Feljegyzések a fotelból – Két gól, három pont és egy át nem fűzött orr

2 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – Két gól, három pont és egy át nem fűzött orr bejegyzéshez

  • Végre egy olyan meccs ahol egy pillanatig sem kellett izgulnom. Ahogy YSE is í­rta,egyre jobban összeérik Döme csapata, bár én Marótit szí­vesen lecserélném egy igazi jobbhátvédre,de tény, hogy tegnap is megoldotta a dolgát.Középen meg egyre jobban muzsikálnak a fiúk, Józsi tényleg alig tud hibázni és most Hakola és Jovanovics is akkor hagyta ott a védőket amikor csak akarta.
    Egyre azért találni kéne megoldást. Abdi szerepeltetésére. Zseni a srác, neki játszania kell!!!!

  • Amikor valamikor nyáron elkészí­tették a sorsolást, nagyon nem tetszett, hogy néhány fordulót előrehoztak őszre. Ám a jelek szerint van esély arra, hogy ez szerencsét hozzon nekünk.
    Most végre látszott egy olyan szilárd védelem, ami kezd méltó lenni a Fradihoz. Volt középpályánk, és úgy általában véve is látszott, hogy van csapatunk. (Legyek óvatos: kezd csapatunk lenni.)
    Döme valami olyat tud csinálni, amihez -- jó, a szakma ismerete mellett -- valami különleges érzék kell. Például, hogy menet közben át tudja variálni a felállást egy-egy húzással -- és a csapat ezt simán megoldja. Meg ahogyan néhány játékos “megtáltosodott”. Pölöskey elsősorban. De Maróti is sokkal biztosabb és sokkal kevesebbet szabálytalankodik az új helyén. És az sem megvetendő, ahogyan a játékosok tudomásul veszik, hogy a csere hozzátartozik a mérkőzéshez. Nem büntetés vagy jutalom, hanem hozzátartozik a mérkőzéshez.
    És még lehetne sorolni a pozití­v jeleket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
04.02.16:30 M4 Sport
04.08. 19:30 M4Sport
04.15. 00:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső