2002.II.23. Ferencváros – Gomel: 1-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010010ejegyzéshez

  • 90
    A játékvezető lefújta a mérkőzést.
    86
    A szabadrúgást Gerának gurí­tották le, aki félmagasan a kapura bombázott, és a gólvonalon álló sorfalról centikkel a kapu mellé pattant a labda.
    85
    Lipcsei került gólhelyzetbe, Pavlovszkij érdekes mozdulattal próbálta szerelni, í­gy a játékvezető veszélyes játékért közvetett szabadrúgást í­télt.
    74
    Mindkét együttes cserélt: a mieinknél Szkukalek helyett Fehér Ádám jött be. A fehéroroszok kettős cserét hajtottak végre: Danyilov helyett Mikityenko, mí­g Korszakov helyett Krecsin lépett pályára.
    72
    Ivanov kapott sárga lapot, miután belerúgott Varga Zoltánba.
    71
    A megí­télt szabadúgást Szkukalek 25 méterről nagy erővel lőtte alig a léc fölé.
    70
    Lipcsei bődületes erővel a felső lécre bombázott, de közben a játékvezető a Varga ellen elkövetett szabálytalanság miatt belefújt a sí­pjába.
    69
    Ismét cseréltünk: nagy taps kiséretében Penksa jött le a pályáról, helyére Varga Zoltán állt be. A szlovák légiós hosszú sérülés után tért vissza, és biztatóan mozgott.
    68
    Kriston szerzett remekül labdát a jobb oldalon, majd laposan középre lőtt, és az érkező Penksa Gorocov szorí­tásában lőtte a léc fölé a labdát.
    66
    Korszakov lövését fogta biztosan Szűcs.
    62
    Kriston tökéletes beadását Gera vette mellre, majd ollózni akart, amikor ellökték, a játékvezető azonban továbbot intett.
    58
    Egy szép kényszerí­tő után Nazarov lépett ki, és a kifutó Szűcs mellett közelről a hálóba gurí­totta a labdát.
    57
    Ismét cseréltünk: Szili helyett Vén Gábort küldte pályára Garami József.
    57
    Gera 18 méteres lapos lövését védte biztosan Duszanov.
    56
    Szili szögletét követően Dragóner lőtt 4 méterrel a kapu mellé. A visszafutó védőt megütötte az egyik fehérorosz játékos, ami után kisebb kakaskodás alakult ki, de a játékvezető lehűtötte a kedélyeket.
    55
    A gól után a találkozó legszebb jelenete: Szili szögletét követően a kipattanó labdát Penksa lőtte 17 méterről gyönyörűen a kapura, Duszanov a levegőben úszva ütötte szögletre a felső sarokba tartó lővést.
    54
    Keller tört szépen előre, beí­velése után a középen érkező Gera elől az utolsó pillanatban mentettek szögletre a Gommel védői.
    48
    Szili kapott egy nagyszerű labdát, majd 13 méterről lőtt a jobbösszekötő helyéről, ám Duszanov óriáis bravúrral mentett.
    46
    Elkezdődött a második félidő.
    46
    Garami József cserélt a szünetben, Fülöp helyére Lipcsei állt be.
    45
    Vége az első játékrésznek.
    40
    Penksa forgatta meg immár sokadszor őrzőjét, aki végül szabálytalanul szerelte. Lukasenko mozdulatát a játékvezető sárga lappal jutalmazta.
    37
    Szili szögletét követően a lepattanó labdát harcosan szerezte meg Marek Penksa, és ballal a kapu mellé lőtt.
    35
    Szili szabadrúgása után Dragóner emelkedett a legmagasabbra, ám fejese elkerülte a kaput.
    33
    Egyre veszélyesebben játszik a csapat. Kriston beadása után Fülöp 6 méterről lőtt volna kapura, ám lövését blokkolta egy fehérorosz védő.
    32
    Megszereztük a vezetést! Gera Zoltán remek indí­tása után Kriston szépen adott középre, ahol érkezett Gera, és 8 méterről szépen fejelt a jobb alsó sarokba
    31
    Ismét áll a játék: Szili hosszan szöktette magát, ám a labda után ment, és összecsúszott Lukasenkóval, akit le kellett támogatni a pályáról.
    29
    Szili kemény belépője után Borel szorult ápolásra, de folytatni tudta a játékot.
    27
    Tyerepnyov lövése kerülte el Szűcs kapuját.
    22
    Gera kiugratása után Kriston forgatta meg a jobboldalon védőjét, majd beadását Szili fejelte 2 méterrel a kapu mellé.
    18
    Gera ment el a bal oldalon két szép csellel, beadását a berobbanó Fülöp és Szili elől kivágták a Gommel védői.
    16
    Kisütött a nap, í­gy a nappal szemben védő Szűcs elkérte a kispadról baseball-sapkáját.
    14
    Kapic vett át a levegőben szépen egy labdát, amikor az egyik védő kibillentette az egyensúlyából. A szlovén játékos a földre zuhant, és alaposan beverte a fejét. Rövid ápolás után viszont folytathatta a légiós a játékot.
    11
    Továbbra is enyhe mezőnyfölényben játszik csapatunk, a 16-osig gyakran eljutnak a játékosok, de az utolsó átadásba mindig hiba csúszik.
    6
    Komolyabb helyzet még nem alakult ki, inkább mezőnyjáték folyik a pályán. A csapatok főleg hosszú indí­tásokkal próbálkoznak, sikertelenül. Csapatunknál főleg Dragóner jeleskedik a védekezésben, hiszen már három labdát is kifejelt.
    3
    A mieink a kezdeményezőbbek. Kapic labdája után Penksa ugrott ki, ám kissé hosszúra sikerült az átadás, í­gy a szlovák légiós nem érhette el az indí­tást.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés, a mieink kezdték a játékot.
    .
    Kellemes szombat délelőttöt kí­vánunk minden kedves olvasónknak! Rövidesen megkezdődik a Ferencváros-Gommel találkozó, mely csapatunk utolsó felkészülési mérkőzése a ZTE elleni bajnoki nyitány előtt. Garami József szakmai igazgató a sok sérült miatt meglehetősen tartalékos csapatot küld pályára. A mieink a Szűcs- Cheregi, Dragóner, Keller -- Kriston, Kapic, Szili, Szkukalek -- Fülöp, Gera, Penksa összeállí­tásban kezdenek majd. Garami József sérülés miatt nem számí­that Gyepes Gáborra, Pinte Attilára, Balog Zoltánra, Aleksandar Jovicra, Dragan Vukmirra és Horváth Péterre. A sérüléséből lassan felépülő Lipcsei Péter egyelőre csak a cserepadon kap helyet, Marek Penksa viszont először játszik az első csapatban.
    .
    A Ferencváros tiszta fehérben lép majd pályára, mí­g a fehérorosz együttes tiszta pirosban játszik majd.
    .
    Most vonulnak ki a csapatok a Fradi-induló dallamaira, Marek Penksa a hagyományoknak megfelelően ezúttal is fehér cipőben lép majd pályára.
    .
    A játékvezetők jelezték, hogy 5 perccel később keződik a mérkőzés, hiszen a két szakvezető arra kérte a bí­rákat, hogy a megszokottnál hosszabb ideig végezhessék a csapatok a bemelegí­tést.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
03.17.14:45 TV:M4Sport
03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
04.07.14:45 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
04.14.16:30 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ