Bruszt helyett örömfoci – Nyilas Elek a Fradiról

Arról, hogy milyen Fradit szeretne látni a pályán:

“Az előző szezonban azt láttam, hogy harcos, alázatos Fradi szerepel a bajnokságban, ám az együttes valamelyest hí­ján van kreatí­v játékosoknak. Az Albert-stadion közönsége azonban korábban megszokta, hogy látványos játékkal nyer a csapat, szóval azt szeretném, ha a kétségtelenül eredményes szerepléshez játékosság és technika is párosulna. Csütörtökön kint leszek a stadionban, akkor kiderül, milyenek az új fiúk, mert hallani ezt-azt, de én már csak olyan vagyok, hogy a saját szememnek hiszek. Világsztárok nyilván nem jönnek a magyar bajnokságba, ugyanakkor kérdés, ilyen rövid idő alatt mennyire képesek beilleszkedni a közösségbe, megszokni egy másik kultúrát. Az örmény ellenfelet nem ismerem, száz százalékra nem is vehető a továbbjutásunk, ráadásul a nemzeti öntudat különösen hajtja a riválist, játékosai harcként fogják fel az összecsapást. Ettől függetlenül tovább kellene lépni, aztán jöhet az Aalesund. A norvégok ellen a szí­vem több esélyt ad a Fradinak, az eszem azt mondja, maradjunk az ötven-ötven százaléknál.”


Arról, hogyan í­téli meg az igazolásokat:

„Most mondhatnám Messit, de mi van, ha negyven gólt rúg, miközben negyvenegyet kapunk? Nálam a legfontosabb láncszem egy olyan védekező középpályás lenne, aki szerel, labdát szerez, de a védősorból rápasszolt labdát is tökéletesen megjátssza. Örülök Lisztes Krisztián visszahozatalának, Noha harmincöt esztendős, futballtudása és emberi kvalitásai alapján is képesnek tartom Lisztes Krisztiánt arra, hogy a gyepen és az öltözőben is vezére legyen a mai Fradinak.”

Arról, mit vár a 2011/12-es bajnoki szezontól:

„A mai magyar labdarúgásban ahol egy kis rend van, látszik a koncepció és anyagi biztonság mutatkozik, a dobogó minden további nélkül elérhető, sőt még a bajnoki cí­m is.”

(Nemzeti Sport í­rásának felhasználásával)

2 hozzászólás a(z) Bruszt helyett örömfoci – Nyilas Elek a Fradiról bejegyzéshez

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Novák Dezső
OLDALAK
01.27. 18:30 m4 Sport
01.30. 20:00 M4 Sport
02.06.17:15 M4Sport
MK: 02.09. 20:00 M4 Sport
02.19. 19:30 m4 Sport
02.26. 19:30 m4 Sport
FOTELSZURKOLÓ