Onhausz Tibor

5 hozzászólás a(z) Onhausz Tibor bejegyzéshez

 • Nekem Onhausz az 1975-ös Bí zeli FTC-Dynamo Kiev döntôrôl maradt emlékezetemben.

  Becserélése utí n és í ltal (a 2. félidôben ?) a megfélemlìtett Fradi csapatjí téka egy kicsit felélénkült.

  A 0:3-as vereséget azonban ô Sem tudta elhí rìtani.

  A kizí rt Bí lint Sem. Hií ba. Akkor élte a Dynamo Kiev az aranykorí t.

  • AZT a Dinamo Kijevet SENKI sem tudta megállí­tani … még a Bayern sem! Oleg Blohin -emlékszem- Beckenbauerrel is feltörölte a pályát, oda-vissza … de az MLSZ ( és Belgrádban a német bí­ró!) gondoskodott róla, hogy még 1 % esélyünk se maradjon … az élete formáját játszó Bálint Laci helyett Pataki dr. … nem ugyanaz … a döntő előtt 4 nappal xarrá rúgták a mieinket Békéscsabán, a kiesés ellen küzdő, LILA-FEHÉR hazaiak … Pusztai megbetegedett a döntő előtt … ennyit egy akkori bayern vagy Ajax vagy Liverpool sem bí­rt volna el … (Ja, a Liverpoolt MI kivertük! 😛 )

   • Köszönöm lacimadí r a fontos informí ciòkat.

    Az akkori Fradi alòl nem csak az eggyik lí bí t, hanem a mí sodikat is kirùgtí k.

    Az MLSz akkori szerepére kiví ncsi lennék, mert ilyen dolgokat nem igen hallani. Nehéz elhinni, hogy a szövetség maga gí tolní  egy csapatot.

 • A “Császár” azt mondta róla, hogy “megvan az utódom!” Jó futballista volt, de sajnos nem lett trónörökös … pedig -nem egyedül!- ’75-76-ban egy 1-2 éven belüli BEK-győztes csapatot vizionáltunk, szinte csak a saját tehetségeinkből … Rab, Takács, Onhausz, Nyilasi, Ebedli, Vad, Pogány, Kelemen, Magyar … közülük Nyilasi jutott el a nk. klasszis (értsd: Európában számon tartott, jegyzett, ismert) szintre, Ebedli, Magyar és Rab a magyar viszonylatban kiemelkedők (válogatottak) közé, Takács és Pogány a meghatározó NB I-es játékos szintjére … NEM A TEHETSÉG HIÁNYZOTT!!! no comment …

 • tibi ma jókedvű örök fiatal.biztonsági őr-ként dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ