Dzurják József: 60

8 hozzászólás a(z) Dzurják József: 60 bejegyzéshez

 • Isten éltessen, Csöpi, még nagyon sokáig!!! A 91-92-es bajnokcsapatnak Te is tagja voltál, ezt jó lenne, ha minden statisztika í­gy könyvelné el. Remélem, a mai Fradi-vezetés számára nem megoldhatatlan feladat, hogy valamelyik akkori játékostárs aranyérmét lemásolnák és odaadnák Neked!

 • Isten éltessen sokáig !

  Először is jó hí­r,hogy az egézsége rendben van,mert ez a legfontosabb!
  És remélem igazak azok a hí­rek,hogy ismét aktí­v részese leszel a Fradi-Családnak,mert ilyen embernek mindig is helye van itt,akik annyit tettek a csapatért, mint Ő!

 • Isten éltessen sokáig Csöpi!
  Felemelő érzéssel tölt el,hogy a Te góljaidon nőttem fel!
  Azt nagyon sajnálom, hogy az 1991/92-es bajnoki cí­münk után nem adták át neked az aranyérmet, pedig 1991-ben pályára léptél az üllői úton a haladás ellen és egy parádés gólt ollóztál!
  Nagyon boldog vagyok, hogy győztesen ví­vtad meg a súlyos betegség elleni harcodat!!!
  Jó egészséget, és nagyon boldog hosszú életet kí­vánok!!!!

 • Kedves Józsi Hallottuk megint ki ujjult a betegséged és Marika ad neked csontvelőt Kí­vánjuk neked hogy a Jóisten legyen veled a nehéz és fájdalmas napokon Imátkozok érted az Oszival együtt Te nem adhatod fel küzdened kell és küzdjél is Neked van egy szép lányod édesanyád aki nagyon szeret a testvéreid aki ha kell mindent megtesz érted Mindenelsmerés az övé Marikáé Veled vagyunk ha csak gondolatban is Sok mindenen keresztül mentünk már mind a ketten az életünkben De leküzdöttünk minden akadályt Én túl vagyok már aműtéten Lábadozok Most te jösz és nemsokára te is lábadozol mint én Szurkolunk Neked Ezt meccset is Neked kell meg nyerni Hajrá Józsi és Marika Unokatesód Wind Erzsi és Oszi

 • Az 1986/87-es bajnokság elött volt egy szurkolói ankét. Ott ültünk a nézőtéren, és csendesen derültünk, amikor valamelyik szurkolótárs megkérdezte, hogy “hány gólt vállal?” 18-at, felelte gondolkodás nélkül.
  Aztán egy év múlva bevallotta, hogy fogalma sem volt, hány gólt fog lőni, csak mondott egy számot.
  De bejött.
  És emlékszem egy Vác elleni meccsre a Tv-ből, amikor a félpályánál kiugrott, senki sem tudta szerelni, és az közismerten +vagy a baba, vagy a labda” stí­lusban kifutó Koszta mellett belőtte a gólunkat.
  Egyébként gyógyulj meg, túl fiatal vagy még ahhoz, hogy csatlakozz a más dimenzióba távozott sporttárakhoz.

 • Szia Józsi Hallottuk hogy betegeskedsz mielöbbi gyógyulást kí­vánunk NEKED Boldog születésnapot és nagyon sok erőt és kitartást unokatesod Wind Erzsi és Oszi utóirat én is nagyon beteg vagyok de kitartás legyőzzük

 • Gyogyulj mar meg Csopi, kell meg az oregfiukban az a nehany szemfules golod !
  S -- meg eppen a nyolc napon belul -- a Joisten eltessen sokaig !

 • Mielőbbi gyógyulást és boldog születésnapot Csöpi!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ