Fodor Imre

14 hozzászólás a(z) Fodor Imre bejegyzéshez

 • Kölyökként a hősöm volt Kispesten, Döméhez mérhető képességű irányí­tó középpályás, a szabadrúgások mestere. Sohasem felejtem az 1989 őszén a Vojvodinának szabadrúgásból lőtt bombagólját a Bozsik Stadion mai vendégszektora előtti kapuba.
  Ma is hiányzik.
  Emléke örökké él.

 • Nagy karmester volt, az utolsók egyike Magyarországon! Vagy talán az utolsó? Tud valaki azóta hozzá hasonlót? Újpesti szí­vvel, MTK-s és Honvédos kötődéssel került hozzánk, mégis egyik nagy kedvencünk lett, ami csak nagyon keveseknek sikerült 116 év alatt … a Fradi-tábornak “nem kell sok” : 1. Szí­v (lankadatlan lelkesedés) 2. Tisztelet (a klub, a szurkolók iránt), 3. Tudás (hogy legyen mit, kit nézni meccsről-meccsre) … Foci mindegyiknek maradéktalanul megfelelt, í­gy Újpest drukker MTK-s nevelésként és Honvéd-sztárként is Fradi-ikon lehetett! Mai játékosok! Ilyen “egyszerű” az egész! Az a Honvéd elleni gól ’92 tavaszán Kispesten! Azt sosem lehet elfelejteni! Akkor hittem, hittük el, hogy “100 év” -11 év- után ismét bajnokok lehetünk! Most megint 11 éve várunk erre … ennél többet, ha jól tudom, csak ’49 és ’63 között … RIP, FOCI, Fodor Imre, rengeteget köszönhetünk Neked! A családnak minden jót kí­vánok!

 • 40 éves létemre a Ferencváros egyik legjobb irányí­tójának ismertem meg,élményszámba menő megmozdulásait máig men felejtem.
  Igen,én is ott ültem a lépcsőn (pedig számozott helyem volt-lett volna-) a lilák elleni 3-2-es meccsen.
  Értelmetlen halála a mai napig felfoghatatlan számomra,azt gondolom,a mai fiataloknak rengeteget tudott volna átadni pályafutásának tapasztalataiból,mert látszott rajta,játsza a focit,élvezi minden percét.
  Nyí­l nagy érzékkel hozta a csapathoz,óriási egyénisége volt a gárdának.
  Kár,hogy ma nem látok még csak hozzád hasonló futballistát sem itthon.
  Nyugodj békében FOCI.

 • Nyugodj békében!!!

  Örömteli volt látni a játékát, ill. mély fájdalom ,hogy nincsen már Ő sem közöttünk!
  Megannyi értelmetlen tragédia….Zavadszky Gábor, Simon Tibor, Zsiborás Gábor, Varga Zoltán, Albert Flórián és még lehetne biztos sorolni… Sajnos!!!!

 • Fél év alatt vált legendává. sosem feledjük. És hej, az a 3-2-es lilaverés ’92 májusában. A lépcsőkön is ültünk.

 • Nyí­l látta benne amit kell, és “rövid” időn belül is felnőtt a Fradi legendák közé!!!!!!!!!!!
  Nyugodj békében Foci!!!!!!!!

 • Nyudodj békében Foci!
  Ha ő nem játszott volna nálunk, soha nem csináltuk volna végig azt a káprázatos tavaszt 92-ben!
  Parádés karmesterünkre örökké emlékezni fogok!!!!

  • Igen. Ő volt az a plusz, amivel azt a hihetetlen menetelést megcsináltuk … Micsoda tavasz volt! Foci, örökre szí­vünkben maradsz … 😥

 • Honvéd szurkolóként értelemszerűen nagyon szerettem. Fájt is rendesen zöld-fehérben látnom. 🙂 Nagy játékos volt! Nyugodjon békében!

 • A Fiestán azt mondta: “Tudtam, hogy jó helyre jövök, de azt nem hogy ennyire…” A közönség persze még nagyobb örjöngésbe kezdett ( jó értelemben ) ettől

  Isten nyugosztaljon Foci!

  Laci

 • Csak szép emlékem van Fociról örökké megörzöm .

 • Nagyon jokor jott hozzank, Nyil zsenialisan vette eszre, hogy vele bajnok lehet az igazi iranyito nelkuli csapata. Fantasztikusan jatszott 92 tavaszan, a Honved elleni golja kulonosen emlekezetes.
  Nagyon jo szemu edzo volt, sokra vihette volna, ha a fatlis baleset nem vegez vele.

 • A dózsa elleni gólódat sose feledem!

 • Nyugodj békében Foci

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ