2007.III.3. Ferencváros – Soroksár: 2-1 (edzőmérkőzés)

Csapatunk utolsó előkészületi mérkőzésén 2-1-re legyőzte a Soroksár csapatát. Góljainkat Horváth és Laczkó szerezte.


Ferencváros – Soroksár: 2-1 (1-0)
Üllői út, 400 néző

Ferencváros: Kemenes – Fitos, Ferencz (Medgyesi 70.), Balog Z., Buz – Bartha (Zsivoczky 70.), Lazic (Dragóner 46.), Csepregi (Fülöp 46.), Laczkó – Tököli (Jovánczai 46.), Horváth (Brettschneider 46.)

Gól: Horváth (27.), Laczkó (83.) illetve Vass (89. – 11-esből)

Lipcsei kisebb húzódással bajlódott, ezért csapatkapitányunk kihagyta a találkozót. A mieink azonban nélküle is jól játszottak az első félidőben, ebben a játékrészben szinte csak nekünk volt helyzetünk. A vezetést a már hetek óta remek formát mutató Horváth Dávid szerezte meg 27 perc elteltével. Az első félidőben Tökölinek volt még egy veszélyes kilépése, Laczkó pedig többször próbálkozott távolról.

Szünet után is mi irányí­tottuk a játékot, a sok csere után azonban már nem volt olyan gördülékeny a játékunk, de Bartha í­gy is többször veszélyeztetett, Jovánczai révén is növelhettünk volna előnyünket. A 83. percben aztán ez meg is történt, amikor Laczkó volt eredményes. Az utolsó előtti percben egy vitatható büntetőből szépí­tettek a vendégek, de győzelmünk egy percig sem forgott veszélyben.

Nyilatkozatok:

Gellei Imre: – Utolsó hat előkészületi meccsünket megnyertük. Ezt a szériát természetesen szeretnénk folytatni a bajnokságban is. Felkészülési meccseinkre a győzelmek ellenére rendre jellemző volt, hogy rengeteg helyzetünk volt, ám ehhez mérten kevés gólt szereztünk. A Soroksár elleni találkozón is végig „egykapuztunk”, és szerezhettünk volna kettőnél több gólt is. Van még egy hetünk a bajnoki rajtig, remélem, ezen a téren még tudunk előrelépni.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Egy hozzászólás a(z) 11111010111ejegyzéshez

 • 90
  Vége a mérkőzésnek.
  89
  Vass Csaba 11-esből szépí­tett. (2-1)
  83
  Laczkó lépett ki a védők közül, rávezette a labdát a kapusra, majd a jobb sarokba emelt. (2-0)
  76
  Jovánczai passzolt Zsivoczkyhoz, aki egy jó csel után megcsúszott, de még í­gy is kapura küldte a labdát, a kapus azonban védett.
  70
  Ferencz helyett Medgyesi, Bartha helyett pedig Zsivoczky állt be.
  64
  Újra Bartha került helyzetbe, de éles szögből, hat méterről nem tudta ellőni a labdát a kapus mellett.
  60
  Fitos jobbról középre adott, Bartha 15 méterről lőtt, de védett a kapus.
  Fitos mindenképp dicséretet érdemel, hiszen az első félidőben védőként játszott kifogástalanul, a szünet után pedig középpályásként is rendkí­vül aktí­v, labdái pontosak, bátran ütközik, több labdát is szerzett. Bravó Fiti!
  58
  Laczkó baloldalról középre adott, “Barthalinho” 16-ról kapásból lőtt, a kapus bravúrral védett.
  55
  Fitos adott be jobbról, Jovánczai nagy helyzetben, 10 méterről átemelte a kapust és a kaput is.
  50
  Egy szögletet követően majdnem gólt szereztek a vendégek. Egy nyolc méterről leadott lövésbe Kemenes még belekapott, a labda a kapufa éléről visszapattant, amire rávetődött a kapusunk.
  46
  Elkezdődött a második félidő, négyet cseréltünk. Lejött Lazic, Csepregi, Tököli és Horváth, beállt Dragóner, Brettschneider, Fülöp és Jovánczai.
  Fitos egy sorral előrébb játszik, mí­g Ferencz a jobbhátvéd.
  45
  Vége az első félidőnek.
  34
  Tököli kérte a labdát a 16-os előterében. Laczkó 35 méteres indí­tása pontos volt támadónknak, aki ballal remekül vette át, jobbal tolt rajta egyet, de a kapus jól mozdult ki és megszerezte a labdát.
  27
  Vezetünk! Lazictól indult az akció, aki a rendkí­vül aktí­v Csepregihez továbbí­tott, középpályásunk jó ütemben adta tovább a labdát Hotváthnak, fiatal támadónk pedig a védők szorí­tásából, 7 méterről a jobb sarokba helyezett. (1-0)
  22
  Egy szép Tököli Csepregi összjáték után Laczkóhoz került a labda, aki 15 méterről laposan lőtt, a kapus azonban védett.
  18
  Tököli passzolt Csepreginek, a “bűvész” kiugratta Laczkót, akit a büntetőterületen belül felrúgtak, de a tizenegyes elmaradt.
  15
  Egy baloldali szögletet követően mindenki feje fölött átszállt a labda, a tizenhatos sarkánál álló Laczkó kapura küldte, a bal alsó sarok elől mentett a vendégek kapusa.
  10
  Az első tí­z perc mezőnyjátékkal telt, helyzetek nélkül.
  1
  Elkezdődött a mérkőzés, a mieink zöld- fehér csí­kos mezben játszanak.
  .
  Lipcsei Péter kisebb húzódással bajlódik, ezért a szakmai stáb úgy döntött, hogy nem kockáztat, í­gy középpályásunk nem lép pályára. A legfontosabb, hogy csapatkapitányunk a Jászapáti elleni mérkőzésre 100%-os állapotba kerüljön.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső