2016.III.12. Ferencváros – PAFC: 4-0

NS-20160313-01-20160312Tovább menetel a Fradi, érik a kora tavaszi bajnokavatás

Sokáig jól tartotta magát a Puskás Akadémia, de négy gólt kapott, Böde Dániel duplázott.
Az első félidőben még nem esett gól, mégis négyig meg sem állt odahaza a Ferencváros a Puskás Akadémia ellen a labdarúgó NB I 25. fordulójának záró mérkőzésén.

Nyilatkozatok:

Thomas Doll: – Nem volt régen, amikor legutóbb a Groupama Arénába látogatott a Puskás, alaposan megnehezí­tették a dolgunkat. Abból a meccsből levontuk a tanulságokat, most szombaton mindenképpen erősebben kell kezdenünk a meccset. A támadószellemmel nincs probléma, mérkőzésről mérkőzésre sokat birtokoljuk a labdát, de az elmúlt találkozókhoz képest még nagyobb átütő erőre lesz szükségünk, még gólra törőbb támadó futballt kell játszanunk. Apró nüanszok ezek, mégis sokszor í­gy dől el a bajnoki pontok sorsa. Az edzéseken is ezen dolgozunk, hogy a labdabirtoklást helyzetekre, lövésekre, gólokra váltsuk.

Robert Jarni: – A szerdai hazai győzelem csupán lélegzetvételhez juttat bennünket. így valamivel könnyebb a hétköznapi felkészülés. Továbbra is nagyon veszélyes zónában vagyunk, nem fogunk magunktól elszállni, könnyelműsködni. Az éllovas otthonába látogatunk, kőkemény mérkőzés vár ránk. Minden előttünk álló bajnoki egy döntővel ér fel számunkra. A legutóbbi Ferencváros elleni összecsapás során a két csapat közül talán mi voltunk azok, akik jobban játszottak, ám a helyzeteinket nem sikerült értékesí­teni, í­gy végül pont nélkül maradtunk. A Paks ellen Renato Kelic-cset és Márkvárt Dávidot is le kellett cserélni könnyebb sérülés miatt, bí­zunk benne, hogy szombatra ők is bevethetőek lesznek és nem lesz hiányzónk az eltiltott Dmytro Lopa-n kí­vül.

A mérkőzés:

Ferencváros – Puskás Akadémia: 4-0 (0-0)
Groupama Aréna, 4.858 néző.
Vezette: Bognár Tamás (asszisztensek: Berettyán, Kóbor; alapvonali jv.: Iványi, Molnár; tartalékjv.: Buzás)

Ferencváros: Dibusz – Dilaver, Cukic, Leandro, Ramí­rez – Pintér Á. (Nagy Á. 46.) – Varga R. (Nagy Do. 46.), Trinks (Sesták 64.), Lamah – Böde, Radó
kispad: Jova, Gyömbér, Busai
vezetőedző: Thomas Doll

Puskás Akadémia: Pajovic – Pauljevic, Fiola, Lipcsei Á., Forró (Dinjar 84.) – Zsidai, Bacelic-Grgic – Csurko, Sallai (Zsótér 46.), Pekár (Castillion 74.) – K. Mészáros
kispad: Pogacsics, Polonkai, Nagy Zs., Tar
vezetőedző: Robert Jarni

Gól: Lamah (68. – 11-esből), Böde (70., 85. – utóbbit 11-esből), Radó (90.)
Sárga lap: Pintér Á. (40.), Cukic (59.) illetve Csurko (55.), Forró (77.), Lipcsei Á. (84.)

Böde első gólja

Böde első gólja

Noha a Ferencváros gyakorlatilag már bajnok, és a legjobb hazai mérleggel büszkélkedik, a Puskás Akadémia pedig a kiesés ellen harcol, és Felcsútot elhagyva harmatosan szerepel, a két gárda összecsapásának első játékrésze kiegyensúlyozott játékot hozott.

Hajnal Tamás és Gera Zoltán kisebb sérülése miatt hiányzott, távollétükben nem akadt, aki kreativitást tudott volna csöpögtetni a zöld-fehér szerkezetbe, Böde Dánielt pedig semlegesí­tette a Fiola Attila, Branko Pauljevics kettős; a vendégek pedig pár kisebb és egy nagyobb helyzetig jutottak.

Thomas Doll a szünetben kettőt cserélt, majd nem sokra rá beküldte Nagy Dominik és Nagy Ádám után Stanislav Sestákot is (itt jegyeznénk meg, hogy Varga Roland és Florian Trinks sokadszor mondott csődöt, kérdés, meddig tart a türelem), Robert Jarni pedig pályára vezényelte Zsótér Donátot.

Radó állí­totta be a végeredményt

Radó állí­totta be a végeredményt

Aki összehozott abszolúte fölöslegesen egy büntetőt Nagy Dominik akasztásával, Roland Lamah pedig nem hibázott (1–0), nem sokra rá meg Böde Dániel fejelte a kapuba Sesták beadását (2–0), és két perc alatt tulajdonképpen el is dőlt a bajnoki.

Böde szeret gólt rúgni a Puskás Akadémiának, és a hajrában a Radó András által összehozott 11-es értékesí­tésével újra aláhúzta ezt a tényt (3–0) – a PAFC pedig szeret gyorsan egymás után két gólt kapni a Fraditól.

Hogy még szomorúbban távozzanak a felcsútiak a Groupama Arénából, arról Radó András gondoskodott a 90. percben egy bombagóllal. 4–0: érik a kora tavaszi, akár már március végi bajnokavatás.

További képek: fradi.hu, Farkas Zsolt, Sas Gábor

Nyilatkozatok:

„A Ferencváros jobb csapat volt – mondta Robert Jarni, a Puskás Akadémia vezetőedzője az M4 Sportnak. – Az elején még jól tartottuk magunkat, de a második félidőben kijött az erőkülönbség. Majd az öltözőben megbeszéljük az okokat. Nem biztos, hogy a fáradtság is közrejátszott a vereségben.”

„Sok minden nem sikerült jól az első félidőben, beszéltünk is erről a szünetben a játékosokkal – mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője. – Elveszí­tettük a bátorságunkat, de a második játékrészben már sokkal jobban játszottunk. Gyorsabban vezettük a támadásokat, gyorsabban jártattuk a labdát, jobban mozogtunk a pályán. Ezek hiányoztak az első félidőben.”

A 25. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Kovácsik (Videoton) 6 – Kulcsár D. (Paks) 5, Baráth (Bp. Honvéd) 5, Vaskó (Békéscsaba) 5, Bobál D. (Bp. Honvéd) 6 – Strestí­k (MTK) 6, Thiam (MTK) 6, Hidi (Bp. Honvéd) 6, Radó (Ferencváros) 5Böde (Ferencváros) 6, Eppel (Bp. Honvéd) 6
A forduló játékvezetője: Bognár Tamás (Ferencváros – Puskás Akadémia) 9 – Berettyán Péter, Kóbor Péter, Iványi Zoltán, Molnár Attila

Böde Dániel, Vladan Cukic, Radó András:

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a PAFC hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

6 hozzászólás a(z) 2016.III.12. Ferencváros – PAFC: 4-0 bejegyzéshez

 • A tegnapi mérkőzés sem tetszett.Nem tudom megmagyarázni,hogy miért éreztem idegennek a csapatot.A gólok ! nekem a 11-es nem gól,azt csak rosszul lehet rúgni.A Radó-é és a Böde fejese már igen.Ezzel együtt,Böde önzetlenül átadhatta volna a 11-es rúgást egy másik társának,mert ne í­gy akarjon gól király lenni,mert ez nem fair.Nagyon hiányzott Gera,Hajnal jó stí­lusú játéka.az vigasztalt,hogy a két kiválóság Lamah és Ramí­rez fáradhatatlanul viszi a hátán az egész brigádot.

 • PERCRŐL PERCRE

  Lamah negyedik Puskás elleni meccsén első gólját szerezte, Radó hatodik PAFC elleni meccsén 4. gólját és 5. gólpasszát jegyezte!

  Érik a kora tavaszi, akár már március végi bajnokavatás.
  90`
  VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!
  90`
  NAGYON SZÉP LETT A VÉGE! Radó András jobbal a bal felsőbe teker a 16-os bal sarka elől befelé lopva a távolságot, miután labdát csen Pauljevicstől. 4–0!

  Böde: 7 meccs, 7 kanadai pont a PAFC ellen.
  85`
  HÁROM NULLA! Böde Dániel jobbal a jobb sarokba bombáz, félmagasan, nagy erővel. Pajovics ismét hiába repült: 3–0!
  84`
  Marko Dinjar be, Forró le.
  84`
  Lipcsei Ádám kap sárgát. Fiola eladja a labdát, Radó cselez az ötös bal sarka előtt, majd hatalmasat esik az elécsúszó védőn. 11-es…
  80`
  Radó lő jobbal 17-ről, Bacelic-Grgic blokkolja.
  77`
  Forró Gyula eltolja Sestákot nyakánál fogva, sárga.

  Az FTC 2013. november 30. óta nem kapott ki fővároson kí­vüli csapattól hazai pályán a bajnokságban. Akkor a PMFC tréfálta meg (1–2 a Puskás Ferenc Stadionban).

  Van még egy cserelehetősége a Puskásnak, a Fradié elfogyott.
  74`
  Geoffrey Castillion be, Pekár le.

  Böde: 7 meccs a PAFC ellen, 5 gól és 1 assziszt.

  A PAFC szeret két gólt kapni gyorsan a Fraditól.

  Az FTC október 31. óta nem nyert úgy bajnokit, hogy gólt kapott – igaz, ritkán találtak be a zöld-fehérek kapujába az ellenfelek… Legutóbb a Vasas ellen (5–1) nyert úgy a Ferencváros, hogy nem nullázta le ellenfelét.
  70`
  MÁR KETTŐ NULLA! Sesták jobb oldali beadását a Fiolát most megelőző Böde Dániel hat méterről a jobb felsőbe fejeli. 2–0!
  68`
  BENT IS VAN! Roland Lamah ballal a jobb alsóba lő. Pajovics érezte az irányt és a magasságot, de nem érhette el: 1–0!
  67`
  BÜNTETŐ A FRADINAK! Zsótér ballal nagyot rúg Sesták passza után a kapunak háttal álló Nagy Dominikba.
  64`
  Trinksnek ma sem ment, Stanislav Sesták váltja.
  61`
  Lamah most már futballozik, Ramí­rez passzát balról ballal beadja Bödének, aki hatról a bal alsó mellé fejel! HELYZET ISMÉT!
  59`
  Lamah közben összevész a Puskás-kispaddal.
  59`
  Vladan Csukics hátulról kegyetlenül odalép Mészáros bokájára, minimum sárga.
  58`
  Lamah kicselezi a balon Pauljevicset, de magát is, az alapvonalon túlra.
  56`
  Nagy Ádám elcseni a labdát Pekártól, azonnal jobbal kapura is teszi, 28-ról, Pajovics azonban vetődve fogja a labdát a jobb alsó előtt.
  55`
  Trinks beadását a levegőbe rúgja estében Fiola az ötösön, Bacelic-Grgic azonban kisegí­ti.
  54`
  Vjacseszlav Csurko lerántja Ramí­rezt, sárga.
  50`
  Forró meghúzza a balt, majd ballal elrúgja a labdát Corvin-közig. Bedobás.
  47`
  Zsótér balról jobbal középre ad, Leandro felszabadí­t.
  46`
  FOLYTATJUK!
  45`
  A vendégekhez Zsótér Donát áll be Sallai helyére, a hazaiaktól Vargát Nagy Dominik, Pintért Nagy Ádám váltja.

  Böde szeret a PAFC ellen fellépni: 6 eddig meccsen 4 gólt lőtt, és adott egy asszisztot is.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  A Ferencvárosé a legjobb hazai mérleg a bajnokságban (10–1–1, 31 pont), a Puskás Akadémiáé a második legrosszabb idegenbeli mutató (1–3–8, 6 pont).

  A hét közben a PAFC megszakí­tott egy hármas vereségsorozatot, idegenben viszont november 28. óta (Vasas–Puskás Akadémia 2–4) nem győzött. A felcsútiak idegenbeli gyengélkedése nem újdonság: 2014. április 26. óta 15 mérkőzésen 1 győzelem, 3 döntetlen és 11 vereség a mérlegük.

  Az FTC pályaválasztóként háromból hármat nyert a felcsútiak ellen, legutóbb február 20-án. Böde Dánielnek utólag az MLSZ í­rta jóvá az eredetileg Branko Pauljevics öngóljának minősí­tett találatot.

  Hetedszer csap össze a két csapat az élvonalban, a PAFC a legelső találkozás alkalmával győzte le a Ferencvárost (3–1, 2013 szeptemberében).
  45`
  VÉGET ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!

  Böde lehetett volna kissé gyorsabb is, ritka dolog ellenben, hogy Lipcsei ellen szurkolnak a zöld-fehérek.
  44`
  VÉGRE VALAMI! Lamah passzol Bödének, akiről Lipcsei valósággal lepattan, Pauljevics azonban utoléri az ötösön, sarokkal szereli, Pajovics meg a nevető harmadik.
  40`
  Az első sárga, Pintér Ádám odacsúszik Bacelic-Grgic bokájára.
  40`
  Csukics ment ollózva Mészáros elől a 16-os előterében, utolsó védőként, Pekár passza után.
  36`
  Radó balról középre tart, majd jobbal a 16-os elől Pajovics ölébe talál.

  A Puskás Akadémia (holtversenyben a Diósgyőrrel) a legrosszabb idegenbeli mérleggel rendelkezik, egyetlen győzelem mellett három döntetlent tud felmutatni. Érdekes, hogy a Ferencváros 2015. december 12., a Pakson aratott 5–0-s győzelme óta mindössze egy tétmeccsét nyerte meg egygólosnál nagyobb különbséggel: ez pedig a Puskás Akadémia elleni 2–0 volt (mlsz.hu).

  A Fradi a Groupama Arénában legutóbb csak döntetlent játszott a Diósgyőri VTK ellen, a stadion megnyitása óta ez volt az első olyan bajnokija, amelyen két gólt kapott. A felcsútiak ellen ősszel idegenben ugyancsak döntetlenre végzett, azon a találkozón veszí­tette el százszázalékos mérlegét. A két csapat legutóbb februárban találkozott az Üllői úton, a felcsútiak nagyon sokáig tartották magukat – az idény kezdete óta Robert Jarni együttese húzta legtovább kapott gól nélkül a Fradi ellen –, de a végén kaptak két gólt.
  33`
  Radó nagyot esik Forró mellett a 16-oson belül, de tovább, majd Lamah talál ballal 25-ről jócskán a kapu fölé.
  32`
  Fiola tesz jobbal középre egy szögletet, Lipcsei éppen csak nem éri el a labdát az ötösön!
  30`
  Bacelic-Grgic ad most be balról, a hosszú sarok elől Dibusz öklöz.
  28`
  Lamah szereli a 16-oson belül Mészárost, majd meggondolja magát, visszaadja a labdát, a beadást kifejeli Leandro, Zsidai 15 méteres, ballábas lövését meg blokkolja Csukics.
  27`
  Dibusz kiöklözi a gólvonalról Pekár balról kapura tekert kornerét.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  23`
  Pekár beadását bravúrral fejeli ki Lamah, a levegőben úszva, Bacelic-Grgic távolija meg távol áll a tökéletestől.
  22`
  Forró passzol, Pekárt meg eldönti Csukics, szabadrúgás.
  21`
  Lamah elindul, Varga passza azonban Fiolát találja meg a 16-os előtt.
  21`
  Trinks odalép Pekár lábára, folytatja rövid ápolás után a felcsúti karmester.

  Miután megdicsértük, természetesen leült a mérkőzés.

  Thomas Doll és Robert Jarni (a magyar élvonal aktuális edzői karából a legjelesebb futballistamúlttal rendelkező két tréner) között összekötő kapocs az olasz Bari csapata, amelyben mindketten játszottak, igaz, nem egyszerre. A német középpályás 1996 és 1998 között, a horvát védő 1991 és 1993 között. Ugyanakkor mindketten a campionatóban futballoztak a kilencvenes évek egy részében (Jarni: Bari, 1991–1993, Torino, 1993–1994, Juventus, 1994–1995; Doll: Lazio 1991–1993, majd Bari, 1996–1998).
  17`
  Varga újabb jobb oldali beadása is elképesztően pontatlan.

  Két helyzet egymás után, látszik, hogy nem védekező felállású csapatokat küldött pályára a két mester.

  Volt paksiak egymás között.
  12`
  Pintér remekül ugratja ki Bödét, Lipcsei lemarad róla, de amikor lő az ék jobbal 14-ről, elécsúszik Fiola. NAGY MENTÉS!
  12`
  MI MARADT KI! Pauljevics jobb oldali beadását Mészáros 10-ről, Leandro mellől a jobb alsó mellé fejeli.
  10`
  Radó jobbal 24-ről a jobb felsőt veszi célba, Pajovicsnak vetődnie sem kell, hogy fogja a labdát.

  Egymás elleni mérkőzések jegyzőkönyvekkel, összefoglalókkal ITT!
  8`
  Böde futtatja a jobbon Vargát, akinek beadása pocsék, de a túloldalról Lamah középre kanyarintja a labdát, Pajovics csak üti, szerencséjére Forró ment az ötösön Varga elől.
  7`
  Ramí­rez elmegy a balon, beadására pontosan vetődik ki Pajovics.

  Csukics középső védő, Pintér szűr, Nagy Ádám a kispadra szorult.
  1`
  Pintér távoli, pontatlan lövésével.
  1`
  ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

  A hazaiak fehér mezben és zöld nadrágban, a vendégek fekete-sárga mezben és fekete nadrágban.

  NB I, 25. forduló, március 12., 18.00. Groupama Aréna, 4858 néző. Játékvezető: Bognár Tamás.

  A hazai kispadon: Jova (k.), Busai, Nagy Do., Gyömbér, Nagy Á. és Sesták.

  A vendégekén: Pogacsics (k.), Nagy Zs., Dinjar, Tar, Zsótér, Polonkai és Castillion.
  Hajnalt a kezdőbe nevezte Doll, de lesérült a középpályás, Trinks került be helyére a kezdőbe.

  Egy kis örökmérleg: hat meccs az élvonalban, 4 Fradi- és 1 PAFC-sikerrel, 8, ill. 5 rúgott góllal.

  JÖTTEK-MENTEK! Nincsenek ilyenek.

  Eltiltott: a felcsúti Ljopa.

  A hazaiaktól Hajnal, Gera (combizomhúzódás) és Batik (részleges térdszalagszakadás) sérült, a vendégektől Márkvárt és Kelic (combizomhúzódás) maródi.

  „A szerdai hazai győzelem csupán lélegzetvételhez juttat bennünket. így valamivel könnyebb a hétköznapi felkészülés. Továbbra is nagyon veszélyes zónában vagyunk, nem fogunk magunktól elszállni, könnyelműsködni. Az éllovas otthonába látogatunk, kőkemény mérkőzés vár ránk. Minden előttünk álló bajnoki egy döntővel ér fel számunkra. A legutóbbi Ferencváros elleni összecsapás során a két csapat közül talán mi voltunk azok, akik jobban játszottak, ám a helyzeteinket nem sikerült értékesí­teni, í­gy végül pont nélkül maradtunk” – nyilatkozta a puskasakademia.hu-n a felcsútiak horvát mestere, Robert Jarni.

  „Ha nem is könnyen, de csak legyűrtük a Paksot szerdán – mondta Fiola Attila, aki kisebb sérülés miatt kihagyta csapata előző heti, debreceni meccsét. – A Ferencváros elleni találkozónak nyilván nem mi vagyunk az esélyesei, de erőt merí­thetünk abból a futballból, amelyet három hete nyújtottunk a listavezető otthonában. Szombaton csak akkor van esélyünk jó eredményt elérni, ha a védőjátékunk rendben lesz, és persze kihasználjuk a lehetőségeinket. Fogynak a mérkőzések, mindegyik párharcból, í­gy a Ferencváros elleniből is megpróbáljuk kihozni a maximumot.”

  A télen szerződtetett ukrán középpályást a Paks elleni kiállí­tását követően az MLSZ fegyelmi bizottsága öt mérkőzésre tiltotta el, mert két kézzel meglökte Karakó Ferenc játékvezetőt.

  A Paks elleni 2–1-es győzelemnek köszönhetően elmozdult a kiesést jelentő tizenegyedik helyről a Puskás Akadémia, ám hogy a jelenlegi pozí­cióját megőrizze, újabb bravúrokra lesz szüksége. Az biztos, hogy Robert Jarni vezetőedző nincs könnyű helyzetben, hiszen csapatát a bajnokságot húsz pont előnnyel vezető Ferencváros ellen kell felkészí­tenie, ráadásul a horvát szakember jó ideig nem számí­that Dmitro Ljopa játékára.

  „Dani maximálisan rászolgált arra, hogy megválasszák kétezer-tizenöt legjobbjának. Fontos gólok fűződnek a nevéhez, nem véletlen, hogy a csapattársai jóval nyugodtabbak, amikor a pályán van. Egyébként í­gy vagyok ezzel én is. Erős jellem, nem ül a babérjain, keményen edz, mindig többre vágyik. Büszke vagyok a dí­jára, egyebek mellett azért, mert azt mutatja, hogy a csapat körül mindenki jól dolgozik” – í­gy Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője.

  A múltkori találkozóból kiindulva igen. Legutóbb három hete fogadtuk őket, akkor kettő–nullára nyertük. A tét nem kicsi, mi arra hajtunk, hogy mihamarabb biztossá tegyük az elsőségünket, ők a bennmaradásért küzdenek. Könnyű meccs egyébként sincs már ezen a szinten, a sereghajtó Békéscsaba vendégeként is csak egy góllal tudtunk nyerni. Ja, és a Békéscsaba három veretlenül megví­vott mérkőzéssel a háta mögött várt minket. Döntetlenre végzett az MTK és a Videoton otthonában, nyert Pakson – és ez az élvonal utolsó helyezettjének eredménysora. Ezzel is csak oda akartam kilyukadni, hogy a győzelem a legfontosabb. Azt sosem kell megmagyarázni.

  Nehéz mérkőzésre számí­t a tizedik helyen álló felcsútiak ellen?

  Ebből nem érdemes messzemenő következtetést levonni, mert legyen szó Európa-bajnoki selejtezőről, NB I-es meccsről vagy baráti fociról, mindig felemelő érzés gólt lőni. Nem tagadom, csatárként fontos számomra, hogy a kapuba találjak, de nem fontosabb, mint a csapat sikere. Jóllehet azt nagyon szeretem, amikor az én gólommal nyerünk.

  Azért, mert többször is eredményes voltam ellene?

  Térjünk át a mára: kijelentheti, hogy az egyik kedvenc ellenfele a Puskás Akadémia?

  Egyrészt az öndicséret büdös, másrészt sokan nyújtottak kiemelkedőt az előző évben. A félreértéseket elkerülendő: örülök az elismerésnek, keresek is az oklevélnek egy szép helyet a polcon. Hál’ istennek, sorakozik már ott néhány ereklye, ugyanakkor remélem, nem a mostani az utolsó darab a gyűjteményemben.

  Miért nem?

  Az biztos, hogy nem magamra.

  Ön másra voksolt volna?

  Igen! – vágta rá a sportújságí­rók szavazatai alapján a 2015-ös esztendő legjobb NB I-es játékosának járó dí­jat csütörtökön átvevő Böde Dániel, a Ferencváros támadója.

  Meglepte?

  A billentyűknél: B. J.

  ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A FERENCVÁROS–PUSKÁS AKADÉMIA FC LABDARÚGÓ NB I-ES MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETíTÉSÉBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
09.24.17:30 TV: M4Sport
EKL: 11.30.21:00 FTC-FK Csukaricski TV: M4Sport
09.27.20:00 TV:M4Sport
Categories
09.30.17:00 TV:M4Sport
FOTELSZURKOLÓ
EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
Novák Dezső
10.08.15:45 TV:M4Sport
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29. M4 Sport
EKL playoff 11.30.21:00 M4 Sport
MK 10.01. M4 Sport
12.06.20:00 TV:M4Sport