2003.X.15. UEFA, FC Köbenhavn – Ferencváros: 1-1

2 hozzászólás a(z) 2003.X.15. UEFA, FC Köbenhavn – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

  • ftc.hu: Csapatunk drámai csatában, tizenegyespárbaj után esett ki a dán FC Köbenhavn ellen. A visszavágó előtt sokan féltették csapatunkat és nem sok esélyt adtak a mieinknek a továbbjutásra.

    Köbenhavn – Ferencváros: 1-1 (0-0,1-1,1-1), büntetőkkel: 3-2
    Koppenhága, Parken-stadion, 18.000 néző, vezette: Dobrinov (Gulev, Kerezov)

    Köbenhavn: Kihlstedt -– Tobiasen (Zivkovic 28.), Bo Svensson, Albrechtsen, Kristianssen -– Norregaard (Santos 88.), P. Nielsen, Roll -– Petterson (Bisgaard 71.) – Zuma, P. Möller

    Ferencváros: Szűcs L. -– Vukmir, Dragóner, Balog Z. – Kriston, Zováth (Kapic 114.), Lipcsei, Leandro -– Rósa (Sasu 67.), Gera, Penksa (Kiss Gy. 90.)

    Gól: Nielsen (92.), illetve Lipcsei (84.)
    Sárga lap: P. Nielsen (21.), Svensson (45.), Bisgaard (76.) illetve Lipcsei (23.), Gera (26.), Zováth (43.), Vukmir (93.)
    Kiállí­tva: Vukmir (95.)

    A 11-est belőtték: Kristiansen, P. Nielsen, Santos illetve Gera, Szűcs L.
    A 11-est kihagyták: P. Möller, Roll illetve Sasu, Lipcsei, Leandro

    Játékosaink azonban rácáfolva a kétkedőkre végig méltó ellenfelei voltak a házigazdáknak, akik számí­thattak a találkozó bolgár játékvezetőjének, Ivan Dobrinovnak a segí­tségére is. A játékvezető minden kétes helyzetben a házigazdáknak kedvezett és a szabálytalanságokat sem í­télte meg egyformán. Amiért mi sárga lapot kaptunk, azt a másik oldalon le sem fújta. A mérkőzés jelentős részében a dánoknál volt többet a labda, de szervezett védekezésünknek köszönhetően hosszú ideig nem tudtak a kapunk közelébe kerülni, ellentámadásaink pedig mindig rendkí­vül gólveszélyesek voltak. A 30. percben rúghatta a Köbenhavn az első büntetőt: Vukmir lerántotta az „ölében ülő” Mollert, megadható tizenegyes volt. Roll lövését Szűcs óriási bravúrral kiütötte, a kipattanót Roll a jobb sarok irányába fejelte, de Lajos parádés vetődéssel ismét mentett. Az első játékrész utolsó perceiben óriási nyomás nehezedett a kapunkra, a mieink hősiesen védekeztek, Kriston a 44. percben a gólvonalról mentett fejjel.

    A második játékrészben sem változott a játék képe, a dánok próbáltak előrejönni, mi pedig gyors kontrákat vezettünk. A játékvezető továbbra is elvtelenül támogatta a házigazdákat, a mieink példás fegyelemmel vették tudomásul a bennünket sújtó í­téleteket. A 60. percben kihagytuk a találkozó legnagyobb helyzetét: Gera 21 méteres félmagas lövését Kihlstedt a kapufára tolta. Egyre nagyobb dán és bolgár nyomás nehezedett a mieinkre, amint elesett egy dán játékos a kapunk közelében, azonnal jött a szabadrúgás, de ezek a próbálkozások szinte mindig elakadtak a sorfalunkban. A 84. percben gyönyörű kontratámadás végén megszereztük a vezetést. Gera ugratta ki Lipcseit, csapatkapitányunk elhúzta a labdát a kapus mellett és 3 méterről az üres kapuba helyezett (0-1). A gól után a dánok a játékvezető segí­tségével mindent megtettek az egyenlí­tésért. Közös próbálkozásukat a 92. percben siker koronázta. Zivkovic a tizenhatoson kí­vül feldobta magát, bezuhant a tizenhatoson belülre, 11-es! A jogtalan büntetőt Nielsen a kapu közepébe lőtte (1-1). A játékvezetőt megtapsoló Vukmir sárga lapot kapott. A bolgár bí­ró öt perc hosszabbí­tást jelzett, ami több mint hat percig tartott, de a dánok nem tudtak még egy gólt szerezni.

    Jöhetett a hosszabbí­tás. A bolgár bí­ró biztosra akart menni, ezért a 93. percben második sárga lappal kiállí­totta Vukmirt, aki az oldalvonalnál buktatta ellenfelét. Tucatszabálytalanság volt, ezúttal sárgát ért. Ezek után már csak a védekezésre tudtunk koncentrálni. A dánok folyamatosan jöttek előre, több parázs jelenet is kialakult a tizenhatosunkon belül, de a mieink csúsztak-másztak a siker érdekében. A 121. percben Alvaro Santos került ziccerbe, 5 méterről leadott lövését Szűcs óriási bravúrral ütötte szögletre. A sarokrúgás után sikerült tisztáznunk, jöhettek a tizenegyesek, ahol példátlan balszerencsénk volt.

    Játékosaink közül Sasu, Lipcsei és Leandro lövését Kihlstedt kivédte, Szűcs pedig Moller és Roll lövését védte, amikor utolsó emberként Alvaro Santos következett. A brazil játékos lapos lövése után a labda előbb elakadt Szűcs lábában, majd ki tudja hogyan, a gólvonal mögé csorgott. Ezzel a dánok megnyerték a tizenegyespárbajt és bejutottak a második fordulóba.

    Csapatunk mindent megpróbált, a hatalmas bí­rói nyomás ellenére hősiesen tartotta magát és mindenképpen rászolgált volna a továbbjutásra. Ez egy olyan kupabúcsú volt, ami miatt nem nekünk kell szégyenkeznünk .

    Hans Backe: – Ez harc volt a javából. Ha Budapesten nem rúgjuk azt a szerencsés és csodálatos gólt, akkor ma a Ferencváros lépett volna tovább. Ellenfelünk borzasztóan meglepett minket, hiszen a vártnál sokkal masszí­vabb volt. A Ferencváros ma a védekezés magasiskoláját mutatta be, amellyel képtelenek voltunk mit kezdeni. Az első félidőben elaltattak bennünket, és gyakorlatilag a 92 percig az történt a pályán, amit ellenfelünk akart. Már a budapesti mérkőzés után kiemeltem Lipcsei Péter játékát, akit még Ausztriából ismertem, és már Budapesten is meglepett a teljesí­tménye. Hiába próbáltuk ma semlegesí­teni, volt egy olyan villanása, ami kishí­ján a vesztünket okozta. A futballhoz néha szerencse is kell, ma ebből nekünk volt több.

    Garami József: – A mai mérkőzésen csodálatosan küzdött a csapatom, és a legutolsó pillanatig az történt, amit előre elterveztünk. A védelmünk megfelelően működött, a támadásainkban is benne volt a gólveszély. Ma a futball megmutatta, hogy nem mindig igazságos játék. Két 11-est í­téltek ellenünk, emberhátrányba kerültünk, de mindezt egalizálni tudtuk óriási szí­vvel, és taktikus játékkal. Sajnálom, hogy í­gy alakult, de ez egy ilyen mérkőzés volt, amelyből épülhet a csapat. Még egyszer gratulálok valamennyi játékosomnak.

  • 136
    Alvaro Santos lövése elakadt Szűcs lábában, majd tovább csorgott a gólvonal mögé, 4-3. Ezzel sajnos a dánok jutottak tovább. Hiába küzdöttek a mieink hősiesen, túltették magukat a bolgár bí­ró rendkí­vül részrehajló működésén, de nem sikerült kiharcolni a továbbjutást, pedig semmivel nem voltunk rosszabbak a dán együttesnél.
    135
    Alvaro Santos belőtte, sajnos kiestünk (4-3).
    132
    Szűcs bebombázta, 3-3.
    131
    Roll kihagyta (3-2).
    130
    Leandro lövését Kihlstedt kvédte, pedig Szűcs jelezte, hogy a dán kapus nem állt a gólvonalon, hiába. 3-2
    129
    P. Möller kihagyja. (3-2)
    128
    Lipcsei lövését is kivédte a kapus 3-2.
    127
    P. Nielsen sem hibázott. (3-2)
    126
    Sasu lövését Kihlstedt kiütötte, 2-2.
    125
    Kristiansen belőtte (2-2).
    124
    Jönnek a tizenegyesek. Mi kezdünk. Gera belőtte! 1-2
    123
    Lipcsei, Sasu, Gera, Leandro, Szűcs. Ők öten rúgnak, nem biztos, hogy ebben a sorrendben.
    122
    Vége!! Hiába tett meg mindent a bí­ró a dán továbbjutásért, a tizenegyesek döntenek!!
    121
    Alvaro Santos 5 méteres közeli lövését Szűcs óriási bravúrral kiütötte!!
    120
    Letelt a 120 perc, a bí­ró mégis továbbengedi a játékot!!
    119
    Rollt két csel után Kriston állí­totta meg a tizenhatosunk előtt, utolsó perc és mi rúghatunk szögletet.
    118
    Folyamatosan jönnek előre a dánok, fiúk kitartás, 120 másodperc és jönnek a 11-esek!!
    117
    Bisgaard kapu elé lőtt ladáját Kiss Gy. fejelte ki.
    116
    Christiansen a dán tizenhatos sarkánál ellökte Gerát, a játék mehetett tvább, már csak 4 perc, 240 másodperc!!
    115
    Már csak öt perc van hátra, valamennyi mezőnyjátékos a mi térfelünkön.
    114
    Harmadszor cseréltünk, Zováth helyére Kapic állt be, már csak 6 perc!!
    113
    Lipcsei próbálta meg kiugratni erát, de Albrechtsen lefülelte az indí­tást, 7 perc!!
    113
    Nielsen 20 méteres lövése az önfeláldozóan közevetődő Gera lábáról vágódott le.
    111
    Zuma lövése után védőinkről Roll elé pattant a labda, akinek 6 méteres kapáslövése Kriston lábáról pattant az alapvonalon túlra, hősiesen védekezünk, már csak 9 perc!!
    110
    Alvaro Santos kapu elé lőtt labdáját Dragóner az ötösről vágta ki, már csak 10 perc!!
    108
    Svensson beadása után Szűcs húzta le a labdát, 12 perc, ki kell húzni!!
    107
    Leandro ebadása után Sasu fejelte tovább alabdát, Christiansen elesett, természetesen dán szabadrúgás.
    106
    Elkezdődött a második félidő.
    105
    Vége a hosszabbí­tás első félidejének. Már csak 15 perc, ki kell húzni és akkor a 11-es párbajt már a bí­ró sem tudja befolyásolni, aki arcátlanul segí­ti a hazaiakat, akiknél semmivel sem vagyunk rosszabbak.
    105
    Alvaro Santos 17 méteres lövését védte Szűcs.
    104
    Bisgaard í­velte át a labdát a hosszú oldalra, de ott senki nem kí­sérte az akciót.
    102
    Svensson 30 méterről lőtt a kapunk fölé.
    101
    Gerát lökték el 18 méterre a kaputól, a bí­ró továbbengedte a játékot.
    100
    Kristont terí­tették le, középpályásunk a földön maradt. A játékvezető nem adott nekünk szabadrúgást, ehelyett Titivel veszekedett, hogy keljen föl.
    99
    Sasu tört be a tizenhatoson belülre, majd a kapu fölé emelt.
    98
    Hősiesen küzdünk 12 ember ellen.
    97
    A szabadrúgást Gera végezte el, a sorfal 5 méterre állt a labdától. A bí­ró többszöri kérésre sem küldte hátrébb a sorfalat. Gerzson a kapu fölé lőtt.
    96
    Roll buktatta Lipcseit 30 méterre a kaputól, amiért ő is sárgát kapott.
    95
    Vukmir szabálytalankodott az oldalvonal mellett és miután már volt egy sárgája, a bolgár bí­ró kiállí­totta, egy olyan szabálytalanságért, amilyenből legalább 20 volt a meccsen. A játékvezető sajnos elcsalja a meccset.
    95
    Vége a rendes játékidőnek. Csapatunk továbbjutást érdemelt volna, sajnos a bolgár bí­ró másképp gondolta. Rövidesen kezdődik a hosszabbí­tás.
    94
    Albrechtsen reklamálásért kapott sárga lapot.
    93
    Vukmir kapott sárga lapot, mert megtapsolta a játékvezetőt.
    92
    Roll lövését Szűcs kiütötte, Zivkovic ment a kipattanóért, majd eldobta magát, 11-es! Nielsen a kapu közepébe lőtte a kamubüntetőt (1-1).
    90
    Elkezdődött a hosszabbí­tás.
    90
    Csere a mieinknél. Penksa helyére Kiss Gy. áll be, letelt a rendes játékidő, 5 perc hosszabbí­tást jelzett a negyedik bí­ró.
    89
    Alvaro Santos nem érte el Moller indí­tását, mi jövünk kirúgással, már csak 1 perc!!
    88
    Cseréltek a hazaiak, Norrregaard helyett Alvaro Santos, egy újabb csatár lépett pályára, már csak 2 perc!!
    87
    Dragóner ugrott fel a labdáért Zivkoviccsal. A hazai játékos elesett, a hazaiak szabadrúgást kaptak 18 méterre a kapunktól. Nielsen lövése kipattant a sorfalról, már csak 3 perc, ki kell húzni!!
    84
    Gera egy remek szóló után kiugratta Lipcseit, aki elfektette a kapust, majd a hálóba lőtt. Remek találat volt(0-1). Szép volt fiúk!
    82
    Balog szöglettel felérő bedobása után Gera 11 méterről továbbcsúsztatta a labdát, melyet Kihlstedt húzott le.
    78
    Vukmir hozta fel a labdát, Gerához passzolt, aki 18 méterről a kapu mellé lőtt.
    76
    Bisgaard húzta vissza a nagy lendülettel előretörő Sasut, jogosan villant a sárga lap.
    73
    Dragóner 18 méterre a kaputól egy rossz ütemű becsúszás után eltalálta Bisgaard lábát. A szabadrúgást Noregaard végezte el, de a labda a sorfalról az alapvonalon túlra pattant.
    71
    Második csere a hazaiaknál: Pettersson helyére Bisgaard állt be.
    70
    Moller végzett el szabadrúgást 23 méterről. A sorfal fölött elcsavart labdát Szűcs a bal felső sarok előtt fogta meg.
    68
    Lipcsei 30 méterről váratlanul lőtt, sajnos a kapu fölé.
    67
    Először cseréltünk. Rósa helyett Sasu lépett pályára.
    65
    Norregaard 24 méterről lőtt a kapu mellé.
    63
    Zuma két csel után 14 méterről lőtt, de Dragóner belenyúlt a lövésbe, amely í­gy erejét vesztette és Szűcs magabiztosan védett.
    62
    Norregaard beadása után Roll 14 méterről, kapásból a kapu fölé lőtt.
    60
    Gera szerzett labdát 21 méterre a kaputól, félmagas lövését Kihlstedt óriási bravúrral a jobb kapufára tolta, fantasztikus lövés volt!
    59
    A tizenhatosunkon belül kényszerí­tőztek a hazaiak, Gera az utolsó pillanatban kiváló ütemű becsúszással szerelt.
    57
    Roll beadása után Moller 11 méterről csúsztatta meg a labdát, legalább két méterrel a kapunk mellé.
    54
    Gyors kontrából négy játékosunk vitte rá a labdát három dán védőre. Gera Leandróhoz passzolt, majd a visszakapott labdát a tizenhatos sarkáról a kint álló Kihlstedt fölött megpróbálta a kapuba emelni, de a labda sajnos a kapu fölé szállt.
    52
    Lipcsei szöglete után a védők fejjel mentettek, a labda visszakerült csapatkapitányunkhoz, aki egyből a kapu elé emelt, de Kihlstedt lehúzta a labdát.
    51
    Jobboldali dán szöglet után a kifejelt labdát Moller 20 méterről kapásból a lelátóra bombázta.
    49
    Zuma 17 méteres lapos lövését védte Szűcs.
    48
    Zuma í­velte át a labdát a hosszú oldalra, de ott nem volt hazai játékos, í­gy mi jöhettünk kirúgással.
    46
    Elkezdődött a második félidő, a szünetben egyik csapat sem cserélt.
    46
    A szünetben Garami József azt kérte a csapattól, hogy ugyanolyan elszántan és erőszakosan játsszon, mint az első félidőben. Balog Zoltánt a szünetben végig ápolták, mert egy ütközés után meghúzódott a háta. Védőnk azonban a kezelésnek köszönhetően rendbejött és vállalni tudja a játékot.
    45
    Vége az első félidőnek.
    45
    Svensson az oldalvonal mellett belerúgott Leandróba, ő is besárgult.
    44
    Baloldali söglet után Moller csúsztatta tovább a labdát, de Kriston a gólvonalról fejjel tisztázott.
    43
    Zováth kapott sárga lapot, mert a játékvezető szerint túl korán ugrott ki a sorfalból a dánok 25 méteres szabadrúgásánál és elakadt benne a labda. A bolgár játékvezető nem szimpatizál velünk.
    41
    Jobboldali beadás után Moller 14 méterről fejelt kapura, Szűcs a bal sarok előtt vetődve fogta meg a labdát.
    39
    Penksa beadása után Gera csúsztatta tovább a labdát, a játékvezető azonban a dánok javára í­télt szabadrúgást, mert szerinte csatárunk ellökte Zivkovicot.
    37
    Újabb szabadrúgás után Zuma csúsztatta meg a labdát, amely Dragónerről pattant le.
    35
    Jobboldali szabadrúgás után a kapunk elé í­velt labdát Zivkovic 6 méterről alig fejelte a bal felső sarok mellé.
    33
    Leandro ugratta ki Penksát, de a játékvezető a partjelző beintésére, les miatt lefújta az akciót, határeset volt.
    30
    Moller fordult be az ötösön, amikor Vukmir lerántotta, 11-es. Roll bal sarokra tartó lövését SZŠ°CS KIÜTÖTTE!!!. A visszapattanó labdát Roll a jobb sarok irányába fejelte, de Szűcs ezt is elérte, BRAVÓ LAJOS!
    28
    Először cseréltek a dánok. Tobiasen helyére Zivkovic állt be. A hazai játékost pár perccel korábban kellett ápolni.
    26
    Gera ütközött Svenssonnal. A védő nagyot esett, majd lökdösni kezdte csatárunkat. Amikor Gerzson ezt szóvá tette, a bí­ró felmutatta játékosunknak a sárga lapot.
    23
    Lipcsei húzta vissza Mollert, ő sem úszta meg sárga nélkül.
    22
    Kriston beadása után Penksa fejelte vissza Gera felé a labdát, de Svensson közbelépett és mentett.
    21
    Nielsen buktatta Lipcseit, majd reklamált, ezért sárga lapot kapott.
    19
    Kriston hozta fel a labdát, majd 23 méterről a kapu fölé lőtt.
    18
    Gera kényszerí­tőzött Rósával, a visszakapott labdát azonban kicsit hosszan vette át, í­gy Kihlstedt megszerezte a játékszert.
    16
    Lipcsei 40 méteres, hajszálpontos indí­tásával Gera futott el a bal szélen, majd Rósához passzolt, aki ismét Gerzsont akarta játékba hozni, de a hazai védők mentettek.
    13
    Balog végzett el bedobást a térfelünkön, de a bí­ró szerint nem a kijelölt helyről, í­gy a hazaiak kapták meg a labdát. Tobiassen viszont rálépett a vonalra, ezért ismét hozzánk került a labda. Harmadszor már a bí­rónak sem volt kifogása a bedobás ellen.
    10
    A dánok birtokolják többet a labdát, de zártan, jól védekezünk, í­gy a hazaiak még nem tudtak a kapunk közelébe kerülni.
    7
    Szabadrúgáshoz jutott a Köbenhavn 22 méterre a kapunktól. Nielsen lövése után a labda a sorfalunkról az alapvonalon túlra pattant.
    5
    Leandro kényszerí­tőzött Gerával, a labda azonban nem jutott vissza hozzá, mert Norregaard közbelépett és szerelt.
    2
    Moller a tizenhatoson belül egy csel után 14 méterről lőtt, de a labda levágódott a közbevetődő Lipcseiről.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés. A dánok indí­tották útjára a labdát.
    .
    Kivonultak az együttesek a pályára. A mieink Szűcs – Vukmir, Dragóner, Balog – Kriston, Zováth, Lipcsei, Leandro – Rósa, Gera, Penksa összeállí­tásban kezdenek.
    .
    Mindkét öltözőben van egy-egy hangszóró, melyből ebben a pillanatban a játékvezető hangját lehetett hallani, aki megkérte a csapatokat, hogy készüljenek fel a kivonulásra. Garami József elmondta, hogy ilyennel még nem találkozott.
    .
    Mindkét együttes befejezte a bemelegí­tést, ugyanis az európai kupameccsekre vonatkozó szabályok értelmében 15 perccel a kezdés előtt már senki nem tartózkodhat a játéktéren.
    .
    Szűcs Lajos befejezte a bemelegí­tést és bement az öltözőbe. Garami József szakmai igazgató is a pálya talaját dicsérte. Mint mondta, a nedves, hűvös idő ellenére egyáltalán nem csúszik a fű, minden adott ahhoz, hogy jó meccset játsszon egymással a két együttes.
    .
    Az öltözőből kijövő Rabóczki Balázs nem is leplezte csalódottságát, amiatt, hogy nem védhet a mai meccsen a Köbenhavn együttesében.
    – Számomra teljesen érthetetlen az edző döntése, nem értem, miért nem bí­zik bennem. Ráadásul az utolsó pillanatig a kapusedzőnk sem tudott róla, hogy nem én kezdek. A legutóbbi bajnokin félig sérülten is vállaltam a védést, ráadásul gólt sem kaptam, egyszerűen nem értem, miért maradtam ki. Természetesen ezt nem fogom szó nélkül hagyni, nagyon csalódott vagyok -- mondta Rabóczki.
    .
    Ebben a pillanatban a hazaiak kabalaoroszlánja is kifutott a pályára. A hazai szurkolók óriási ovációval fogadták. A kabalaállat a melegí­tő bí­rók mögé állt és az ő mozdulataikat utánozza.
    .
    A Parken-stadion gyepszőnyege kifogástalan állapotban várja a csapatokat. Ennek az is az egyik oka lehet, hogy kizárólag a játékosok léphetnek a fűre, amire a pálya szélén tábla is figyelmeztet. A házigazdák büszkén mondták, hogy az elővigyázatosságnak is köszönhetően Európa egyik legjobb minőségű pályaborí­tásával rendelkezik a stadion.
    .
    A két csapat tagjai már a pályán melegí­tenek, a lelátón lassan gyülekeznek a nézők, jelenleg körülbelül ötezren lehetnek. Megérkeztek a ferencvárosi drukkerek is, akiket két szektorban helyeztek el. Az egyikben azok a regisztrált szurkolók vannak, akik a dánok kérésének megfelelően korábban, Budapesten megvették a jegyüket, a másikban azok foglalnak helyet, akik belépő nélkül érkeztek a dán fővárosba. Ők eredetileg nem kaphattak volna jegyet, mert ma már nem nyitott ki a vendégpénztár, de a dán szervezők úgy döntöttek, őket is beengedik, biztonságtechnikai szempontok miatt, azonban csak a többiektől külön tudtak nekik helyet biztosí­tani a lelátón.
    .
    A Köebnhavn kapujában meglepetésre az első számú hálóőr, Rabóczki Balázs helyett Markus Kihlstedt áll majd. A házigazdák összeállí­tása: Kihlstedt – Tobiasen, Bo Svensson, Albrechtsen, Kristianssen – Norregaard, P. Nielsen, Roll – Petterson – Zuma, P. Möller. Visszakerült tehát az együttesbe Sibusiso Zuma. A dél-afrikai válogatott támadó bokasérülése miatt nem játszott Budapesten.
    .
    Csapatunk 30 perccel ezelőtt érkezett meg a stadionba, ahol a pálya megtekintése után a gyúrás következett. A mieink három perc múlva mennek ki, hogy elkezdjék a bemelegí­tést.
    .
    Mindkét oldalon sérülések nehezí­tették meg a szakvezetők dolgát. A dánoknál a Budapesten gólt szerző Todi Jonsson és Erik Mykland nem áll Hans Bakke vezetőedző rendelkezésére, a mieinknél Tököli Attila és Aleksandar Jovic kénytelen kihagyni a meccset.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik csapatunk UEFA Kupa-visszavágója a dán FC Köbenhavn otthonában. Az első felvonás három héttel ezelőtt az Üllői úton 1-1-es döntetlennel zárult.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ