2016.X.7. Ferencváros – Slovan Bratislava: 2-1

fradi_cimerFelkészülés: a Ferencváros legyőzte a Slovan Bratislavát

Thomas Doll szerint jó teszt volt csapata számára az összecsapás.
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros a válogatottba behí­vott játékosai nélkül, ám í­gy is erős kerettel kiállva felkészülési meccsen 2–1-re megverte a Slovan Bratislavát.


Ferencváros – Slovan Bratislava: 2-1 (1-1)
Népliget, zártkapus mérkőzés, vezette: Szőts (Viszokai, Mayer)

Ferencváros: Jova – Dilaver, Nalepa (Csonka 72.), Hüsing, Leandro – Pintér Á., Trinks (Gyömbér 46.) – Csernik (Varga R. 46.), Rju, Radó (Busai 72.) – Djuricin
vezetőedző: Thomas Doll

Slovan Bratislava: Greif – Ligeon, Kotula (Laczkó 67.), Vernon, Burnet – Scott (Antálek 67.), de Kamps (Rigo 46.) – Schet (Pliatsikas 46.), Pinte, Kubí­k – Oršula
vezetőedző: Ivan Vukomanovič

Gól: Djuricin (9.), Varga R. (75.) illetve Schet (5.)
Sárga lap: Scott (40.)

A Ferencváros péntek délután zárt kapus edzőmérkőzést játszott a Slovan Bratislava ellen a Népligeti Sporttelepen.

Mint a fradi.hu beszámolójából kiderül, a zöld-fehérek a Jova – Dilaver, Nalepa, Hüsing, Leandro – Pintér, Trinks – Csernik, Rju, Radó – Djuricin összeállí­tásban kezdtek.

A mérkőzés szlovák találattal indult, Marco Djuricin pazar fejesével azonban már a 9. percben egyenlí­tett Thomas Doll csapata. A Ferencváros ezt követően fokozatosan átvette az irányí­tást, és több lehetőséget is kidolgozott.

A második játékrészben a csereként beálló Varga Roland is eredményes volt – 12 méterről lőtte ki a bal alsót –, ennek köszönhetően 2–1-re diadalmaskodott az FTC.

Nyilatkozatok:

„Az elmúlt hetekben nagyon sok edzést tartottunk, í­gy most fontos volt, hogy a válogatott szünetben is meccsben maradjon a csapat. Nagyon kemény ellenféllel játszottunk, de ez a jó, hiszen í­gy valódi, éles mérkőzés kerekedett ki belőle. Jó teszt volt a számunkra, a játékosok pedig mindent beleadtak, ami győzelmet ért számunkra” – fogalmazott Thomas Doll a siker után.

(A Nemzeti Sport, az nso.hu, a Ferencváros és a Slovan Bratislava hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ