2016.IV.20. Videoton – Ferencváros: 1-0

W_videoton_ftcSorra kihagyta helyzeteit a Fradi, büntetett a Videoton

Egy Stopira-gól elég volt Felcsúton a fehérváriaknak, akik a PAFC mellett a forduló nagy nyertesei lettek.
Stopira találatával legyőzte a tavalyi bajnok Videoton a friss aranyérmes Ferencvárost a labdarúgó NB I 31. fordulójának záró mérkőzésén, és ezzel az Európa-ligába igyekvő fehérváriak a forduló egyik nagy nyertesei lettek.

Nyilatkozatok:

Horváth Ferenc: – Biztos, sokan úgy gondolják, hogy a zöld-fehérek már inkább csak a kupadöntőre koncentrálnak, de én biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan élesen futnak majd ki a pályára, mint az eddigi ellenünk lejátszott meccsekre. Hasonló teljesí­tményre lesz szükség a srácoktól, mint a két csapat decemberi bajnokiján, vagy februári kupameccsén, ki kell használnunk a lehetőségeinket és akkor minden esélyünk meglesz arra, hogy a Pancho Arénában tartsuk a pontokat. Még három bajnokin bizonyí­thatjuk, hogy dobogón van a helyünk, este kell megtennünk az első lépést a sikeres bajnoki hajrá felé.

Thomas Doll: – Mostanában a Videoton vendégeként rendre jól teljesí­tünk, úgyhogy nem aggódóm a felcsúti mérkőzés miatt, még úgy sem, hogy a ránk váró fontos meccseket is szem előtt tartva, több futballistám is megkapja szerdán a lehetőséget, akik az utóbbi időben nem, hiszen a szezon végéig friss játékosokra lesz szükségünk. Bizodalmam azonban az egész csapatban töretlen, úgyhogy most is az lesz az elvárás és egyúttal a dolgunk, hogy győzelemmel térjünk haza.

A mérkőzés:

Videoton – Ferencváros: 1-0 (0-0)
Felcsút, Pancho Aréna, 2.112 néző.
Vezette: Solymosi Péter (asszisztensek: Kelemen, Horváth R.; alapvonali jv.: Andó-Szabó, Kulcsár; tartalékjv.: Kóbor)

Videoton: Danilovic – Szolnoki, Juhász R., Lang, Stopira – Simon Á., Pátkai – Nego, Suljic (Viní­cius 78.), Oliveira (Tischler 90+2.) – Géresi (Haraszti 78.)
kispad: Gyánó, Heffler T., Fejes, Pölöskei Zs.
vezetőedző: Horváth Ferenc

Ferencváros: Jova – Cukic (Gera Z. 73.), Nalepa, Leandro, Ramí­rez – Gyömbér, Trinks (Böde 73.) – Varga R., Nagy Do., Lamah (Radó 60.) – Busai
kispad: Dibusz, Hajnal, Szalka
vezetőedző: Thomas Doll

Gól: Stopira (56.)
Sárga lap: Suljic (33.), Viní­cius (90+3.) illetve Leandro (31.), Busai (34.), Trinks (49.), Jova (56.)

Ahhoz képest, hogy kissé tartalékosan állt fel a Videoton ellen a már bajnok és az Újpest elleni kettős csatára készülődő Ferencváros, sokkal veszélyesebben játszott az első félidőben: Varga Roland és Busai Attila párosa gólig juthatott volna, de előbbi csúnyán lyukat rúgott az ötös bal sarkán, utóbbi meg az ötös másik sarka elől a léc fölé bombázott.

Támadott lelkesen a Vidi is, de a beadások és középtávoli próbálkozások rendre pontatlanok voltak. A pihenőt követően a hasznosan és motiváltan futballozó Simon Ádám már sokkal közelebb állt a gólhoz – miközben a másik oldalon Busai két lépésről az üresen tátongó kapu fölé tudott lőni.

Nem mindennapi jelenet volt!

És jött is hamar a büntetés, egy szöglet után Jova Levente a labda mellé nyúlt Simonnal ütközve, a bal sarok előtt meg Leandro és Roland Lamah valósággal gólt rúgatott Stopirával. 1–0!

Némi mezőnyjáték után Jova fogta Pátkai Máté ziccerét, Thomas Doll pedig Radó András után Gera Zoltánt és Böde Dánielt is a pályára vezényelte. A hazai kispad sem szűkölködött a jó játékosokban, hiszen Paulo Viní­cius, Fejes András, Pölöskei Zsolt, Haraszti Zsolt és Tischler Patrik is (be)ugrásra készen ült ott.

A hajrá kissé eseménytelenebbre sikeredett, de belefért azért egy szép Cristian Ramí­rez-lövés és az azt követő formás Braniszlav Danilovics-védés. Az MTK vereségével és a Haladás–Debrecen döntetlenjével a Videoton lett a forduló egyik nagy nyertese – a másik pedig a Puskás Akadémia, amelynek stadionjában rendezték a Videoton–Fradit.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

„Jól játszottunk, megzavartuk a Fradit azzal, hogy négy gyors emberünket küldtük előre. A gólon kí­vül helyzeteink is voltak, megérdemelten nyertünk. Azért volt fontos ez a győzelem, mert í­gy fel tudunk lépni a dobogóra, innentől kezdve megint a mi kezünkben van a sorsunk”– értékelt Horváth Ferenc, a Videoton vezetőedzője az M4 Sportnak.

„Nem érdemeltük meg, hogy elveszí­tsük a mérkőzést. Nem értem, hogy ha a két csapat jól játszik, akkor a bí­rók miért fújnak le minden szituációt, és miért adnak szükségtelen sárga lapokat? Hagyni kéne a két csapatot játszani. Német és angol mérkőzéseket kellene megnézni, ott ha valaki elesik, nem mindig fújják le”– mondta Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzőjeaz M4 Sportnak.

A 31. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Hermány (Vasas) 5 – Bényei (Békéscsaba) 5, Juhász R. (Videoton) 5, Bobál D. (Bp. Honvéd) 5, Stopira (Videoton) 5 – Windecker (Újpest) 5, Kamber (Bp. Honvéd) 5 – Gaál B. (Haladás) 6, Jovanovic (DVSC) 6, Halmosi (Haladás) 6 – Takács T. (DVSC) 6
A forduló játékvezetője: Iványi Zoltán (DVTK – Bp. Honvéd) 9 – Buzás Balázs, Szpisják Zsolt, Takács János, Nazsa Tamás

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Videoton hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

3 hozzászólás a(z) 2016.IV.20. Videoton – Ferencváros: 1-0 bejegyzéshez

 • Mikor néztem a keddi B.csaba-Vasas meccset örültem,hogy végre futballozó játékosokat látok,akik minden erejükkel küzdene a bent maradásért.Mind két csapatot szí­vből sajnálom akármelyik fog kiesni.Alig vártam,a szerdát,hogy végre,két profi csapat kemény győzelemre törekvő jó játékát lássam,Mikor megláttam a kezdő csapat összeállí­tását azt mondtam,hogy a Fradi ma kifog kapni.és nem a kapott gól miatt ( egyszer már í­rtam,a kapus hibázik vagy a védő játékos hibát követ el abból sajnos gól lesz )azt viszont,hogy adott helyzeteket sorozatban kihagynak ész nélkül leszegett fejjel még csak meg sem próbálják felmérni a helyzetet csak rúgják összevissza a labdát azt nem tudom elfogadni.Tudom,hogy az Újpest elleni két mérkőzésre teljes értékű egészséges játékosokra van szükség,de akik nem képesek fejlődni és mindig ugyan azt a formát nyújtják,attól el kellene válni mert nem illik a Fradiba. Még akkor sem,ha volt olyan időszak amikor jobban teljesí­tettek.A labdarúgásban fontos a folyamatosság,még akkor is,ha van az úgynevezett hullámvölgy.

 • PERCRŐL PERCRE

  Benne bí­ztak, ám benne maradt a gól: Böde eddig 19-szer játszott a Vidi ellen, lőtt hat gólt, kiosztott négy gólpasszt.

  A Fradi ellen hétszer játszott, ellene is kétszer volt eredményes.

  Stopira az idényben három kanadai pontot jegyez, ez második gólja. Az első a Csaba ellen pontot ért.

  ÖSSZEFOGLALÓ, KÉP, TABELLA, FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  Érdekes, hogy Doll a lefújás után nem ejtett szót a gólról, inkább azért kárhoztatta a játékvezetőt, hogy nem engedte a keményebb játékot.

  Az MTK vereségével és a Haladás–Debrecen döntetlenjével a Videoton lett a forduló egyik nagy győztese – a másik pedig az a Puskás Akadémia, amelynek stadionjában rendezték a Videoton–Fradit.
  90`
  VÉGET ÉRT A MÉRKŐZÉS!
  90`
  Paulo Viní­cius kap sárgát időhúzásért.
  90`
  Oliveirát Tischler Patrik váltja. Az utolsó mai csere.

  Három perc a ráadás.
  86`
  Radó jobbal kapura teker 18-ról, Danilovics balra elmozdulva elkapja a labdát.

  A Ferencváros veretlen maradt legutóbbi három mérkőzésén. A bajnokcsapat a tavasszal minden mérkőzésén szerzett gólt, legutóbb az Újpest tudta lenullázni az NB I-ben.
  84`
  Támad a Fradi, csak éppen kreativitás nélkül.
  82`
  Nagy távolijára is rádől a kapus, most a jobb sarok előtt.
  81`
  Ez igen: Ramirez ballal 25-ről célba veszi a bal alsót, Danilovics hatalmasat homorí­tva kiüti a labdát.
  80`
  Ramí­rez bal oldali beadása felperdül Viní­cius lábán, de figyel Danilovics.
  78`
  Suljicot Paulo Viní­cius, Géresit Haraszti Zsolt váltja.
  77`
  Böde rosszul éri el sarokkal Varga bal oldali beadását.
  73`
  Csukicsot Gera Zoltán, Trinkset Böde Dániel váltja.
  70`
  JOVA! Pátkai kap forintos labdát Suljictól, de 10-ről hiába lő a bal alsó felé, Jova bal lábbal kirúgja a labdát.
  65`
  Danilovics kiejti Varga kornerét, de javí­t, kivetődik a labdáért Nagy elé.
  64`
  Oliveira teker nem sokkal a bal felső fölé a 16-os előteréből, balról.
  61`
  Lamah le, Radó András váltja.
  57`
  Jova Levente reklamál, sárga.
  57`
  ITT A GÓL, VEZET A VIDI! Géresi szöglete után Jova ütközik Simonnal, í­gy elengedi a labdát, amelyet Leandro Lamahba lő a bal oldali kapufa előtt, a labda onnan visszapattan rá, Stopira meg ballal bevetődve a hálóba kotorja a labdát, Leandro és a kapufa között. 1–0!
  54`
  Nagy bal oldali beadását Busai a léc fölé vágja jobbal, két lépésről. Szolnoki mellől. Művészet…
  53`
  ZICCER! Géresi bal oldali beadását Simon az ötösről egy kicsivel a bal sarok mellé csúsztatja fejjel.
  52`
  Csukics ment éppen csak Nego elől, jobbal.
  49`
  Florian Trinks nyújtott lábbal odacsúszik Stopirának, sárga.
  48`
  Pátkai balról elvégez egy szabadrúgást, kirúgja a labdát Lamah a 16-osról.
  46`
  CSERE NINCS, FOLYTATJUK!

  A Vidi 1993 óta csak egyszer (2012-ben, 2–0-ra) tudta pályaválasztóként legyőzni bajnokin a Ferencvárost. Azon a ’93-as bajnokin Wukovics László góljára a Videoton jelenlegi edzője, Horváth Ferenc triplával válaszolt.

  A két csapat legutóbbi öt bajnoki mérkőzésén veretlen a Ferencváros, négyszer győzött is. A Vidi legutóbb 2013. augusztus 4-én verte meg az FTC-t (2–0 Budapesten), Székesfehérváron 2012. április 29. óta vár az újabb sikerre a Fradi ellen.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

  „Szeretem a jó játékosokat, és Rudolf Gergelyt annak tartom – mondta Mátyus János, az NB III-as Nyí­regyháza Spartacus vezetőedzője. – Egyelőre amolyan gesztust gyakoroltunk, hogy nálunk edzhet, de ennek nagyon jó üzenete is van, hiszen a fiatalabb játékosaink együtt készülhetnek egy remek futballistával. Másrészt tervezzük a jövőt is, és ezek után nem titok, ő is a jelöltjeink közé tartozik, biztosan nagyon sokat tudna nekünk segí­teni. Meglátjuk…”

  A másik fél is fogadókésznek tűnik.

  A nyí­regyházi születésű támadó a Szpari honlapján í­gy fogalmazott: „Vannak már most ajánlataim, szí­vesen folytatnám akár Nyí­regyházán is, de majd nyáron dől el a sorsom.”

  A nemrég még Vidi-játékos Rudolf Gergely kedden edzésre jelentkezett – Nyí­regyházán. Legutóbb tavaly nyáron volt erre példa, amikor a csatár a csapatkeresés időszakát élte, és végül a Videotonhoz í­rt alá. Miután a 31 éves támadó néhány hete közös megegyezéssel szerződést bontott a fehérváriakkal, ebben a bajnokságban más csapathoz már nem igazolhat.
  45`
  EZZEL VÉGET IS ÉRT AZ ELSŐ FÉLIDŐ!
  45`
  Simon buktatja a 16-os bal sarka előtt Trinkset, a sértett jobbal a túlsó felső mellé tekeri a szabadrúgást.
  42`
  Nagy 15 méteres lövését gyönyörű mozdulattal blokkolja Simon, bevetődve, Trinks beadása után pedig kirúgás következik.
  39`
  Suljic jobbos beadása Jováé.
  38`
  Busai ugyanilyen szögből jobbal a léc fölé lő, Lamah fejese után. Lang és Juhász is igen rosszul helyezkedett az esetnél.
  37`
  Hopp! Jova elejti Nego jobbról, éles szögből érkező lövését, de megússza, mert nincs középen érkező.

  A 2015-ös és a 2016-os bajnok találkozója a két csapat második felcsúti randevúja 2016 tavaszán. Az elsőn, az 1–0-ra elveszí­tett hazai kupameccs után a Ferencváros nyert, és azóta, a DVSC-t búcsúztatva immáron a kupadöntőre készülhet. Az elmúlt két szezon legeredményesebb szereplői meglehetősen sok mérkőzést ví­vtak Thomas Doll érkezése óta, a Ferencváros nagy fölényével. Nyolc mérkőzésből a Videoton csak kettőt nyert meg, ráadásul az igazán fontos győzelmeket a Fradi aratta.
  34`
  Busai Attila kap most sárgát, felrúgta a felezőnél Pátkait.
  34`
  Suljic passza után Géresit becsúszva szereli a 16-oson belül Nalepa.

  Érdekes: Horváth folyamatosan reklamál, Doll meg azt reklamálja folyamatosan, hogy miért reklamál folyamatosan Horváth. Akit a német meg is tapsolt a Leandrónak kireklamált sárga után. Folyt. köv.?
  33`
  Asmir Suljic Busai elé hengeredik érdekes és önveszélyes mozdulattal, egy sárgát ez is megér a jelek szerint.
  32`
  Géresi szabadrúgása után Juhász csúsztatása meg csemege Jovának.
  31`
  Solymosi asszisztenseivel megegyezik közben: sárga Leandrónak.
  30`
  Leandro hatalmasat rúg Suljicba a kispadok előtt, de nincs sárga, csak egy hevesen reklamáló és szédelgő légiós. Aki kapott menet és eset közben egy könyököst is.

  A Fradi nemcsak a támadósorát, hanem a védelmét is megerősí­tené. Úgy értesültünk, hogy a válogatott Fiola Attila is jelölt, de igencsak kérdéses a megszerzése. Egyrészt függ attól, hogy a védő csapata, a Puskás Akadémia bent marad-e az NB I-ben. Másrészt egy Európa-bajnoki szereplés jócskán megdobhatja egy játékos értékét, í­gy nem valószí­nű, hogy Fiola a franciaországi torna előtt döntene.

  Elképzelhető, hogy a Ferencvárosban folytatja pályafutását Lovrencsics Gergő, a Lech Poznan labdarúgója. Ezzel egyidejűleg Roland Lamah távozhat a magyar bajnoktól.
  27`
  Ez igen! Danilovics hatalmasat vetődve kikapja a bal alsó elől Varga kissé balról leadott, 18 méteres, a sorfalban álló, pontosabban felugró Simonon megpattanó szabadrúgását.
  26`
  Például azért, mert Oliveira bal oldali beadása Ramí­rezé, Stopira éles szögből leadott lövése meg a kapusé.

  FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!
  25`
  Az iram iramos, a játék lüktető, de helyzetek nincsenek.
  22`
  Trinks jobbal a jobb felső fölé emel, nem sokkal.
  21`
  Nagy cselezget, a 16-os bal sarka előtt odalép a lábára Juhász, szabadrúgás.
  18`
  Csukics! Ment fejjel Oliveira elől a jobb sarok előtt, Szolnoki szép és okos, jobbos beí­velése után. Jó az öreg a ház előtt.
  16`
  Oliveira í­velését levadássza nagy nehezen Jova Viní­cius fejéről, Géresi í­velése meg Lamah-é.
  14`
  Géresi í­velése után Lang fejese Gyömbér zsákmánya lesz.
  13`
  Gyömbér buktatja Simont a felezőnél, sárga nincs.
  11`
  Szolnoki jobbról a kapu elé fejeli a labdát, Leandro szintén fejjel tisztáz.

  Egymás elleni mérkőzések a közelmúltból, jegyőkönyvekkel ITT!
  9`
  Nagy megindul a balon Varga passzával, Juhász becsúszva szereli.

  Szép gólt hozhatott volna össze az összeszokott páros.
  7`
  HELYZET! Busai jobbról Varga elé passzol, a szélső meg az ötös sarka és Szolnoki előtt hatalmas lyukat rúg! Micsoda hiba…
  6`
  Varga elő mentenek fejjel Juhászék, majd a rutinos védő kifejeli Ramí­rez bal oldali beadását is az ötösről.
  1`
  ELKEZDŐDÖTT A MÉRKŐZÉS!

  A hazaiak piros-kék mezben és piros nadrágban, a vendégek zöld-fehér mezben és fehér nadrágban.

  NB I, 31. forduló, április 20., Pancho Aréna. Játékvezető: Solymosi Péter.

  A hazai kispadon: Gyánó J. (k.), Fejes, Viní­cius, Heffler T., Pölöskei, Haraszti és Tischler.

  A vendégekén: Dibusz (k.), Szalka, Gera Z., Hajnal, Böde és Radó.

  „Mostanában a Videoton vendégeként rendre jól teljesí­tünk, úgyhogy nem aggódóm a felcsúti mérkőzés miatt, még úgy sem, hogy a ránk váró fontos meccseket is szem előtt tartva, több futballistám is megkapja szerdán a lehetőséget, akik az utóbbi időben nem, hiszen a szezon végéig friss játékosokra lesz szükségünk. Bizodalmam azonban az egész csapatban töretlen, úgyhogy most is az lesz az elvárás és egyúttal a dolgunk, hogy győzelemmel térjünk haza” – mondta a vendégek vezetőedzője, Thomas Doll a fradi.hu-n.

  „Nem a szezon legjobb játékával nyertünk Pakson, de mindennél fontosabb volt az, hogy győzelemmel forduljunk rá az utolsó három mérkőzésre. Három rangadó vár a csapatra, ma este rögtön a bajnok Ferencvárost fogadjuk. Biztos, sokan úgy gondolják, hogy a zöld-fehérek már inkább csak a kupadöntőre koncentrálnak, de én biztos vagyok benne, hogy ugyanolyan élesen futnak majd ki a pályára, mint az eddigi ellenünk lejátszott meccsekre. Hasonló teljesí­tményre lesz szükség a srácoktól, mint a két csapat decemberi bajnokiján, vagy februári kupameccsén, ki kell használnunk a lehetőségeinket és akkor minden esélyünk meglesz arra, hogy a Pancho Arénában tartsuk a pontokat. Még három bajnokin bizonyí­thatjuk, hogy dobogón van a helyünk, este kell megtennünk az első lépést a sikeres bajnoki hajrá fel锝 – í­gy a vidi.hu-n Horváth Ferenc, a fehérváriak mestere.

  A Videoton 1994 óta csak egyszer tudta pályaválasztóként legyőzni a Ferencvárost tizennyolc kí­sérletből. A mérleg 1–7–11 ebben az időszakban, az egyetlen Vidi-siker 2012 tavaszára datálódik (Videoton–Ferencváros 2–0). Azóta: 1–2, 2–3 és 0–0.

  Egy kis örökmérleg! Ez a 89. bajnoki a Videoton és a Ferencváros között, először 1967-ben mérkőztek meg, akkor még a Székesfehérvári VT Vasas második ligás volt (ez természetesen nem számí­t az összmérlegbe, lévén MNK-összecsapás). A 88 eddigi találkozón 42 FTC- és 22 Videoton-siker született, illetve 24 döntetlen, 142, ill. 94 rúgott góllal.

  JÖTTEK-MENTEK!
  A Videotontól a Ferencvároshoz:
  2012, Milan Perics, kölcsönbe
  2007, Baranyai Tibor
  2001, Zombori Zalán
  2000, Németh Gábor
  2000, Marius Cheregi
  1996, Lőrinc Antal
  1996, Bekő Balázs
  1996, Horváth Ferenc
  1996, Miriuta László
  1995, Zoran Kuntics
  1995, Jagodics Zoltán
  1969, Kű Lajos
  A Ferencvárostól a Videotonhoz:
  2015, Haraszti Zsolt
  2007, Bölcsföldi Viktor
  2002, Szabó Tibor
  1999, Fodor Tibor

  Eltiltott: a ferencvárosi Pintér Á. (öt sárga lap).

  A hazaiaktól Kovács I. (térdszalaghúzódás) és Kovácsik (porcleválás) sérült, a vendégektől Batik (részleges térdszalagszakadás) és Nagy Á. (térdszalaghúzódás) maródi.

  „Nincs bennem tüske, nem azért vagyok nagyon motivált, mert korábbi klubom ellen lépek pályára, hanem mert a Fradi ellen egyébként is minden játékos felszí­vja magát. – Mindenképpen szeretnénk odaérni a dobogóra, márpedig ehhez győznünk kell a hátralévő meccseinken. Sajnos a korábbi fordulókban rengeteget helyzetet elpuskáztunk, és nem tudtuk kihasználni a vetélytársak botlásait. Tudjuk, hogy adott esetben még az ötödik hely is Európa-liga-indulást érhet, de a klubhoz méltatlan lenne, ha megelégednénk a középmezőnnyel.”

  A 24 éves labdarúgó nyáron szerződött a Ferencvároshoz, ám nem sikerült beverekednie magát az első csapatba, a bajnokságban mindössze öt találkozón lépett pályára. Télen a több lehetőség reményében a Videotonhoz szerződött, és élvezi Horváth Ferenc vezetőedző bizalmát.

  „A szezonban ötödször találkozunk a Fradival, a két csapat már aligha tud újat mutatni egymásnak – mondta Haraszti Zsolt, a Videoton középpályása. – Ezekben a napokban inkább a regenerálódásra helyezzük a hangsúlyt, hiszen a pillanatnyi forma és a frissesség szerdán is döntő lehet. A közelmúltban kiélezett, élvezetes meccseket játszottunk a zöld-fehérekkel, bí­zom benne, hogy a szerdai is ilyen lesz. Hiába nyerte meg a bajnokságot ellenfelünk, hiába játszik a hét végén az Újpesttel, az ott eltöltött fél év alatt a saját bőrömön tapasztaltam, hogy bárki is lép pályára a kezdőben, nem szabad félvállról venni. Meglehet, egy-két kulcsemberét pihenteti majd Thomas Doll, csakhogy a Fradi esetében nem beszélhetünk A- és B-csapatról, két azonos erősségű sort is ki tudna állí­tani.”

  „Óriási feszültség szakadt ki belőlem, szinte megőrültem a gól pillanatában, ezért vettem le a mezemet, de ha tehettem volna, szerintem a stadionból is kirohanok boldogságomban – mondta Varga Roland, aki a gólja mellett Gera Zoltánnak kiváló gólpasszt is adott. – Nemhogy gólom, szinte jó meccsem sem volt a tavasszal, ezért örültem ennyire, hogy kijött a lépés. A gyengébb forma ellenére folyamatosan megkaptam a lehetőséget Thomas Dolltól, és mindenképpen élni akartam vele. Most sikerült, de nem elégszem meg, szeretném állandósí­tani a jó formámat.”

  Varga Rolandnak és csapatának már nem kell izgulnia a nemzetközi szereplés miatt, biztos a Bajnokok Ligája-indulás, mégis önfeledten ünnepelte, hogy cserként beállva gólt szerzett.

  A billentyűknél: Bacskai János.

  ÜDVÖZÖLJÜK KEDVES OLVASÓINKAT A VIDEOTON–FERENCVÁROS LABDARÚGÓ NB I-ES MÉRKŐZÉS ONLINE KÖZVETíTÉSÉBEN!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
OLDALAK
12.03.17:45 FTC-Mezőkövesd és 12.06.19:30 Mezőkövesd-FTC TV:M4Sport
12.10.18:00 M4 Sport
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
Categories
12.17.16:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ