2018.VII.22. Ferencváros – DVTK: 4-1

Itthon jobban megy: a Ferencváros könnyed győzelemmel rajtolt

Thomas Doll csapata a gyors kupabúcsú után három góllal legyőzte a DVTK-t.
A Ferencváros 4–1-re győzött hazai pályán a Diósgyőri VTK ellen a labdarúgó NB I 1. fordulójában.

Nyilatkozatok:

Fernando Fernandez: – Egy új szezon előtt mindenki izgatott és mindenki új lendülettel kezdi meg az évet. Tudjuk, hogy a Ferencváros az egyik legjobb és legtehetősebb magyar csapat, de nekünk is lesznek ezen a mérkőzésen lehetőségeink arra, hogy gólt lőjünk, pontot, vagy pontokat szerezzünk, ezáltal sikeresen indí­tsuk el az évet. Mindig ambiciózus ember voltam, de az alapvető célunk most az, hogy sokkal nyugodtabb szezonunk legyen, mint az elmúlt két évben.

A mérkőzés:

Ferencváros — DVTK: 4-1 (3-1)
Groupama Aréna, 17:30. 6.920 néző.
Vezette: Andó-Szabó Sándor (asszisztensek: Tóth II. V., Albert; alapvonali jv.: Pintér, Gaál; tartalékjv.: Huszár)

Ferencváros: Dibusz — Lovrencsics G., Frimpong, Blazic, Heister — Varga R. (Finnbogason, 82.), Spirovski, Leandro, Gorriarán (Rodriguez, 76.) — Lanzafame (Petrjak, 69.), Böde
kispad: Holczer, Takács Zs., Csernik, Lovrencsics B.
vezetőedző: Thomas Doll

DVTK: Antal — Eperjesi, Lipták, Tamás M., Forgács D. (Bárdos, 71.) — Mazalovic, Busai (Vernes, 85.) — Makrai, Hasani, Ugrai (Ioannidis, 46.) — Bacsa
kispad: Rados, Tóth B., Nagy T., Ivánka
vezetőedző: Fernando Fernandez

Gól: Tamás M. (15. – öngól), Heister (25.), Varga R. (45.+1, 69.) illetve Bacsa (45.)
Sárga lap: Gorriarán (18.), Blazic (60.), Frimpong (71.) illetve Bacsa (61.)

Nick Hornby Fociláz cí­mű könyvében í­rja: „Furcsa, amikor egy csapat egy hatalmas pofont követően három nappal felhőtlenül tud örülni egy sokkal jelentéktelenebb meccsen elért gólnak…” Erre is kí­váncsiak voltunk: túltette-e magát mentálisan az FTC a Maccabi Tel-Aviv elleni nemzetközi kupakudarcon?

A felvezetőben emlegetett kérdésre hamar választ kaptunk, hiszen négy gólörömöt is láthattunk a házigazda részéről. Szóval, egészen más itthon futballozni…

Pedig az FTC nem a megszokott hadrendben kezdte a mérkőzést. A négy védő előtt négy középpályás és két csatár kezdett, Fernando Gorriarán kissé váratlanul a bal oldalra került ki, de kiderült, hogy a mögötte játszó új szerzemény, Marcel Heisterrel nagyszerűen megértik egymást. Főleg a ezen a szélen futottak a ferencvárosi akciók, látszott, hogy a DVTK ott kimondottan sebezhető.

Apropó, DVTK…

A borsodiak két egymást követő szezonban éppen csak hajszállal kerülték el a kiesést, de jelentősen nem erősödtek most sem, márpedig ez nem sok jót í­gért a DVTK előtt álló szezonra. A diósgyőri védelem már a tavasszal is nagyon ziláltnak tetszett, és az első félidőben úgy tűnt: Fernando Fernández a nyári szünetben sem tudta jelentősen orvosolni a problémákat. S nem csak azért, mert Tamás Márk szerencsétlen öngólja kellett ahhoz, hogy a Ferencváros vezetéshez jusson (1–0), sokkal inkább azért, ahogy a helyzet kialakult. Davide Lanzafame egyszerű passzal a teljes vendégvédelmet átjátszotta, és ha a védő nem ér bele a labdába, Böde Dániel beadása után Stefan Szpirovszki az üres kapuval állt volna szemben… Ráadásul nem ez volt az első ferencvárosi lehetőség, a Honvédtól érkezett olasz támadót Böde Dániel már kihagyhatatlannak tűnő helyzetbe hozta, de Antal Botond akkor még menteni tudott.

Ezt követte az a Gorriarán–Heister összjáték, amely valódi futballakciónak tűnt, és bár dicséret illeti a ferencvárosi támadást, hozzá kell tenni: az egymástól rendkí­vül távol helyezkedő DVTK védők bántó figyelmetlensége kellett ahhoz, hogy az FTC védője lövőhelyzetbe kerüljön (2–0). Úgy tűnt, Marcel Heister nem felejtette el a Maccabi elleni kiesést, mert szó sem volt térden csúszásról, fejre húzott mezről, látványos őrjöngésről – egy kézmozdulattal megköszönte a valóban kitűnő átadást és ennyi…

Teljesen egyoldalúnak tűnt a mérkőzés az első félidőben. Az FTC birtokolta a labdát, percenként indí­totta meg a támadásokat, a diósgyőri kapu felé, és amikor rögzí­tettük, hogy a vendégek támadójátéka tulajdonképpen teljesen észrevétlen volt az első félidőben, Bacsa Patrik megvillant, és egy szép egyéni megoldás végén szépí­teni tudott (2–1).

Mondhatjuk, a semmiből jött a vendégek találata, de mielőtt nagyon elkeseredtek volna a hazaiak, hogy hirtelen szorossá vált a mérkőzés, Davide Lanzafame elvágódott a tizenhatoson belül, a játékvezető pedig tizenegyest í­télt. Varga Roland szerezte a harmadik gólt, bár talán neki végképp volt oka arra, hogy ne ünnepeltesse magát a találat után: a tizenegyesét ugyanis Antal Botond kivédte, a szélső a kipattanó labdát küldte az üres kapuba (3–1). Ekkor úgy tűnt, ez a bajnoki viszonylag gyorsan eldőlt…

A Ferencváros nyugodtan, idegeskedés nélkül tartotta a labdát és ezzel őrizte az előnyét, sőt Varga Roland megszerezte második gólját – és ezután már volt oka egy kis ünneplésre. A szélső a Ferencváros negyedik góljánál minden dicséretet megérdemelt: kimondottan a szép mozdulattal, előrevetődve fejelt a DVTK hálójába (4–1).

Ilyen szép gólnak, legyenek bármilyenek is az előzmények, bizony lehet örülni.

A Fradi kihasználta, hogy nem külföldi csapat az ellenfele, a DVTK pedig hagyta érvényesülni a zöld-fehéreket, akik könnyed győzelmet arattak, a Diósgyőrre pedig – ha marad ez a csapnivaló védekezés és harmatos támadójáték – a látottak alapján újabb nehéz esztendő vár…

További képek: fradi.hu, nso.huFarkas ZsoltSas Gábor

Nyilatkozatok:

A vendégek mestere, Fernando Fernández szerint nagy lehetőséget szalasztottak el.

„Nehéz helyzetben volt a Fradi, hiszen kiesett az Európa-ligából az első körben, új felállással próbálkozott és nincs csúcsformában. Az első húsz percben mégis sok területet adtunk. Fordulópontot jelentett, hogy amikor 2–1-re feljöttünk, egy buta hiba után mégis kétgólos hátrányban vonultunk pihenőre. Nagyon csalódott vagyok, mert rengeteg olyan hibát követtünk el, amiről már azt gondoltam, hogy kijaví­tottuk. Az első osztályban nem lehet ilyen lehetőséget adni az ellenfélnek. Minden mérkőzésen megvannak a pozití­v és negatí­v dolgok, azonban ma több volt a negatí­v. Ha mégis pozití­vumot kell emlí­tenem, akkor azt tudom felidézni, hogy jól reagáltak a játékosok a 2–0-s hátrányra, és sikerült szépí­teni.”

A Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll szerint a csalódást keltő csütörtök után játékosai jól összpontosí­tottak.

„A kiesés és az utazás után a mérkőzés első hét-nyolc percében látni lehetett, hogy még nehezen mozogtak a lábak. Ezt követően domináltunk, és a szünetig eldönthettük volna a mérkőzést. Igaz, a találkozó egyik szakaszában figyelmetlenül védekeztünk, ekkor kaptuk a gólt is. Lehet látni, hogy minőségi játékosok csatlakoztak a csapathoz, de türelemre és sok edzésre van szükségük.”

A német tréner elárulta, hogyan motiválta játékosait a Maccabi Tel-Aviv elleni hétközi El-kiesés után.

„A hazaút során sokat beszélgettünk, átrágtuk a legfontosabb tényezőket. Azt gondolom, hogy csapaton belül azért van egyfajta magabiztosság. Elsősorban a több éve itt futballozó játékosokra gondolok, akik különböző szituációkban jó megoldásokat választanak. Most a legfontosabb, hogy a sérültek minél előbb visszatérjenek, az új játékosok pedig gyorsan beépüljenek. Bí­zom abban, eljön az a nap, hogy egy nemzetközi kupamérkőzés előtt nem kell sok játékost beépí­teni, nem lesz nagy mozgás a keretben és összeszokottabban léphetünk pályára. A klub idén nyáron is mindent elkövetett, hogy megerősí­tse a keretet, sajnálom, hogy ebből az EL-selejtezőn nem tudtunk mindent visszaadni.”

A mérkőzésen úgy tűnt, Böde Dániel és Davide Lanzafame remekül megérti egymást. Újságí­rói kérdésre a német edző kitért erre a kapcsolatra is.

„Ne felejtsük el, hogy ott van még Finnbogason is. Úgy gondolom, hogy jól meg fogják tudni érteni egymást. Lanzafame nagyszerű játékos, de még neki is szüksége van a közös edzésekre. A helyzeténél Böde remekül készí­tette le neki a labdát, néhány hét múlva már becsukott szemmel is belövi majd az ilyen ziccereket. Látható, hogy Davide folyamatosan keresi a kapcsolatot a társakkal, kellenek ezek a személyiségek.”

Varga Roland:

Marcel Heister: — Fontos volt, hogy egy nehéz hetet jól zárjunk, és hogy jól kezdjük a bajnokságot. Úgy érzem, sikerült javí­tanunk a hétközi találkozóhoz képest, és szépen kezdtük a bajnoki szezont. Az már majdnem álomszerű volt, hogy be tudtam találni az első hazai mérkőzésemen, jó érzés volt, ahogy a szurkolók éltettek. Jó közegbe érkeztem, a csapattársaim az első napomtól kezdve sokat segí­tettek, az edzői stáb tagjai is rendkí­vül kedvesek. Jól érzem magam a klubnál, remélem, fontos tagja lehetek a csapatnak, és úgy érzem, már az első bajnokimon bizonyí­tottam.

Miha Blazic:

AZ 1. FORDULÓ VÁLOGATOTTJA A NEMZETI SPORT OSZTÁLYZATAI ALAPJÁN
Gróf (Bp. Honvéd) 6 — Nego (MOL Vidi) 6, Juhász R. (MOL Vidi) 7, Kamber (Bp. Honvéd) 6, Heister (Ferencváros) 6 — Cseri (Mezőkövesd) 6, Lazovic (MOL Vidi) 6, Gorriarán (Ferencváros) 7Varga R. (Ferencváros) 7, Danilo (Bp. Honvéd) 7, Lencse (MTK) 7
A forduló játékvezetője: Vad II. István (Puskás Akadémia — DVSC) 9 — Ring György, Bornemissza Norbert, Karakó Ferenc, Bogár Gergő

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a DVTK hivatalos honlapja valamint az MLSZ Adatbankja alapján)

3 hozzászólás a(z) 2018.VII.22. Ferencváros – DVTK: 4-1 bejegyzéshez

  • PERCRŐL PERCRE

    90+2.

    PERC
    Véget ért a mérkőzés, az FTC 4–1-re legyőzte a DVTK-t!

    90+2.

    PERC
    VÉDÉS! Egy jobb oldali beadása után Böde rúgott luftot, majd Rodrí­guez vette célba a bal alsó sarkot, de Antal bemutatott egy újabb bravúrt.

    90+1.

    PERC
    Rodrí­guez bal oldali szöglete után Leandro lőtte a kapu fölé a labdát.

    90.

    PERC
    Kettő perc a ráadás a meccs végén.

    90.

    PERC
    Petrjak lapos beadása után Liptákról pattant szögletre a labda.

    89.

    PERC
    Frimpong után Leandro kí­sérletezett egy jobb oldali szöglet után, de a labda elment a bal oldali kapufa mellett.

    85.

    PERC
    Busai helyére a nyáron igazolt Vernes Richárd érkezett a vendégeknél.

    81.

    PERC
    Ferencvárosi csere: a duplázó Varga Roland le, Kjartan Finnbogason be.

    76.

    PERC
    Újabb csere a hazaiaknál Gorriarán helyét a nyáron érkező Matí­as Rodrí­guez vette át, akinek ez az első tétmeccse az FTC mezében.

    76.

    PERC
    Böde csúsztatta a kapu mellé a labdát Varga szöglete után.

    75.

    PERC
    Heister bal oldali beadása után Tamás vágta ki a labdát.

    75.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    73.

    PERC
    Bödét állí­tották meg lesen.

    71.

    PERC
    Forgács helyére Bárdos Bence állt be a DVTK-nál.

    71.

    PERC
    Abraham Frimpong kapott sárga lapot, mivel lerántotta Bacsát.

    69.

    PERC
    Thomas Doll cserélt, Lanzafamét Ivan Petrjak váltotta.

    68.

    PERC
    GÓÓÓL!!! EZ IS BENT VAN! Leandro balról í­velt a tizenhatoson belülre, ahol Varga Roland egy pattanás után tí­z méterről, előrevetődve fejelt, a labda pedig a jobb oldali kapufáról a kapuba pattant. (4–1)

    68.

    PERC
    Lanzafame mehetett kis hí­ján egy az egyben a kapura, de Eperjesi az utolsó pillanatban keresztezett.

    65.

    PERC
    Frimpongot kell ápolni, Bacsa könyökével találkozott a védő.

    64.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    63.

    PERC
    Busai lapos lövése után Dibusz védett.

    61.

    PERC
    Bacsa Patrik kapott sárga lapot reklamálásért. Tizenegyest szeretett violna kapni a diősgyőri csatár.

    60.

    PERC
    Lanzafame esett el hasani szorí­tásában a tizenhatoson belül, a játékvezető azonban nem látott szabálytalanságot.

    60.

    PERC
    Miha Blazic kapott sárga lapot utólag. Korábban feltartotta Joannidiszt.

    60.

    PERC
    Szép mentés a másik oldalon, Forgács csúszott be Lovrencsicsnek.

    60.

    PERC
    Blazic mentett nagyot Makrai elől.

    57.

    PERC
    Varga lőtt fólt, de lesről indult, í­gy a találat érvénytelen.

    56.

    PERC
    Szpirovszki maradt a földön, ápolni kell.

    55.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    55.

    PERC
    Joannidisz kapura küldte a labdát, de Dibusz könnyedén hárí­tott.

    54.

    PERC
    Szpirovszki állí­totta meg szabálytalanul Bacsát az FTC tizenhatosnának bal felső sarkánál.

    53.

    PERC
    Hasani szabadrúgása után nem alakult ki helyzet az FTC kapuja előtt.

    53.

    PERC
    Thomas Doll mindekit nyugalomra int a kispadról.

    53.

    PERC
    Joannidisz került a földre, Heister viszont megúszta lap nélkül.

    50.

    PERC
    Varga nagyjából 30 méterről jóval a jobb alsó sarok mellé lőtte a labdát.

    48.

    PERC
    Joannidisz blokkolta Gorriaránt bombaerős lövését.

    46.

    PERC
    A második félidőre egyet cserélt Fernando Fernández, Ugrai helyére Nikolaosz Joannidisz érkezett.

    46.

    PERC
    Újra útjára indult a labda, a vendégek kezdték a második félidőt.

    FÉLIDŐ

    A hivatalos nézőszám: 6920 fő.

    FÉLIDŐ

    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    FÉLIDŐ

    Véget ért az első félidő, a szünetben 3–1-re vezet az FTC!

    45+2.

    PERC
    GÓÓÓL!!! Varga félmagasan a kapu jobb oldalát vette célba, Antal viszont odaért. A kapusról középre kipattanó labdára a büntetőt elvégző támadó csapott le a leggyorsabban, s az öt és feles vonaláról, jobbal a bal alsóba passzolt. (3–1)

    45+1.

    PERC
    Tizenegyest kapott az FTC! Lanzafame és Varga kényszerí­tőzött, majd előbbit Eperjesi lerántotta a tizenhatoson belül – Andó-Szabó habozáős nélkül büntetőt í­télt.

    45.

    PERC
    GÓÓÓL!!! SZÉPíTETT A DVTK! Makrai passza után Bacsa Patrik lefordult Lovrencsics Gergőről, majd 8 méterről, ballal, Dibusz fölött a kapu mözepébe emelte a labdát. (2–1)

    42.

    PERC
    Az előző szezonban a DVTK-nál (3–4–10, 13 pont) csak a Vasasnak és a Haladásnak volt rosszabb idegenbeli mérlege.

    41.

    PERC
    Varga újabb bal oldali szöglete után Antal ezúttal a mezőnybe öklözte a labdát.

    40.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    40.

    PERC
    Lovrencsics jobb oldali lapos beadésa után Antal nem tudta megfogni a labdát, ám végül az utolsó pillanatban sikerült azt kirúgni Varga elől.

    39.

    PERC
    Varga szöglete után Antal könnyedén lehúzta a labdát.

    38.

    PERC
    Lehetőség a másik oldalon, Gorriarán vezette rá a labdát Eperjesire, majd 18 méterről tüzelt, de a léc alá tartó labdát Antal szögletre paskolta.

    37.

    PERC
    Makrai lőtt 17 méterről, de a nem túl erős lövést Dibusz könnyedén szögletre nyomta.

    35.

    PERC
    A 2017–2018-as bajnokságban a Ferencváros volt hazai pályán a legjobb mérlegű csapat (a Videotonhoz hasonlóan 13–4–0-val zárt, ám gólkülönbsége jobb volt), és minden riválisánál több gólt szerzett saját stadionjában.

    34.

    PERC
    Varga szöglete után ezúttal nem alakult ki helyzet.

    32.

    PERC
    BRAVÚR! Szpirovszki bal oldali beadása után Lanzafame tüzelt 11 méterről, de Antal szögletre nyomta a bal alsó sarokba tartü labdát.

    32.

    PERC
    Hazai pályán a Ferencváros húszmeccses veretlenségi sorozatban menetel, a Groupama Arénában 2017. április 15. (FTC–Vasas 1–2) óta nem veszí­tett bajnokit a csapat.

    31.

    PERC
    Gorriarán tüzelt távolról, de nem találta el a kaput.

    30.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    28.

    PERC
    Dzsudzsák Balázs is a helyszí­nen van.

    27.

    PERC
    Marco Rossi, a magyar válogatott új szövetségi kapitánya is ott van a lelátón.

    26.

    PERC
    Ez volt a védő első gólja a Ferencváros szí­neiben.

    25.

    PERC
    GÓÓÓL!!! OTT A MÁSODIK! Az oldalvonal mellől Gorriarán indí­totta Marcel Heistert, aki futtából, 14 méterről, ballal kilőtte a kapu bal alsó sarkát. (2–0)

    24.

    PERC
    Antal a tizenhatoson kí­vül mentet tnagyot Varga elől. A kapus most kisegí­tette a védelmet.

    24.

    PERC
    A Ferencváros 12 mérkőzéses bajnoki veretlenségi sorozatban van, igaz, a győzelmek száma csak 5, a 7 döntetlen meg tulajdonképpen a bajnoki aranyérmébe került Thomas Doll csapatának.

    23.

    PERC
    Közben visszatért a pályára Gorriarán.

    22.

    PERC
    Gorriarán maradt a földön, ápolni is kell.

    21.

    PERC
    Varga vette át a labdát a tizenhatoson belül, de nem tudott lőni, mert Forgács szerelte. Ráadásul vissza is pattant a labda a Fradi játékosára.

    20.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    19.

    PERC
    Fernando Gorriarán és Eperjesi lába összeért a tizenhatos előterében, de a játékvezető szerint a középpályás szí­nészkedett is, í­gy műesésért sárga lapot kapott.

    18.

    PERC
    Helyzet! Varga beadása Böde feejlt hét méterről, de a labda elpattogott a bal alsó mellett.

    14.

    PERC
    ÖNGÓL! VEZETÉST SZERZETT A FRADI! Lanzafame indí­tása után Böde egy átvételt követően középre passzolt, ahol a menteni igyekvő Tamás Márk ballal, hat méterről a saját kapujába húzta a labdát. (1–0)

    14.

    PERC
    A legutóbbi diósgyőri siker óta a Fradi tí­zmérkőzéses hazai veretlenségi sorozatot épí­tett ki a DVTK-val szemben (8 győzelem, 2 döntetlen).

    13.

    PERC
    ÓRIÁSI VÉDÉS! Gorriarán felí­velése után Böde fejjel készí­tette le a labdát Lanzafamének, aki hat méterről Antalba lőtte a labdát.

    12.

    PERC
    Ez is helyzet! Varga bal oldali szöglete után a védőjétől elszakadó Blazic lőtt külsővel, de a labda a jobb oldali kapufa mellett hagyta el a játékteret.

    11.

    PERC
    Lipták rosszul találta el a labdát, í­gy szöglethez jutott a Fradi.

    10.

    PERC
    Helyzet! Eperjesi jobb oldali beadása után Frimpong és Blazic között Bacsa fejelhetett, de nyolc méterről a jobb alsó sarok mellé küldte a labdát.

    10.

    PERC
    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    9.

    PERC
    Lanzafamét állí­tották meg lesen.

    9.

    PERC
    Lanzafame beí­velése utánTamás Varga elől hazacsúsztatta Antalnak a labdát.

    8.

    PERC
    Gorriarán esett el Eperjesi mellett a tizenhatoson belül, de ezért nem járt büntető.

    7.

    PERC
    A DVTK eddigi 50 kí­sérletből csak négyszer (1941, 1972, 1998, 2009) tudott győzni a Ferencváros vendégeként.

    6.

    PERC
    Varga beadása után Tamás vágta ki becsúszva a labdát Lanzafame elől.

    4.

    PERC
    95 első osztályú bajnoki mérkőzés után nagy az FTC fölénye: a zöld-fehérek 59-szer győztek,a diósgyőriek 19-szer, 17-szer volt pontosztozkodás.

    4.

    PERC
    Böde visszatért a pályára.

    3.

    PERC
    Bödét ápolni is kell.

    3.

    PERC
    Böde terült el a felezővonalnál, Tamástól kapott egy nagyot egy fejpárbaj során.

    2.

    PERC
    A ferencvárosiak zöld-fehér csí­kos mezben, a diósgyőriek pedig tiszta piros szerelésben léptek pályára.

    01.

    PERC
    Leandro passza után Böde passzolta a kapuba a labdát, előbbi azonban lesről indult.

    1.

    PERC
    Szpirovszkit vágta fel szinte azonnal Ugrai.

    1.

    PERC
    Elkezdődött a mérkőzés, a hazaiak indí­tották útjára a labdát.

    FÓRUM, HOZZÁSZÓLÁS ITT!

    A KEZDŐCSAPATOK ÉS A KISPADOK
    FTC: Dibusz – Lovrencsics G., Frimpong, Blazic, Heister – Varga R., Szpirovszki, Leandro, Gorriarán – Lanzafame, Böde
    Vezetőedző: Thomas Doll
    A kispadon: Holczer (k), Takács Zs., Finnbogason, M. Rodrí­guez, Csernik, Petrjak, Lovrencsics B.
    DVTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Tamás M., Forgács D. – Mazalovic, Busai – Makrai, Hasani, Ugrai – Bacsa
    Vezetőedző: Fernando Fernández
    A kispadon: Rados (k), Vernes, Tóth B., Joannidisz, Nagy T., Bárdos, Ivánka

    A mérkőzés játékvezetője Andó-Szabó Sándor lesz.

    A Ferencvárosnak nem ez lesz az első tétmérkőzése a szezonban, hiszen Thomas Doll csapata már túl van az Európa-liga első selejtezőkörén. Sok sikerélmény azonban nem jutott a zöld-fehéreknek, hiszen a hazai pályán elért 1–1-es döntetlen után idegenben 1–0-ra kikaptak az izraeli Maccabi Tel-Avivtól, í­gy máris elbúcsúztak a sorozattól.

    így várja az FTC elleni mérkőzést Fernando Fernández, a DVTK vezetőedzője:

    Az NB I 2018–2019-es szezonjának teljes menetrendjét ide katintva találják meg.

    Az NB I-es csapatok nyári felkészülési mérkőzéseiről ide kattintva olvashatnak bővebben.

    Az NB I-es csapatok nyári átigazolásait ide kattintva böngészhetik!

    AZ 1. FORDULÓ PROGRAMJA ÉS EREDMÉNYEI
    Szombat
    Puskás Akadémia–Debreceni VSC 0–1 (Calvente, 77.)
    Mol Vidi FC–Kisvárda 4–0 (Lazovics 15., M. Scsepovics 35., Juhász R. 44., Sz. Scsepovics 91.)
    Mezőkövesd–Paks 3–1 (Drazsics 30., Szalai A. 38., Kulcsár D. 80. – öngól, ill. Kulcsár D. 33.)
    Bp. Honvéd–Haladás 3–2 (Danilo 38., Kamber 67., Lukács D. 76., ill. Priskin 45., Bamgboye 80.)
    Vasárnap
    17.30: Ferencváros–Diósgyőri VTK (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
    19.30: Újpest–MTK Budapest (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

    A mérkőzést Budapesten, a Groupama Arénában rendezik meg. A találkozót az M4 Sport élőben közvetí­ti.

    Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a Ferencváros–DVTK mérkőzés a labdarúgó NB I 2018–2019-es szezonjának első fordulójából. Tartsanak velünk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ