Átigazolások – 2007/08 (tél)

Az FTC Labdarúgó Zrt. fentiek szellemében kezdeményezett belső vizsgálatot a vasárnap este az Üllői úti klubházban történt incidens kapcsán. A néhány, az öltözőbe behatoló rendbontóval összetűzésbe került Edouard Ndjodo szerződését az FTC a labdarúgó kérésére, a játékengedélyét kölcsönadó Bp. Honvéd vezetőségével egyeztetve felbontotta, egyszersmind köszönetét fejezi ki a házi góllövőlistát vezető csatárnak a pályán nyújtott szolgálataiért.

(2008.05.06. – ftc.hu)

Újabb elefántcsonparti játékossal erősödött klubunk. Csütörtökön éjjel a Sheffield United révén Budapestre érkezett Kourouma Mohamed Lamine. A 26 éves középpályás eddig a kí­nai Chengdu Blades együttesében szerepelt.

*

A délutáni edzésen a csütörtökön éjjel érkezett elefántcsontparti Kourouma Mohamed Lamine mellett, részt vett a kongói származás, 24 éves Kangana Lord Ndiwa is. Utóbbi játékos megfordult korábban a Bolton együttesénél, legutóbb a Stoke labdarúgója volt.  A jó felépí­tésű belső védő gyerekként Svédországban élt, szerepelt a svéd utánpótlás válogatottakban.  Ndiwa-t jelenleg teszteli a szakmai stáb, leigazolására nyáron kerülhet sor.

(2008.03.14. – ftc.hu)

Kedden délelőtt megérkezett Budapestre az a három elefántcsontparti labdarúgó, akik a Sheffield United révén kerülnek a Ferencvároshoz. Sourae Sekou Tidiane (25 éves), Bamba Moussa (23 éves) és Kamate Dramane (23 éves) most foglalják el szálláshelyüket. A játékosok várhatóan már szerdán csapatunkkal edzenek, és minden bizonnyal a délutáni, Szigetszentmiklós elleni edzőmeccsen is pályára lépnek.

(2008.03.04. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint Lisztes Krisztián kedden megállapodott a Ferencváros vezetőivel arról, hogy klubunkhoz szerződik. A szí­nes hetilap úgy tudja, Lisztes fél plusz egy évre í­r alá a Fradihoz. Lisztes Krisztián külföldi sikerei: német bajnok: 2004, a Bremennel, német Kupa győztes: 1997, a Stutgarttal, 2004, a Bremennel, KEK-döntős: 1998, a Stutgarttal.

(2008.02.26. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint Jovánczai Zoltán szerdán felbontotta a szerződését a Ferencvárossal. A támadó 2005 nyarán szerződött az Üllői útra, első szezonjában a csapat házi gólkirálya lett, az utóbbi időben sérülése miatt kevesebb játéklehetőséghez jutott. Jovánczai a Vasashoz igazol, amellyel várhatóan két éves szerződést köt, csütörtöktől már csatlakozik új csapatához.

(2008.02.20. – ftc.hu)

Már a pénteki edzőmérkőzésen is részt vesz Csiszár Zoltán. – A védő-védekező középpályás biztosan klubunknál folytatja – mondta Berki Krisztián a 100%Fradinak.

*

Nagy Józsefet a folyamatos játéklehetőség érdekében klubunk kölcsönadja a Kozármislenyhez.

(2008.02.08. – ftc.hu)

Baranyai Tibor visszatér az Üllői útra. A korábbi ferencvárosi védőt fél évre adja kölcsön a Fehérvár csapatunknak.

(2008.02.01. – ftc.hu)

Szkukalek Igor két és fél éves távollét után visszatért csapatunkhoz… A sportvezető arról is beszámolt, hogy Horváth Péterrel viszont közös megegyezéssel szerződést bontottunk.

(2008.01.25. – ftc.hu)

Új információ, hogy velünk kezdi meg a felkészülést az ősszel Mosonmagyaróváron játszó Horváth Dávid is. A pepsifoci.hu reggeli cikke szerint lesz egy nagy visszatérő a csapatnál, az Üllői úton kezdi meg a felkészülést Szkukalek Igor is, aki korábban négy éven játszott csapatunkban. Ferencz Dániel is részt vesz az első edzésen, Medgyesi József viszont betegsége miatt nem készülhet a többiekkel. A védő decemberben távozott, de a tervek szerint csapatunknál kezdte volna meg a felkészülést.

(2008.01.07. – ftc.hu, pepsifoci)

Hivatalossá vált, hogy két korábban kölcsönadott játékosunk visszatér az Üllői útra. Mindenben megállapodtunk arról a felekkel, hogy Holczer Ádám és Szalai Tamás nálunk szerepel majd tavasszal – mondta Berki Krisztián, az FTC zRt. igazgatóságának elnöke a 100%Fradinak. Mellettük Fülöp Noel is az Üllői úton kezdi meg a felkészülést, de az ő további sorsa még kérdéses.

(2008.01.03-04.. – ftc.hu)

A Ferencváros szerződést bontott Szabó Kálmánnal.

(2007.12.04. – ftc.hu)

A hétfői gyakorláson három kölcsönjátékosunk is részt vett, a “soroksári” Csepregi Richárd és Komora László, valamint a “mosonmagyaróvári” Fülöp Noel is a többiekkel együtt készült. Kedden várhatón Szalai Tamás és Horváth Dávid (Mosonmagyaróvár), valamint Holczer Ádám (Vecsés) is visszatér együttesünkhöz. A játékosok nyáron egy évre kerültek kölcsönbe egyesületeikhez, mostani visszatérésük nem jelenti azt, hogy mindannyian itt kezdik el a tavaszi idényt.

(2007.11.26. – ftc.hu)

A 100%Fradi információi szerint szerződése felbontását kérte a szerdai napon Medgyesi József. A fiatal védő elmondta, elsősorban a játéklehetőség hiánya miatt döntött í­gy.

(2007.11.21. – ftc.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ