2013.X.26. NB III, Hajdúböszörmény – Ferencváros II.: 3-3

fradi_cimerMásodik csapatunk háromgólos hátrányról mentett pontot.

Hajdúböszörmény – Ferencváros II.: 3-3 (0-0)
Hajdúböszörmény, 150 néző, vezette: Karakó Ferenc (Takács A., Márkus P.)

Hajdúböszörmény: Vasas – Hokk (Ungi 57.), Nagy Zs., Buka, Lovas – Szabó M. (Kerek 77.), Arnóczki, Bogdanovic, Andorkó – Milovac, Gömze (Éles 70.)
kispad: Tömöri, Holecz, Tóth T., Hortó
vezetőedző: Igor Bogdanovic

Ferencváros II: Rácz – Kárász, Gyurácz, Kónya, Csanálosi (Csilus Á. 78.) – Nagy Á., Csilus T., Majzik – Péter, Marcinaskó (Kovács K. 61.), Erdei V. (Pirik 71.)
kispad: Valencsik, Ordasi
vezetőedző: Lipcsei Péter

Gól: Lovas (48.), Bogdanovic (50., 59. – 11-esből) illetve Péter (63. – 11-esből, 84.), Csilus T. (83.)
Sárga lap: Lovas (8.) illetve Gyurácz (38.), Kónya (59.), Csilus T. (90+2.)

Fontosabb események:

8. perc: Majzik remekül lőtte el a szabadrúgást, a sorfal fölött veszélyesen tartott a bal alsó felé, de Vasas remekül állta a sarat, védeni tudott.
10. perc: Majzik húzott el a bal szélen, beadásáról kevéssel maradt le Marcinaskó! Óriási lehetőség előtt állt a Fradi, de ezúttal nem tudtak élni vele.
12. perc: Marcinaskó indult el a bal szélen, a HTE védői nem tudták megállí­tani, az alapvonalnál majd beadott az FTC támadója, labdáját 5 méterről Péter Antal a kapusba, Vasas Gergőbe rúgta!!!
13. perc: Egy előreí­velést követően Péter Antal vezethette rá Vasasra a labdát, majd a HTE kapusa óriási bravúrral védte a Fradi támadójának lapos lövését!
17. perc: Egy bedobást követően egy FTC játékos csúsztatta meg a labdát, ami Csanálosi elé került, ő pedig 6 méterről Vasasba rúgta a labdát!
28. perc: Nagy Ádám eresztett el egy lövést 23 méterről, labdája a felsőlécen csattant!!!
31. perc: Gömze kapott labdát a “kí­gyótéren”, majd 18 méterről tüzelt, ám Rácz kifogta a labdáját.

48. perc: Egy kifejelt labdát Lovas Márton kaparintott meg, mellyel megiramodott a bal szélen, s a kijövő Rácz mellett lőtte el a hosszú sarokba a labdát, 1-0.
50. perc: A középkezdés után közvetlen adta el egy FTC-játékos a labdát, amit Igor Bogdanovic kaparintott meg, s remekül látta, hogy kinn áll Rácz Gergő, a vendégek kapusa, s a félpályától eresztett meg egy távoli lövést, mely a visszahátráló kapus mögött pottyant a kapuba, 2-0!
54. perc: Csilus pontrúgása veszélyesen tartott a bal felső felé, ám Vasas szinte úszva a levegőben, hatalmas bravúrral hárí­tott!
57. perc: Milovacot akasztotta meg Kónya, jogos a büntető!
59. perc: Igor Bogdanovic egy gyönyörű Panenka-s mozdulattal az elvetődő Rácz helyére rúgta a büntetőt, 3-0!
61. perc: Lovas Márton rúgta fel Erdei Vincét a tizenhatoson belül, ezért járt a büntető!
61. perc: Péter Antal végezte el a tizenegyest, s remekül lőtte el a jobb alsóba a labdát, a kapus bár rajta volt a lövésen, védeni már nem tudott, í­gy szépí­t a Fradi, 3-1!
79. perc: Csilus Tamásnak gurí­tották le a szabadrúgást, aki laposan, a sorfal mellett, a jobb alsóba vágta a labdát, 3-2!
82. perc: Egy előreí­velést követően Péter Antal kapott egy labdát, s egy szép cselsorozatot követően, a kapus mellett elhúzva a labdát gurí­tott a hálóba, 3-3!
86. perc: Bogdanovic adta be a jobb szélről a labdát, az üresen álló Ungi lőhetett 5 méterről, ám lövése csúnyán a kapu fölé szállt! A lábában volt a győzelem!!
87. perc: Támad a Ferencváros, a jobb szélen Kárász cselezget már a tizenhatoson belül, mikor lövését leblokkolta Lovas. A visszapattanó ismét Kárásznál landol, aki lepasszolja a jobb helyzetben lévő Piriknek, ő kapura helyez, ám bravúrosan ment a gólvonalról Nagy Zsolt!!! Hihetetlen véghajrá szemtanúi lehetünk!
89. perc: Majzik indult meg ismételten a jobb szélen, ám beadása hosszú a középen helyezkedő Péternek, a labda a balösszekötő vonalánál helyezkedő Marcinaskóhoz került, aki a bal felső fölé lőtt!

(A Ferencváros és a Hajdúböszörmény hivatalos honlapja, az onlajnok.com és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ