Félárbócon a zöld-fehér zászló

Ma hajnal óta félárbócon lobog az FTC-stadionban a zöld-fehér zászló. Klubunk és csapatunk zászlaja mellett ott lengeti a szél a fekete gyászlobogót. Simon Tibor tegnap késő esti halála óta egyre több gyertyát gyújtanak a szurkolók a klubház előtt, és szinte özönlenek a gyászolók részvétmegnyilvánulásai.

Faxon, e-mailben, és személyesen is sorra érkeznek a részvétnyilvání­tások a klubhoz. A Ferencváros, az FTC Labdarúgó és Sport Kft. és a Matáv-Sopron FC saját halottjának tekinti Simon Tibort, és temetéséről közösen intézkednek, de számos cég, szervezet is jelentkezett már, akik csatlakozni szeretnének a két klubhoz és szintén saját halottjuknak nyilvání­tanák Simit.

TFU_20020600_Fmum_asz - 0010A temetéssel pontos időpontját, és a gyászszertartást illetően Simi közeli barátja és kollégája, Kutasi Róbert a REAC jelenlegi vezetőedzője folyamatosan tartja a kapcsolatot a Ferencvárossal és a Sopronnal, és ma reggel már meg is kezdődött az egyeztetés. Kutasi Róbert javaslatára Simon Tibor temetése egyben az „Ébredés napja is lesz” és a Ferencváros valamennyi NB I-es klub, és valamennyi szurkolótábor részvételére számí­t majd azon a megemlékezésen, melyre az Üllői úton kerül majd sor.

*

A FTC Labdarúgó és Sport Kft. Simon Tibor tegnapi halála után ma reggel azzal a kéréssel fordult a Magyar Labdarúgó Ligához, hogy a klub legendás játékosa emlékére és tiszteletére Simi egykori mezét, a 2-es számú mezt visszavonultathassa. A MLL azonnal hozzájárult kérésünkhöz, ezért már a mai, Győr elleni mérkőzésen – valamint a bajnokságból hátralévő mérkőzéseken – sem lép pályára a 2-es számú mezben ferencvárosi játékos.

Az idén eddig ezzel a mezszámmal a hátán futballozó Balog Zoltán a jövőben a 78-as mezben játszik. majd.

(A Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ