2018.XI.16. Ferencváros – Budafoki MTE: 3-1 (edzőmérkőzés)

Felkészülés: Pogbával a soraiban nyert a Ferencváros

Rui Pedro duplázott, a zöld-fehérek két góllal bizonyultak jobbnak másodosztályú ellenfelüknél.
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros pénteken felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a 20 csapatos másodosztály 19. helyén álló Budafokot.

A mérkőzés:

Ferencváros — Budafoki MTE: 3-1 (1-0)
Népliget, 14:00. Zártkapus mérkőzés.
Vezette: Oláh G.

Ferencváros: Holczer (Varga Á.) — Takács Zs., Frimpong, F. Pogba, Csernik — Rui Pedro, Sigér, Leandro — Lovrencsics B., Finnbogason, Georgijevic
Csereként: Lanzafame, Rodriguez, Novák, Bene, Buzás
kispad: Bőle, Heister
vezetőedző: Szerhij Rebrov

Budafoki MTE: Balogh P. — Margitics (Patkós), Vaszicsku, Króner (Khiesz), Vég B. — Vass M., Oláh B. (Micsinai) — Fekete M. (Farkas B.), Kercsó (Nagy D.), Vaskó — Borsos (Harsányi D.)
kispad: ?
vezetőedző: Vitelki Zoltán

Gól: Rui Pedro (18., 66.), Finnbogason (74.) illetve Harsányi D. (82.)
Sárga lap: Lanzafame

Szerhij Rebrov csapatában kezdőként lépett pályára a próbajátékon szereplő Florentin Pogba, a Manchester United sztárjának, Paul Pogbának a bátyja.

A Fradi honlapjának beszámolója szerint a zöld-fehérek a Holczer – Takács Zs., Frimpong, F. Pogba, Csernik – Rui Pedro, Sigér, Leandro – Lovrencsics B., Finnbogason, Georgijevics összeállí­tással léptek pályára a zárt kapus mérkőzésen.

Rui Pedro duplázott a találkozón, mellette Finnbogason volt eredményes hazai részről.

Az FTC-nél csereként állt be Varga Ádám kapus mellett Lanzafame, Rodriguez, Novák, Bene és Buzás is.

További képek: fradi.hu

Nyilatkozatok:

Szerhij Rebrov: — Értékes találkozó volt ez a csapat számára, hiszen a válogatott szünet alatt sem állhat meg az élet. Többeknek adódott ma lehetősége, hogy bizonyí­tsanak, fontos, hogy formában maradjon a keret minden egyes tagja és összességében elégedett vagyok a látottakkal. Felkészülési mérkőzés volt, de nagyon komolyan vettük. Többször próbáltunk más felállást, más támadásépí­tési módszereket. A játékosok jól reagáltak a változtatásokra, sikerült sok helyzetet kialakí­tanunk és a védelem is jól mozgott a pályán. Láttam, hogy mindenki keményen dolgozott, számomra ez a legfontosabb, hogy motiváltak a játékosaim.

Rui Pedro: — Jó érzés volt ma a pályán lenni, mind a csapatnak, mind nekem jól ment a játék. Kiváló lehetőség volt ez a mérkőzés arra, hogy bizonyí­tani tudjunk, önbizalmat szerezzünk és a keret tagjai összeszokjanak teljesen. Örültem a lehetőségnek, hogy játszhatok, az, hogy pedig ilyen jól sikerült a találkozó, az már csak hab a tortán. Az első gólnál jól kellett érkeznem, a másodiknál pedig már jó helyen álltam, í­gy csak a hálóba kellett bólintanom a labdát. A harmadik találatunknál jól ugratott ki Lovrencsics Balázs és próbáltam egyből a túloldalon Finnbogasont megjátszani, akinek sikerült is a hálóba juttatnia a labdát.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Budafok hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.20.17:00 TV:M4Sport
OLDALAK
04.24.20:00 TV:M4Sport MK elődöntő
04.28.17:45 TV:M4Sport
05.05.18:30 TV:M4Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ