2010.IV.10. MTK – Ferencváros: 1-1

A Soproni liga 22. fordulójában a Ferencváros az MTK-hoz látogatott.

* * *

Craig Short (FTC): – Két hazai mérkőzés után következik egy idegenbeli, és remélem, ez előnyünkre is válhat. Az MTK ugyanis bizonyára támadni fog, ezáltal több teret és több lehetőséget adhat nekünk, amelyekkel élnünk kell. Az MTK ellen is nyerésre játszunk!

Garami József (MTK): – Elég sok a gondunk változatlanul, de remélem, hogy hazai pályán sikerül megoldanunk az előttünk álló feladatot, és sikerül megszereznünk a három pontot. A Ferencváros jól kezdte a tavaszt, mivel hat mérkőzésen nem talált legyőzőre: kétszer nyert, négyszer ikszelt. Nehéz mérkőzésre számí­tok.

* * *

Fitos, Dragóner és Balog sérülés miatt nem állt Short rendelkezésére. Morrison családi okok miatt hazautazott.

* * *

MTK – Ferencváros: 1-1 (1-1)
Hidegkuti stadion, vezette: Bede (Ring, Farkas)

MTK: Filipovic – Vági, Rodenbücher, Hí­dvégi, Balogh B. (Szekeres 17.) – Kulcsár T. (Tischler 71.), Pintér, Vadnai, Lázok (Könyves 46.) – Szatmári, Pál
kispad: Szentpéteri, Nikházi, Hauser, Szabó
edző: Garami József

FTC: Megyeri – Csizmadia, Tutoric, Wolfe R. (Stockley 24.), Alcantara – Kulcsár D. (Rósa 91.), Doherty, Adnan, Tóth B. (Lipcsei 84.) – Ferenczi, Elding
kispad: Haber, Joaquin, Schembri, Shaw
edző: Craig Short

Gól: Szatmári (57.) illetve Elding (26.)
Sárga lap: Szekeres (55.), Szatmári (58.), Pintér (61.) illetve Elding (27.), Adnan (73.), Stockley (81.)

A két csapat ellentétes félidőt játszott, ugyanis az első játékrészben a kék-fehéreknek adódott több lehetőségük, mégis a huszonhatodik pecben a zöld-fehérek csatára, Anthony Elding lőtt bomba gólt huszonöt méterről.

A második félidő megható pillanattal kezdődött, a 2006-ban tragikus hirtelenséggel harmincegy évesen elhunyt Zavadszky Gábor két ikerfia rúghatta a kezdőrúgást Fradi és MTK mezben, utalva édesapjuk két klubjára.

A második játékrészben fordult a helyzet, a hazaiak ugyan egyenlí­tő gólt szereztek Szatmári révén, mégis Craig Short taní­tványai támadták jobban Filipovics kapuját. A hátralévő huszonöt perc azonban mind a két csapatnak kevés volt ahhoz, hogy megszerezzék a három pontot, í­gy maradt az 1-1-es döntetlen a 198. örökrangadón.

További képek …

* * *

Craig Short: – Sajnálom, hogy döntetlen eredmény született azt követően, hogy vezettünk. Két ellentétes félidő volt, mindkét csapat akkor szerzett gólt, amikor nem a legjobban játszott. Viszont örülök annak, hogy ilyen nagy számú helyzetet sikerült kialakí­tanunk a második félidőben. Az MTK jó formában van, í­gy fontos volt, hogy semmi esetre se kapjunk ki, ne veszí­tsünk pontot. Két gyönyörű gól volt a mai találkozón, amelyből az elsőt nálunk Elding szerezte. Sajnálom, hogy nem sikerült áttörni a középpályán, hogy további gólokat szerezzünk. Úgy érzem, mivel mi vezettünk, akár úgy is mondhatjuk, hogy elvesztettünk pontokat, de fontos, hogy nem kaptunk ki. Sokkal jobb szereplés volt ez a múltkori meccsünkhöz képest.

Garami József (MTK): Mi az első félidőben játszottunk jobban annak ellenére, hogy a Ferencváros szerezte meg a vezetést. A második félidőben a játék elveszett, a küzdelem ugyan kidomborodott, mert hajtottak a gyerekek, de kevés volt az olyan megoldás, amely meglepetést okozott volna az ellenfélnek. Igaz, rúgtunk egy nagyon szép gólt. Küzdelmes mérkőzésnek láttam a mait, ahol nekünk is szép helyzeteink voltak. Összességében igazságos döntetlen született.

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az nb1.hu, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

7 hozzászólás a(z) 2010.IV.10. MTK – Ferencváros: 1-1 bejegyzéshez

  • Fogadjunk hogy hazai pályán a Debrecen ellen nem fog menni:D De rem nincs igazam 🙂 Most nyerni kell!!! HAJRÁ FRADI!!!!!!!!!!!!

  • Ősszel: 7 2-3-2 10-9 9pont, tavasszal 7 2-5-0 9-7 11pont. A 26 gólunkból 7-et lőttünk a Zetének, enélkül 19 rúgott gól 20 meccsen. Ősszel 8 pontot vert ránk az első, tavasszal hetet hét forduló után. Short összerakta a védelmet vagy “az X is jó” alapon játszik, ettől vagyunk picit eredményesebbek. A nemzetközi szinthez nincs játékosunk. Talán Megyeri, Tóth és Kulcsár megüti majd a szintet, ha felépí­tik őket, de a többiek egy-két kivételtől eltekintve soha nem érik el a nemzetközi közepes szint alját sem.

  • Nem emlékszem olyan Fradira amikor minusz gólkülőmbséggel szerepeltünk volna a bajnokság bármelyik szakaszában.Ez a sok döntetlen is megtévesztö.Olyan mintha minden negyedik találkozon kikapnánk a sok vereség mellet.BORZALMAS..!!!!!!!!!!

  • Sajnos megint bebizonyosodott,hogy Tutorics és Eldingen kivül az összes idegen légiósunk a FRADI 50 ÉVEN FELÜLIEK OLD CSAPATÁBA SEM FÉRNÉNEK BE.A lelkesedés nem pótolja a tudás beli hiányt.

  • katasztrófa, ilyen emberek húzhatnak Fradi mezt ? alkantara, hoakim, sztókli, adnan ,doherti, sembri, wolf, morrizon? és ezt a cserét magyarázza meg valaki? Lipcsei-Tóth ? Rósa- Kulcsár? és a semmit is csak döcögve imitáló adnan, vagy a végelgyengülésben kimúlni készülő doherty ? csoda a döntetlen !
    Áááááhhhhh….

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ