Aczél László

7 hozzászólás a(z) Aczél László bejegyzéshez

 • En meg a fia vagyok!

 • Aczél Lászlót Dunaújvárosban imádták. Igazi bohém, vagány fickó volt, aki elment a szurkolókkal is sörözni, és nem ijedt meg az akkori kocsmai nehézfiúktól sem. Egy ilyen kocsma előtti verekedés alkalmával a “kiütött” fél olyan szerencsétlenül esett, hogy a fejét beütötte és 😥 meghalt. Aczélnak ülnie kellett, de szabadulásakor a dunaújvárosi elöljáróság hivatali gépkocsija várta a börtön kijáratánál. Még néhány évig védett, aztán, mikor már kiöregedő félben volt, egy edzőtáborban kritizálta a sül kolbász méretét… na ez lett a veszte… A régi veterán szurkolók ( sajnos már egyre kevesebben ) még mindig emlegetik Aczél Lacit, aki talán a legnagyobb futballista legendája lett a városnak!

  • A kocsmai verekedés nem igaz ne költsünk hamis vádakat !Egy szerdai napon a Kohász barátságos meccset játszott .Ö velem alelátorol nézte ,Mivel az Olimpiai válogatottja volt és velük edzett. Egy részeg szurkolo inzultálta hogy menjen vele a stadion büféjébe meginni egy pohár sört . Ö elutasitotta hogy nem megy köszöni szépen de sportszerüen él és készül a válogatottal A részeg szurkolo továbbra is zaklatta es feljött a lépcsön 3 lépcsöfok volt .Azt hajtogatta , hogy lenézi Öt ,és prolinak gondolja .Sajnos nem én ültem a pad szélén , mert elredeztem volna az embert Nem értettem miért ül csak olyan nyugodtan .De lassan felállt és meglökte az imbolygo részeget Aki hátrafelélelépegett alépcsön és hanyatt vágodott Koponyaalapi töréssel vitték el a mentök 3 nap mulva a korházban meghalt .Az igazsághoz tartozik ,hogy az egész történetet egy rendezö és egy ügyeletes rendör is végig nézte és nem avatkozott bele Ettöl kezdve vezették be azország pályáin a szeszes ital árusitását..Én a volt felesége voltam!!!!!!!

   • Én is í­gy tudom a történetet.

    Tud-e Laci későbbi sorsáról valamit? Én nagyon szomorú dolgokat hallottam felőle, inkább nem í­rnám le.

   • Drága Édesanyám! Ígérem felkutatom a történteket, és szeretett unokád méltón fogja képviselni volt férjed, Aczél László maradandó sportpályafutását a Fradiban!!!❤️

    • Kedves Kinga! Édesanyámtól is úgy hallottam a történetet, ahogy az Ön Édesanyja mesélte. Sajnos már tőle megkérdezni semmit nem tudok 🙁
     A kapcsolódási pont az apai nagyanyám volt, aki Altheim Károlynak volt a második felesége.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ