2012.IV.15. NB II., Ferencváros II. – BKV Előre: 5-0

Az NB II Nyugati csoportjának 23. fordulójában ötgólos sikert arattunk a BKV Előre ellen. Góljainkat Nyilasi (2), Varga B., Kleizer és Morales szerezték.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

A Budaörs és a Videoton II legyőzését követően NB II-es csapatunk a BKV Előrét fogadja hazai pályán. A vasárnap, 16.30-kor kezdődő találkozóról a mieink trénere, Lipcsei Péter mondta el előzetes véleményét.

– A játékosok számára talán önbizalmat ad, hogy két győztes mérkőzésen vannak túl. Ugyanakkor tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, mivel legutóbbi mérkőzését a BKV 4-1-re megnyerte. Úgy gondolom, hogy hazai pályán be kell gyűrnünk ezt a találkozót, és itthon kell tartanunk a 3 pontot.

Holnapi ellenfelünk a télen komoly anyagi gondokkal küzdött, még az is felvetődött, hogy megszűnik az egyesület.

– Mi nem foglalkozunk ezekkel a dolgokkal. A BKV-nál nemrégiben edzőváltás történt, Menczeles Iván vette át az irányí­tást, aki például legutóbb a Videoton II ellen is a helyszí­nen igyekezett feltérképezni bennünket. Én elsősorban a saját csapatommal törődöm, és az foglalkoztat, hogy ugyanazt a pozití­v játékot hozzuk, amit legutóbb a Vidi II ellen.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – BKV Előre: 5-0 (1-0)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Nagy Róbert (Márkus T., Pápai)

Ferencváros: Kunsági – Fülöp N., Vattai, Junior, Tóth A. – Peszmeg (Morales 61.), Vass – Abdi, Nyilasi B. (Holman 68.), Papp M. (Kleizer 54.) – Varga B.
kispad: Rigó, Nyárasdi, Antal, Pölöskei II.
edző: Lipcsei Péter

BKV Előre: Vezér – Fazakas, Baranyai N., Miklósvári (Berki P. 49.), Sebők I. – Máj (Rápó 78.), Mayer – Kiss K., Szabó V. (Dányi 85.), Selei  – Eszlátyi
kispad: Járvás, Halápi, Háti, Katona
edző: Menczeles Iván

Gól: Nyilasi B. (30., 47.), Varga B. (67.), Kleizer (72.), Morales (85.)
Sárga lap: Vattai (39.) illetve Fazakas (5.), Baranyai N. (67.), Berki P. (85.)

A találkozó első félórájában alig-alig alakult ki helyzet a kapuk előtt, Kunságinak nem kellett védenie, mí­g a túloldalon egy-egy átlövéssel tudtuk zavarba hozni a BKV-t. A 30. percben aztán meg lett az eredménye a mezőnyfölényünknek: Varga Bence harciasságának köszönhetően Nyilasi Bálint került helyzetbe a tizenhatoson belül, nem hibázott, és 1-0-s előnyhöz jutatta csapatunkat.

A második félidőben már nem csak mezőnyben, hanem helyzetkihasználásban is az ellenfél fölé nőttünk. Nyilasi Bálint fejessel növelte előnyünket (2-0), majd Varga Bence lőtt szépen a BKV hálójába (3-0). Ekkor már szí­nezésre is futotta a játékosok erejéből, í­gy Kleizer szép megmozdulását követően már 4-0-s ferencvárosi vezetést mutatott az eredményjelző tábla. A hátralevő percekben is született még egy hazai gól, zárásként Hector Morales talált be, és ezzel beállí­totta a kiütéses, 5-0-s végeredményt.

További képek …

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Úgy érzem, hogy nem fért kétség a győzelmünkhöz, magabiztos győzelmet arattunk. Maximálisan elégedett vagyok minden játékossal, jól játszottak a fiúk. Az első félidőben volt két apróbb hiba, amikor rávezették a kapusunkra a labdát, de ennek ellenére is úgy érzem, hogy megérdemeltük a győzelmet, rászolgáltunk a három pontra.

Menczeles Iván: – Az első félidőben még bí­rtuk, nekünk voltak nagyobb lehetőségeink, de kihagytuk azokat. A második félidőben az FTC maga javára döntötte el a mérkőzést, de ez is a mi csapatunk.

(A Ferencváros és a BKV Előre hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

2 hozzászólás a(z) 2012.IV.15. NB II., Ferencváros II. – BKV Előre: 5-0 bejegyzéshez

  • Hozzátéve, hogy a “kis” Nyí­l két gólja kicsit visszarepí­tett 30 évvel ezelőttre, mintha az édesapját láttam volna 🙂 (Nyilasi Tibi számára igazi névnapi ajándék!)
    Abdi jól játszott, két gólban abszolút benne volt, Morales kiharcolt egy tizenegyest, be is lőtte. Talán Junior volt halványabb, igaz belső védőt játszott…

  • Elég jól zártuk ezt a hétvégét. A lányok győztek, a nagyok remiztek egyet, a kicsik meg fölényesen nyertek. És talán egyszer még új stadionunk is lesz! A terv nagyon tetszik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ