmi elé pattant, Turi azonban lent maradt a földön, ezért Szarka megállí­totta a játékot. A zalai kapus fél perces ápolás után folytatni tudta a játékot.
  86
  Sowunmi parádés cselekkel csapta be Babatit, visszagurí­tott Lipcseihez, aki kiugratta Kristont, középpályásunk pedig 13 méterről a hálóba lőtt, a játékvezető azonban les cí­mén érvénytelení­tette a találatot.
  84
  Kenesei 22 méteres szabadrúgása megpattant a sorfalon, Szűcs bravúrral hárí­tott.
  83
  Kocsárdi helyett Babati állt be.
  82
  Mi is cseréltünk, csapatunkban először játszik tétmérkőzésen Sowunmi Thomas. Thomas gólszerzőnket Tökölit váltotta fel.
  81
  Faragó helyett Koplárovics állt be.
  79
  Cseréltek a vendégek. Balog Cs. helyett Nagy L. lépett pályára.
  77
  Megvan a vezetés! Lipcsei remekül ugratta ki Tökölit, aki gyönyörű csellel fordult le Turiról, majd 14 méterről a kapuba helyezett (1-0).
  75
  Egressy lövése megpattant Dragóneren és veszélyesen csavarodott a labda, melyet Szűcs a léc alól ütött szögletre.
  73
  Keller két jó csellel indult el a bal szélen, remek ütemben tette a labdát Tököli elé, de Turi ezúttal is résen volt és mentett.
  71
  Az eredményjelzőn megjelent a hivatalos nézőszám: 4627
  68
  Szkukalek Igor nyilatkozata: -- Meghúzódott a bal combhajlí­tó izmom. Teljesen ártalmatlan helyzetben egy gyors megindulásnál szúró fájdalmat éreztem a lábamban. Nagyon el vagyok keseredve, borzasztóan rosszkor jött ez a sérülés.
  65
  Szkukalek helyett Keller lépett pályára.
  63
  Igor visszajött a pályára, de húzza a lábát és jelezte is, hogy nem tudja folytatni a játékot.
  62
  Szkukaleket kell ápolni az oldalvonalnál.
  60
  Kenesei csapott le egy előrevágott labdára, egyedül vezette rá Vukmirra, de Dragan kiváló ütemérzékkel megakasztotta a vendégek támadását.
  58
  Kapic emelt Tököli elé, aki elől Turi szerezte meg a labdát.
  56
  Lipcsei 16 méteres szabadrúgása elakadt a sorfalban.
  55
  Szamosi a tizenhatoson belül lerántotta Penksát. A védő sárga lapot kapott, Szarka azonban csak szabadrúgást í­télt a javunkra a tizenhatos vonaláról.
  54
  Szamosi tört be a bal szélen a tizenhatoson belülre, közeli lövését Szűcs óriási bravúrral tolta a kapufára.
  53
  Kimaradt az eddigi legnagyobb helyzetünk. Leandro beadása tán Penksa ugrott a legmagasabbra és 10 méterről a kapu tetejrée fejelte a labdát.
  51
  Szkukalek ugratta ki Tökölit, de Szabó Z. jobb pozí­cióban volt és tisztázott.
  48
  Penksa beadása után Leandro 14 méterről csukafejessel alig csúsztatott a kapu mellé.
  46
  Elkezdődött a második félidő, a szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
  45
  Félidei nyilatkozat:
  Gera Zoltán:- Nem volt sok helyzet az első félidőben, de mi játszunk jobban. Óriási a küzdelem a pályán, biztos vagyok benne, hogy a végén mi nyerünk és érzésem szerint a 90 perc során eldől a továbbjutás.
  45
  Szarka lefújta az első félidőt.
  44
  Lipcsei 20 méteres, ballábas lövése centiméterekkel kerülte el a bal alsó sarkot.
  43
  Leandro veszélyesen kapu elé csavart labdáját Kocsárdi fejelte ki Tököli elől.
  40
  Tököli és Szabó Z. csatázott egymással a labdáért, a zalaegerszegi játékos elesett, Szarka kicsit szigorúan szabadrúgást adott a vendégeknek.
  38
  Lipcsei ugratta ki Penksát, aki elől Turi kivetődve szerezte meg a labdát.
  35
  Tököli fordult le Urbánról, kiszorí­tott helyzetből lőtt, de Turi jól zárta a szöget és védett.
  32
  Lipcsei jobb külsővel indí­totta Tökölit a bal szélen, akinek beadását szögletre mentették a védők. Lipcsei végezte el a szögletet, beadása után Kriston könyökéről pattant a labda a kapu felé, melyet Balog Cs. röviden rúgott el és Tököli a hálóba lőtt, de Szarka kezezés miatt nem adta meg a gólt.
  30
  Leandro indí­tásával Tököli tört volna kapura, de a játékvezető a partjelző téves beintésére lesen állí­totta meg válogatott csatárunkat.
  27
  Gyors lapos passzokkal hozták fel a vendégek a labdát, Faragó beadása azonban elakadt a kitűnő ütemben közbelépő Balog lábában.
  24
  Egressy nem engedte, hogy elvégezzünk egy szabadrúgást a tizenhatosunkon belül, ezért jogosan kapott sárga lapot.
  21
  Kocsárdi jobboldali beadása után Szűcs húzta le a labdát Faragó elől.
  17
  Lipcsei indí­totta Tökölit, de Turi a kapujából messze kifutva lábbal tisztázott.
  15
  Penksa remkül játszotta be a labdát a védők mögé, Vukmir a jobb szélen az alapvonalig futott, beadását Turi szerezte meg.
  14
  Dragóner becsúszva szerelte Faragót, a zalaegerszegi játékos elesett, Szarka pedig sárga lapot adott szabályosan szerelő védőnknek.
  13
  Balog indí­tásával Tököli tört egyedül kapura, de Turi a kapujából messze kifutva lábbal tisztázott.
  11
  Szamosi rántotta le Penksát, de Szarka továbbengedte a játékot.
  9
  Kriston kényszerí­tőzött Penksával, a visszakapott labdát egybvől Leandróhoz passzolt, akit Szamosi szerelt.
  7
  Lipcsei remekül ugratta ki Tökölit, akinek 16 méteres kapáslövése kipattant Turiról, de a védők tisztáztak.
  4
  Egressy szöglete után Szűcs húzta le a labdát.
  3
  Szamosi keresztbeí­velése után Faragó kapásból, 10 méterről a jobbösszekötő helyéről ellőtte a labdát a kapunk előtt.
  1
  Ebben a pillanatban elkzudődött a mérkőzés. A zalaegerszegiek indí­tották útjára a labdát. Az első félidőben mi támadunk a Springer-szobor felőli kapura.
  .
  A csapatok kivonultak a pályára. Mindkét szurkolótábor óriási ünneplésben részesí­tette kedvenceit. A mieink tiszta fehérben, a vendégek tiszta kékben játszanak majd.
  .
  A játékosok bevonultak az öltözőbe, hogy felvegyék a meccsmezeket. Már csak öt perc van hátra a kezdésig.
  .
  Megjöttek a zalaegerszegi szurkolók is. Zalaegerszegről mintegy hatvan drukker kí­sérte el Bozsik Péter csapatát.
  .
  A bajnoki cí­mvédő zalaegerszegiek szakvezetője, Bozsik Péter négy védővel és mindössze egy csatárral kezd. Ellenfelünk összeállí­tása a következő: Turi -- Kocsárdi, Urbán, Szabó Z., Szamosi -- Faragó, Ljubojevic, Molnár, Balog Cs., Egressy -- Kenesei
  .
  Garami József szakmai igazgató az alábbi összeállí­tású csapatot küldi pályára: Szűcs -- Vukmir, Dragóner, Balog -Kriston, Lipcsei, Kapic, Szkukalek -- Penksa, Tököli, Leandro, a kispadon Udvarácz, Bognár, Szili, Zováth, Andone, Sowunmi és Keller vár bevetésre.
  .
  Ebben a pillanatban a mieink is kijöttek a pályára. Szurkolóink óriási örömmel fogadták játékosainkat.
  .
  A zalaegerszegiek már a pályán melegí­tenek, a mi csapatunkból egyelőre még csak Szűcs Lajos jött ki Józsa Miklós kapusedzővel.
  .
  Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Végetért a hosszú téli szünet, csapatunk a tavaszi idény első mérkőzésén a Magyar Kupa negyeddöntőjében a bajnoki cí­mvédő Zalaegerszeget fogadja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső