2004.VIII.4. BL selejtező, Ferencváros – SK Tirana: 0-1

Egy hozzászólás a(z) 11111010100ejegyzéshez

  • 95
    Vége a mérkőzésnek. A Sparta Praha 2-1-re nyert az Apoel ellen, ez azt jelenti, hogy a harmadik körben jövő szerdán a Spartával találkozunk az Üllői úton.
    94
    Kapic vesztette el a labdát a tizenhatosunk előtt, Lici 18 méterről a felső kapufát találta el.
    92
    Sowunmi remek cselekkel futott le az alapvonalig, középre passzolt, Hidi előtt elcsúszott a labda, de Huszti és Lipcsei sem érték el a labdát.
    90
    A játékvezető öt perc hosszabbí­tást jelzett.
    86
    Hamadszor cseréltünk. Sasu helyett Sowunmi jött be.
    85
    Patushi most Sasuba rúgott bele, ezúttal megkapta a sárga lapját.
    84
    Patushi rúgott bele Lipcseibe, amit csapatkapitányunk szóvá tett a játékvezetőnél, aki meglepetésre csapatkapitányunknak adott sárga lapot.
    82
    Cseréltek a vendégek. Halili helyett Fortuzi lépett pályára.
    81
    Halili 14 méteres lövését Szűcs óriási bravúrral a levegőben úszva a bal felső sarok elől ütötte szögletre.
    80
    Újabb csere nálunk. Leandro helyett Penksa állt be.
    78
    Mindkét edző cserélt. Nálunk Rósa helyett Zováth, a vendégeknél Merkosi helyett Behari jött be.
    75
    Kapic tartotta fel a felezővonalnál Licit, aki ellenkező esetben egyedül törhetett volna kapura. Adem sárga lapot kapott.
    71
    Leandro két védő között felpörgette magának a labdát, majd ollózva lőtt, de Dabulla közbenyúlt és róla a kapu mellé pattant a labda.
    69
    Zavadszky í­velt keresztbe Rósához, ő egyből a kapu elé emelt, Huszti 5 méterről fejelt, Hidi óriási bravúrral lábbal védett.
    67
    Sasu futott el a bal szélen, beadása után Hidi Zavadszky elől elütötte a labdát, majd ütközött középpályásunkkal és lent maradt a földön, a labda tovább pattant, de Lipcsei lövése egy védőről az alapvonalon túlra pattant. Zavadszky az ütközés után kifogásolta, hogy a vendégek kapusa húzza az időt és szimulál, amiért sárga lapot kapott.
    65
    Xhafa szerzett labdát a felezővonalnál, egyedül tört volna kapura, de Botis utolsó emberként méterekről becsúszva nagyon szépen, szabályosan szerelte.
    63
    Egy labdáért felugorva Vukmir összefejelt Xhafával. Mindkét futballistát ápolni kellett, de folytatni tudták a játékot.
    62
    Huszti beadása után Hidi Zavadszky elől húzta le a labdát.
    61
    Merkosi buktatta Vukmirt, amiért ő is sárga lapot kapott.
    60
    Lipcsei tört be a tizenhatoson belülre, majd az őt szorongató védő mellett estében alig lőtt a kapu mellé.
    59
    A Sparta Praha 2-1-re vezet az Apoel Nicosia ellen.
    58
    Merkosi belekönyökölt Huszti arcába, amiért sárga lapot kapott.
    57
    Egyenlí­tett az Apoel Prágában.
    56
    Leandro passzával Sasu tört be a jobb oldalon a tizenhatoson belülre, majd jobbal a jobb kapufa mellé lőtt.
    54
    Xhafa két védő között betört a tizenhatoson belülre, Szűcs elé vetődött és elhúzta a lábát, 11-es! Mukaj lövését Szűcs kiütötte, majd a közeli ismétlést vetődve, lábbal védte!.
    54
    A szabályok szerint nemzetközi kupameccsen egyszerre három mezőnyjátékos melegí­thet a kapu mögött. A mieink közül jelenleg Penksa, Zováth és Kiss melegí­t.
    52
    Leandro 18 méteres félmagas középre tartó övését Hidi megfogta.
    50
    Vukmir kitűnő 40 méteres passzal indí­totta Zavadszkyt, aki az alapvonalról középre emelt, de Sasu elől Dede fejjel tisztázott.
    48
    Botis passzával Zavadszky futott el a jobb oldalon, egy visszahúzós csellel becsapta Dabullát, aki feltartotta középpályásunkat, a játékvezető továbbot intett.
    46
    Elkezdődött a második félidő. A szünetben egyik szakvezető sem cserélt.
    45
    A szünetben Tököli Attila és Gera Zoltán is sms-ben kí­vánt sok sikert csapatunknak. Egykori játékosaink Németországban, illetve Angliában honlapunk közvetí­tését követik nyomon.
    45
    Vége az első félidőnek. A mieink a találkozó nagy részében óriási mezőnyfölényben játszottak. Összesen nyolc szögletet rúghattunk, de az albánok nagyon szervezetten, fegyelmezetten védekeztek. A mieink a középpályán a párharcok többségét megnyerték, a kaput azonban nem tudtuk megközelí­teni, ezért előreí­velésekkel próbálkoztunk, ezeket azonban a vendég védők lefülelték. Ezért csak az egyéni próbálkozásokkal tudtunk veszélyeztetni, elsősorban akkor alakult ki helyzet a kapu elé, ha hátulról Gyepes előretört. A vendégek mindössze egyszer lőttek kapura, sajnos abból gól lett.
    43
    Ismét Gyepes tört előre nagy lendülettel, két jó csel után 17 méterről laposan lőtt, Hidi vetődve védett. Eddig Gyepes a legveszélyesebb támadónk.
    41
    Leandro í­velte előre a labdát Sasu felé, amit Hidi a tizenhatos vonaláig kifutva szerzett meg támadónk elől.
    39
    Sasu kényszerí­tőzött a tizenhatos előtt Husztival, a visszakapott labdát azonban nem tudta ellőni, mert Hajdari becsúszva szerelte.
    36
    Gyepes tört előre a bal szélen, középre adott, a labda átszállt Sasu felett. A másik oldalról Zavadszky lőtte laposan középre a labdát, amit Leandro sarokkal Sasuhoz továbbí­tott volna, de a közbenyúló Dede menteni tudott.
    33
    A Sparta Praha 1-0-ra vezet az Apoel Nicosia ellen.
    32
    Szabadrúgáshoz jutott a Tirana 28 méterre a kapunktól. Patushi jó fél méterrel a kapu fölé bombázott.
    31
    Kis szöglet után Huszti í­velt be a hosszú oldalra, a labda átszállt Hidi felett, de Zavadszky elől Dede az alapvonalon túlra fejelte a labdát.
    29
    Hajdari rúgott bele Leandróba, ő is sárga lapot kapott.
    28
    Huszti buktatta az alapvonalunk előtt a jobb oldalon az őt kicselező Halilit, amiért sárga lapot kapott.
    25
    Rósa szöglete után a kifejelt labdát Leandro emelte vissza a tizenhatoson belülre. Sasu előrevetődve próbálta meg elérni a labdát, amit a kivetődő kapus megszerzett előle. Sasu összeütközött a hálóőrrel, aki rövid ápolás után tudta folytatni a játékot.
    24
    Lipcsei í­velt előre, Zavadszky jobbról keresztbe efjelte a labdát, amit Huszti elől Dede fejelt ki az alapvonalon túlra.
    23
    Gyepes tört elrőe nagy lendülettel, két védőn is átjátszotta magát, majd Hajdari a tizenhatoson belül becsúszva szerelte. A labda azonban visszapattant védőnk elé, aki 16 méterről centiméterekkel lőtt a jobb felső sarok mellé. A labda oldalról érintette a hálót.
    21
    Xhafa tört be a jobb oldalon a tizenhatosunkon belülre, majd estében középre gurí­tott, de Merkosi lemaradt a labdáról.
    19
    Zavadszky beadása után Huszti visszafejelt labdáját Sasu 16 méterről, ballal kapásból ellőtte, de a lövés elakadt a közbelépő Liciben.
    16
    Bulku í­velt be szabadrúgást a kapunk elé, de Botis fejjel tisztázott.
    13
    Vezetnek a vendégek. Lici í­velt keresztbe és Mukaj anélkül, hogy lepattant volna a labda kapásból 15 méterről a jobb sarokba í­velt (0-1).
    9
    Rósa ütközött össze Patushival a felezővonalnál. Mindkét játékos a földön maradt. Mindkét játékos rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
    7
    Lipcsei indí­tásával Sasu lépett ki, elhúzta a labdát a kapus mellet is, de az asszisztens lest jelzett.
    5
    Rósa szöglete után a védők röviden szabadí­tottak fel, Lipcsei 15 méterről lőtt, a közbevetődő Hajdari rátartott csapatkapitányunk a lábára, a labda pedig a kapu fölé szállt. A játékvezető szögletet í­télt, Lipcsei rövid ápolás után folytatni tudta a játékot.
    4
    Lipcsei adott be, Huszti szorongatott helyzetből kapura emelt, de Hidi szögletre ütötte a labdát. Kis szöglet után Lipcsei visszapasszolt Rósához, aki egyből középre emelt, Botis léc alá tartó fejesét azonban Hibi bravúros mozdulattal tolta a kapu fölé.
    3
    Sasu futott el a jobb szélen, laposan középre gurí­tott, de Hajdari tisztázott Leandro elől.
    1
    Elkezdődött a mérkőzés. Az albánok indí­tották tújára a labdát. Az első félidőben mi támadunk a Springer-szobor felőli kapura.
    .
    Ebben a pillanatban kijöttek a csapatok a pályára. A mieink tiszta zöldben, a vendégek kék-fehér csí­kos mezben, fehér nadrágban és fehér sportszárban játszanak majd.
    .
    A vendégszektor mellett felsorakoztak a rendőrök. Az nem egészen világos, hogy kire vigyáznak, ugyanis egyetlen albán drukker sem jött el Budapestre.
    .
    A csapatok befejezték a melegí­tést. Már csak tí­z perc van hátra a kezdésig, a lelátón már mintegy ötezren lehetnek.
    .
    A tiranai mérkőzésen még csapatunkban szerepelt Gera Zoltán. A válogatott csatár a múlt héten az angol élvonalbeli West Bromwich Albion együtteséhez szerződött. Gerzson szeretett volna a mai meccsen elbúcsúzni szurkolóinktól, de klubja erre nem adott engedélyt. Gera megí­gérte, hogy amint erre lehetősége nyí­lik, egy hazai mérkőzésen elköszön drukkereinktől.
    .
    A műsorközlő arról tájékoztatta szurkolóinkat, hogy a délelőtti technikai értekezleten az UEFA ellenőre nyomatékosan felhí­vta a Ferencváros vezetőinek figyelmét arra, hogy az európai szövetség minden rasszista megnyilvánulást rendkí­vül szigorúan szankcionál. Ezért a műsorközlő arra kérte drukkereinket, hogy sportszerűen buzdí­tsák csapatunkat.
    .
    A vendégek az alábbi összeállí­tásban kezdenek: Hidi -- Dabulla, Dede, Lici, Hajdari -- Mukaj, Bulku, Patushi, Halili -- Xhafa, Merkosi.
    .
    A mieink is kijöttek melegí­teni, már csak fél óra van hátra a kezdésig.
    .
    A mieink ma érdekes felállásban kezdenek. Csatáraink mögött, a középpályások előtt Lipcsei Péter játszik majd. Hátul Vukmir lesz a középhátvéd (Dragan eltiltása miatt enm játszhatott Tiranában) és Botis szerepel jobbhátvédként. A mieink összeállí­tása: Szűcs -- Botis, Vukmir, Gyepes -- Zavadszky, Rósa, Kapic, Huszti -- Lipcsei -- Sasu, Leandro. A kispadon Berki, Kiss, Szkukalek, Zováth, Balog, Sowunmi és Penksa foglal helyet.
    .
    A mai párharc továbbjutója a Sparta Praha-Apoel Nicosia találkozó továbbjutójával játszik a csoportkörbe jutásért. Az első felvonás Nicosiában 2-2-es döntetlennel zárult. A prágai meccs a miénkhez hasonlóan 20 órakor kezdődik. Ha a másik mérkőzésen változik az eredmény, természetesen azonnal tájékoztatjuk szurkolóinkat.
    .
    A mieink közül Szűcs Lajos érkezett meg a pályára. Kapusunkat szurkolóink vastapssal fogadták. Bő fél órával a kezdés előtt már mintegy kétezer szurkoló lehet a nézőtéren. Elővételben több mint háromezer jegy kelt el a meccsre.
    .
    A tiranaiak már most, 40 perccel a kezdés előtt kijöttek a pályára melegí­teni.
    .
    Köszöntjük kedves szurkolóinkat! Hamarosan kezdődik az FK Tirana elleni Bajnokok Ligája-visszavágónk az Üllői úton. Az első meccsen idegenben 3-2-re nyertünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ