2005.VII.23. Siófok – Ferencváros: 0-3 (edzőmérkőzés)

W_siofok-ftcCsapatunk 1-0-ás félidő után 3-0-ra nyert Siófokon az MTZ Ripo Minszk elleni csütörtöki UEFA Kupa-visszavágót megelőző utolsó felkészülési meccsen.


Sófok – Ferencváros: 0-3 (0-1)
Siófok, 2.500 néző. Vezette: Kovács G.

Ferencváros: Szűcs – Tí­már (Erős G.), Budovinszky, Balog Z., Grósz (Fitos, Keller) – Takács, Lipcsei, Rósa, Tőzsér – Nógrádi (Borbély), Laczkó Zs.

Gól: Budovinszky, Tőzsér, Lipcsei

Az első perctől mi irányí­tottuk a mérkőzést, nálunk volt többet a labda. A siófokiak hihetetlen lelkesedéssel igyekeztek kiegyenlí­teni a tudáskülönbséget. A vezetést Budovinszky fejesgóljával szereztük meg (0-1). A második félidőben a hazaiak előtt is adódtak lehetőségek, de Szűcs Lajos – aki végigvédte a meccset – igazolta, hogy remek formában van.

A második játékrész közepén Tőzsér szerezte a második gólunkat, mí­g a harmadik találat Lipcsei nevéhez fűződik. A válogatott középpályás térdműtéte után második mérkőzésén másodszor talált a kapuba és ezen a találkozón is remek labdákkal szolgálta ki a többieket. A 65. percben pályára lépett Fitos László is. Fiatal játékosunk első felnőtt meccsén egyáltalán nem volt megilletődött, a jobb oldalon többször is remek cseleket mutatott be és jól játszotta meg a labdát. Ugyanakkor azt is észre kell venni, hogy főleg hátul többször is bosszantó helyezkedési hibákat követtünk el, ami Minszkben megbosszulhatja magát.

Két játékosunk is megsérült a Siófok ellen 3-0-ra megnyert felkészülési meccsünkön. Grósz Róbertet az 5., Nógrádi Árpádot a 15. percben kellett lecserélni. Mindketten a térdükre kaptak rúgást. Grószék egy hatalmas kötéssel a térdükön szálltak fel a Budapestre induló buszra. Az első feltételezések szerint mindketten szalagsérülést szenvedtek, de többet csak akkor lehet tudni, ha alaposan megvizsgálták őket a Sportkórházban.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ