Vukmir győztes meccsen mutatkozott be a válogatottban

Dragan Vukmir nem utazott el csapatunkkal az ausztriai edzőtáborba. Védőnknek egy nagy álma teljesült ugyanis: behí­vták a Japánban zajló Kirin Kupán szereplő szerb és montenegrói válogatott keretébe.

Dragan már a bemutatkozáson is túljutott. Ma csereként lépett pályára a Szlovákiát 2-0-ra legyőző együttesben. A torna harmadik résztvevője Japán. Miután a házigazdák korábban nyertek Szlovákia ellen, a keddi Japán-Szerbia és Montenegro találkozó lesz a viadal döntője. A mérkőzés – reményeink szerint ismét Vukmirral – magyar idő szerint 13 órakor kezdődik és természetesen honlapunkon is beszámolunk róla.

Dragan bemutatkozásához gratulálunk és további sok sikert kí­vánunk a válogatottban is!

(ftc.hu – 2004.07.11.)

Dragan Vukmir a szerb-montenegrói válogatott második mérkőzésén is pályára lépett. Dragan ezúttal is csereként jutott szóhoz a Japán elleni mérkőzésen. Sajnos védőnk ezúttal vesztes meccsen jutott szóhoz, ugyanis Japán 1-0-ra nyert és elhódí­totta a Kirin Kupát. A háromcsapatos torna harmadik résztvevője Szlovákia volt. Vukmir csütörtökön érkezik meg Budapestre és a jövő héttől bekapcsolódik csapatunk felkészülésébe.

(ftc.hu – 2004.07.14.)

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső