1973.IV.23. Húsvéti torna, Vienna – Ferencváros – elmaradt

Mérkőzés helyett — pihenés
Vasárnap reggel a Ferencváros és a Vasas labdarúgói az előzetes megbeszélés értelmében találkoztak, hogy elinduljanak Ausztriába, a húsvéti tornára. Egyikük sem tudta, hogy az osztrákok az utolsó pillanatban lemondták a tornát.

Az osztrák bajnoki mérkőzések is elmaradtak — mondta hétfő Csanádi Ferenc, a Ferencváros edzője. — Bécsben olyan esőzés volt, hogy a pályák teljesen használhatatlanná váltak. Szó esett arról, hogy esetleg szerdára halasztják a tornát, de a pályák minden valószínűség szerint ekkorra sem jönnek rendbe, így aztán, mérkőzés helyett, pihentünk az ünnepek alatt.

— A mi játékosaink is családjuk körében, otthonukban töltötték a húsvétot — mondta Baráti Lajos, a Vasas edzője. — Tulajdonképpen örülök is, hiszen január óta először fordult elő, hogy a labdarúgók két napot otthon tölthettek. Kedden újra edzésbe állunk, hiszen május 1-én nagy feladat áll előttünk: a Bp. Honvéddal küzdünk az MNK döntőjében.

A zöld-fehérek is kedden találkoznak újra. A program ott is edzés.

Népsport, 1973. április 24.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ