2007.I.24. Ferencváros – Kaposvári Rákóczi: 1-1 (edzőmérkőzés)

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

  • 90
    Véget ért a mérkőzés! Csapatunk remekül helytállt első osztályú ellenfelével szemben, még a második félidőben is, amikor nagyrészt a tartalék játékosaink voltak a pályán. Sőt! Ha a fiatalok jobban összpontosí­tanak, könnyen meg is nyerhették volna a találkozót.
    81
    Újabb Fradi-helyzet! Nagy S. ugratta ki a jobb szélen Medgyesit, akinek beadását Horváth D. fejelte kapura. A kaposvári hálóőr bravúrral mentett a bal felső sarok elől!
    79
    Brettschneider ugratta ki Fitost, aki ballal balról a hosszú sarkot vette célba, félmagas lövése azonban néhány centivel elkerülte a hosszúsarkot.
    76
    Zsivóczky jól indul be a bal szélről, majd a kapu előterébe továbbí­tott. Ott Horváth nem lőtt, hanem Fitos elé játszott tovább. Fitos a védőktől szorongatva már nem tudta gólra váltani a helyzetet.
    72
    Buz helyett Bartha tért vissza a pályára. Zsivóczky lépett hátra a középpálya bal oldalára, Bartha pedig csatárposzton szerepel majd.
    71
    Lesgyanús helyzetben Vasquez lépett ki a bal szélen, középreadott labdája azonban Venczel mögé érkezett, í­gy kimaradt a kaposvári helyzet.
    63
    Fitos kerülhetett volna helyzetbe, de a tizenhatos vonalánál elnyomták a védők. A játékvezető sí­pja néma maradt, pedig veszélyes helyről végezhettünk volna el szabadrúgást (vagy akár 11-est), ha szabálytalannak í­téli az erősen vitatható esetet. Közben lassan szállingózni kezdett a hó.
    50
    Oláh jó cselekkel lépett ki védőink között, és már csak Szabó Kálmánnal állt szemben, de szerencsére kihagyta a ziccert: a bal felső sarok mellé lőtt.
    45
    Vége az első félidőnek. Kiegyenlí­tett játék folyt a pályán az első játékrészben, de ha a végén kicsit jobban összpontosí­tunk, akár vezethetnénk is. Az utolsó passzok nem voltak elég pontosak. A folytatásban a fiatalok kapnak játéklehetőséget a ferencvárosi csapatban.
    41
    Laczkó kapott jó labdát a bal szélen. Éles szögből lövésre vállalkozott, de nem tett elég külsőt a ballábas próbálkozásba, í­gy a labda elsuhant a husszúsarok előtt.
    30
    Egyenlí­tettünk! Egy kaposvári védelmi hiba után Jovánczai szerzett labdát harcosan, és a kapura tört. A jó ütemben kilépő kapus mellett azonban nem sok esélye lett volna gólt lőni, í­gy a mellette érkező Deme elé játszott, aki a védők szorí­tásában a kapuba lőtt! 1-1
    17
    Egy támadáshoz Buz zárlózott fel a bal oldalon, és a kipattanó labdát 17 méterről bombázta másfél méterrel a kaposvári kapu fölé.
    13
    Vezet a Kaposvár! Egy szöglet után a lecsorgó labdát Oláh Lóránt vágta a Ferencváros kapujába. 0-1
    10
    Az első Fradi-helyzet: Lipcsei szögletét Hegedűs fejelte a kapu felé, de eltévesztette a célt.
    6
    A mérkőzés első öt perce mezőnyjátékkal telt: helyzet egyik oldalon sem alakult ki.
    .
    A fehér mezes Kaposvár kezdte a mérkőzést. A sérüléséből lábadozó Tököli Attila is a csapattal tartott, de nem játszik: a pálya mellett kocog.
    .
    Élő közvetí­tésünk 14.40-kor kezdődik el.
    .
    Gellei Imre a következő csapatnak szavaz bizalmat az első félidőben: Kemenes -- Balog, Ferencz, Hegedűs, Buz -- Lipcsei, Lazic -- Deme, Bartha, Laczkó -- Jovánczai.
    Dragóner majd a második játékrészben lép pályára, Tököli, Szalai és Csepregi sérülés miatt hiányzik.
    .
    Köszöntjük kedves olvasóinkat! Csapatunk idei második edzőmeccsét az élvonalbeli Kaposvár ellen játssza Budafokon. Mint ismert, szombaton 6-0-ra vertük az ESMTK-t.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ