Feljegyzések a fotelból – A vírus

Véletlen, vagy  más? A csapat és szerkesztőtársam is egyszerre kapott el egy vírust.

A Fotelszurkoló az elmúlt több mint száz mérkőzés után mindig leírta érzéseit, amit egy-egy mérkőzés alatt átélt. Sokszor volt nehéz helyzetbe, volt amikor már felmentést is kapott egy szomorú este után a szentélytől az autóhoz sétálva: „Erről nem muszáj írnod, elég büntetés nektek még másfél órát autózni hazáig”– szólt a (barát) szerkesztői ukáz. Persze másnap reggel megírta, mert tudta, hogy ez az igazi kihívás. Írni egy kiábrándító vereség után, lelket önteni az elkeseredett olvasókba, mert azokat nem lehet cserben hagyni.

Ma nem láthatta, csak bő tizenöt percig kaposvári vendégjátékunkat, mert a szeretett foteljéből egy fránya vírus kiparancsolta. Talán csak „segíteni” akart neki, nem tudom, de ma újra nehéz helyzetbe lett volna a mérkőzés után. Aki látta, az gondolom egyetért velem, aki nem, annak nem ajánlom az ismétlést.

DE! A kommenteket ugyanúgy várjuk, aki látta írja le, hogy szerinte a vírus a csapaton is átszalad-e  1-2 nap alatt, mert a Fotelszurkolón biztos.

Jövő héten már jelentkezni fog.  A mai üres papírlap pedig a múlté, melynek azért üzenete van, nem kell nagy dolgokra gondolni, de valami van, valami nem az igazi.

Tempó Fradi!

Minden olvasód nevében jobbulást Laci!

– ɱ –

4 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – A vírus bejegyzéshez

 • Borzasztó volt látni ezt a meccset(is).
  Moniz edző,irányítása alatt a Siófok és a tegnapi meccs volt az,amikor ,hogy még nemhogy nem is “söpörtük” be a 3 pontot, de pokolian rosszul játszott a csapat.Amióta megtaláltam ezt a nagyszerű internetes oldalt-köszönet a létrehozójának-“boldogan” adom ki magamból az addig magamban tartott érzéseket.Már egy ideje “fotelszurkoló” vagyok, mert nem látom értelmét ,hogy ezeket a produkciókat a stadionokban “élvezhessem”…Remélem eljön majd az idő, amikor a gyermekemmel együtt járjak ki.De vissza a meccshez…Ez a szó erős túlzás a tegnapi “focihoz” képest.Már többször is hangosztattam,hogy Jova képtelen sajnos jól kijönni a kapuból.Ebben a gólban is benne volt,persze védő a környéken nem volt,ami szintén szomorú ,de akkor is.Ha lapos kemény lövéseket kell fogni, igen azt szépen megoldja, pedig ez csak magyar Nb. 1.Ranilovic-ot én soha nem támogattam Ő is pokolian sokat hibázott régen,de ott van a két ifjú kapus, miért nem lehetne valamelyiküket kipróbálni.Vagy például a tartalékból is fel lehetne hozni 1-2 tehetséges fiatal támadót,mert bár régen sokat dicsértem,de be kell látni,hogy Somáliát baromira zavarja a ladba és egy tisztességes beadást vagy lövést nem tud kivitelezni.Bár ez a tegnap meccsen senkire sem volt jellemző.Már 13 pont a hátrány,de még mindig tartom,hogy 1 jó kapus-persze biztos nem fognak a “vezetők” pénzt áldozni rá-és 2 kemény védő 1 szervező és 2 igazi csatár-olyan ,aki a kapuba is tud találni, nemcsak mellé- kell(ene) tavaszra,mert most csak a kiegyenlített bajnoskság miatt nem állunk a kieső hely közelében…
  Bár bízom,hogy a hátralevő két fordulót megnyerik és mondjuk akkor talán volt valamicske értelme ennek az ősznek…!

 • Magyarázzák a Kóbinak, hogy nem “játszott” a csütörtöki edzés mizéria! A 129-en mindenesetre, ellenségnek van kikiáltva, aki bírálja az elnököt. Pedig már olyan jó volt hinni…..

 • 16 éve ugyanabban a csapdában ülünk. Rendezett háttér nélkül nem megy. Akkor sem, ha 3. helyen állunk és akkor sem, ha 14 vereséggel zárunk egy szezont.

 • A mai meccsről a holló és a róka sajtos meséje jut eszembe. Egész héten azt hangoztatta mindenki, így a kaposvári játékosok is, hogy jelenleg a Fradi játssza a legjobb futballt. Sajnos ezt a játékosaink annyira elhitték, hogy nagyképűen játszottak, hiányzott a korábbi lelkesedés. Nem tudom, észrevettétek-e, mennyit veszekedtek egymás közt. Persze, nem tudom, hogy a hétközbeni fizetési herce-hurca mennyi zavart okozott a fejekben.
  Van egy-két elgondolkodtató dolog:
  -- Mi van Alempieviccsel és Kleinnel? Nagyon hiányoznak a védelemből! Lehet, hogy Alempievics sérült, de Klein mellőzését nem értem. Besics is sokkal nyugodtabban játszhatna mellette.
  -- Mikor tanulja meg Jova, hogy beadásnál a labdát -- ha kell -- a csatárral együtt el kell ütni? Hiába voltak bravúrjai, a gólban benne volt.
  -- Hogy lehet az, hogy Józsi, Böde, Csukics, Somalia és Orosz 14-20 méterről, tiszta helyzetben képtelen eltalálni a kaput? Nem gyakorolják az edzésen a kapuralövést?
  Nem akarok vészmadár lenni, de ha nem változik a játékosok hozzáállása, akkor zakó lesz Kecskeméten is.
  Záró mondatok: A meg nem adott 11-es ellenére megérdemelten nyert a Kaposvár. Le a kalappal a két edző előtt a meccs utáni nyilatkozatok alapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

  TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
Következik: 12.08.15:45 FTC-PAFC (TV:M4sport)
Következik: 12.12.21:00 EL csoportkör Ludogorec-FTC (TV:Sport1)
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST