2008.II.23. Ferencváros – Integrál DAC: 0-0 (edzőmérkőzés)

Nem született gól az Integrál-DAC elleni felkészülési meccsen. Csapatunknak több helyzete volt ellenfelénél, de csak kapufáig jutottunk.


Ferencváros – Integrál DAC: 0-0
Üllői út edzőpálya

Ferencváros: Holczer (Zarzycki 67.) – Fülöp, Dragóner, Baranyai (Szkukalek 39.), Mátyus – Fitos (Lazic 45.), Csiszár (Vasas 67.), Lipcsei, Deme (Kulcsár 34.) – Bartha (Szalai 75.), Shaw (Ndjodo 45.)

A 20. percben Csiszár remek kiugratása után Bartha lőtt 15 méterről fölé. Percekkel később Lipcsei szabadrúgása alig kerülte el a kaput. Ezt követően Lipcsei szöglete után Dragóner fejesét a gólvonalról rúgták ki a vendégvédők. A vendégek egy tizenegyesgyanús szituációt kértek számon a játékvezetőn.

Fordulás után Ndjodo lőtt az oldalhálóba Lipcsei kiugratása után. Majd egy nagy vendéghelyzet maradt ki: két Integrál-támadó vezette rá a labdát Holczerre, de ő nagy bravúrral közbe tudott avatkozni. Később Lipcsei jobb oldali beadását követően Dragóner kapufát fejelt, majd a hajrában Mátyus lőtt lesgólt, í­gy a találkozó 0-0-al zárult.

NS-20080224-08-20080223

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső