Átigazolások – 2023/24 (nyár)

A Ferencvárosi Torna Clubban folytatja pályafutását a 24 éves francia védő, Ismail Aaneba.

Tovább erősödött magyar bajnoki címvédő és UEFA Európa Konferencia Liga-csoportkörös férfi labdarúgócsapatunk, miután szerződtettük a 24 éves francia belső védőt, Ismail Aanebát.

Bemutatás

Ismail Aaneba 1999. május 29-én született a Párizstól 52 km-re fekvő Mantes-la-Jolieban. 2008-ban, mindössze 9 évesen kezdett el focizni a FC Mantois együttesében, ahol közel 10 évet töltött el. 2017 januárjában nevelőegyesületétől a Strasbourg B csapatához szerződött, ahol rögtön alapember lett: 13 mérkőzésen 1170 percet töltött a pályán. Tehetségével rögtön felhívta magára a figyelmet, majd másfél évvel később, 2018 nyarán a klub első csapatához került.

A Strasbourg felnőtt együttesében 3 évet töltött el. Csapatával 2019-ben megnyerte a Francia Ligakupát. 2021-ben ismét csapatot váltott, a Sochaux együtteséhez került, melynek színeiben 67 találkozón kapta meg a lehetőséget. Gólt nem szerzett, de két gólpassz felkerült a neve mellé.

2018 februárjában bemutatkozott az U19-es francia válogatottban, majd két hónappal később az U20-as nemzeti csapatban is megkapta a lehetőséget.

(fradi.hu – 2023. szeptember 2.)

A 20 éves magyar labdarúgó, Redzic Damir a szlovák élvonalban szereplő FC DAC 1904 együttesénél folytatja pályafutását kölcsönben.

(fradi.hu – 2023. szeptember 7.)

Kölcsönadtuk Mats Knoestert. Holland védőnk a dán bajnokság 4. helyén álló Aarhus GF együttesében folytatja pályafutását.
(fradi.hu – 2023. szeptember 1.)

Az ausztriai átigazolási időszak utolsó napján szerződtette a 12 csapatos osztrák élvonalban 10. helyen álló Austria Lustenau a dán Nikolai Baden Frederiksent, akit télen vett kölcsön a Ferencváros a holland Vitessétől.

(nso.hu – 2023. szeptember 1.)

A ciprusi élvonalban szereplő Apollon Limassol hivatalos honlapján jelentette be Ángelo Sagal szerződtetését, aki ingyen érkezik a csapathoz, miután szerződése lejárt a török Gaziantepsporral.

(sportal.hu – 2023. augusztus 4.)

Pintér Dániel az NB III-as FC Nagykanizsa csapatában folytatja pályafutását.

(MLSZ Adatbank – 2023. augusztus 3.)

Hivatalossá vált, hogy távozik magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunkból Ryan Mmaee, aki 2021 nyarától két éven át szerepelt a Ferencvárosban. A marokkói válogatott csatár az angol másodosztályú Stoke City együttesében folytatja.

(fradi.hu – 2023. július 28.)

Zyen Jones az észt Nomme Kalju FC csapatában folytatja pályafutását.

(jkkalju.ee – 2023. július 28.)

Hivatalossá vált, hogy rekordbajnok férfi labdarúgócsapatunk argentin szélsője, Carlos Auzqui távozik az FTC-től.

(fradi.hu – 2023. július 28.)

Hivatalossá vált, hogy 34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk francia középpályása, Xavier Mercier távozik a Ferencvárostól.

(fradi.hu – 2023. július 25.)

Kaposváron is együtt maradnak a Mazzonetto ikrek.

(rakoczifc.hu – 2023. július 27.)

Július 25-én, kedden hivatalossá vált, hogy 21 éves, korosztályos magyar válogatott védőnk, Iyinbor Patrick kölcsönben a bajnoki ezüstérmet szerzett Kecskemét együttesnél folytatja pályafutását.

(fradi.hu – 2023. július 25.)

Hivatalossá vált, hogy 34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk támadója, Roko Baturina elhagyja a Ferencvárost. Baturina 2020-ban igazolt az FTC-hez. Csapatunkkal a 2020/21-es szezon végén bajnoki címet nyert, illetve tagja volt a 2020/21-es idény Bajnokok Ligája-csoportkörébe jutott együttesének. A horvát támadó a Lech Poznannál, a Maribornál és a Racing Santadernél is szerepelt kölcsönben, a nyártól már a portugál élvonalban szereplő Gil Vicenténél folytatja pályafutását.

(fradi.hu – 2023. július 20.)

A Ferencváros kötelékébe nyolc évig tartozó Pintér Dániel az Instagram-oldalán tudatta, hogy elhagyja a Fradi második csapatát.

(sportal.hu – 2023. július 18.)

Juhász Botond az Érdi VSE csapatában folytatja pályafutását.

(erdivse – 2023. július 18.)

A Ferencvárosi Torna Club férfi labdarúgócsapata és a klubot korábban, 2015 és 2017 között szolgáló Cristian Ramírez csütörtökön megállapodtak egymással, így az ecuadori válogatott hátvéd a magyar bajnokcsapat játékosaként folytatja szereplését.

Pályakép

Ramírez 1994. augusztus 12-én született Ecuadorban, Santo Domingo városában. Futballozni szülőhazájában, a Brasilia U20-as együttesében kezdett el, később az Independiente utánpótláscsapatában, majd felnőtt együttesében szerepelt.

Európába 2013 januárjában jött át, miután a német Fortuna Düsseldorf szerződtette. 2013-ban debütált Ecuador felnőtt válogatottjában is, amelynek színeiben máig összesen 21-szer kapott lehetőséget. Düsseldorfban eleinte sérülés hátráltatta, ám később 16 mérkőzésen kapott lehetőséget a német másodosztályban, majd 2014 nyarán kölcsönben a szintén másodosztályú Nürnberghez került. Ott a 2014/2015-ös idény őszi szakaszában 7 bajnokin játszott, a tavaszi idényt pedig már a Ferencváros játékosaként kezdte meg.

Cristian Ramírez 2013. március 1-jén, a Dunaújváros otthonában debütált az FTC színeiben. Már a második meccsén megszerezte első gólját, amikor a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében betalált a Csákvár kapujába. Első félévének végén MK-győzelmet ünnepelhetett a csapattal.

A következő, 2015/2016-os szezonban alapembere volt a hazai kupasorozatot és bajnokságot is megnyert Fradinak, amely akkor nagy fölénnyel utasította maga mögé az ellenfeleket. Ramírez 38 meccsen négyszer volt eredményes, emellett 6 gólpasszt is kiosztott, együttesünk meghatározó tagja volt. Ezt követően még fél évig maradt, majd 2017 januárjában eligazolt, az orosz élvonalbeli FK Krasnodarhoz távozott. Első ferencvárosi korszakában 81 mérkőzésen lépett pályára, 6 gólt szerzett, egy bajnokságot, két Szuperkupát és három MK-t nyert.

Ramírez az elmúlt éveket Oroszországban töltötte, a Krasnodar színeiben 187 alkalommal lépett pályára. 2020 őszén hat mérkőzésen játszott az UEFA Bajnokok Ligája csoportkörében (a Rennes ellen gólt is szerzett), emellett három további idényben összesen 17-szer szerepelt az UEFA Európa Liga főtábláján, illetve egyenes kieséses szakaszában is. Nemzetközi szinten olyan együttesek ellen gyűjtött tapasztalatot, mint az angol Chelsea, a spanyol Sevilla és Valencia vagy éppen az általunk is jól ismert Bayer Leverkusen. Ramírez mindeközben többször is meglátogatta volt csapatát, de azt is elmondta, hogy Budapestet tekinti az otthonának, annál is inkább, mert a felesége, három gyermeke édesanyja magyar.

– Magyar a feleségem, és bár évek óta Krasznodarban futballozom és itt élünk, ha tehetjük, megyünk haza a magyar fővárosba. Karrierem befejezése után ott képzeljük el a jövőnket – nyilatkozta Cristian Ramírez az idén áprilisban a Nemzeti Sportnak.

Cristian Ramírez most tehát „hazatért”, a 2023/2024-es szezontól kezdődően újra a Ferencváros sikereiért küzd.

(fradi.hu – 2023. július 14.)

Nagy Olivért kölcsönadtuk a bajnoki ezüstérmes Kecskemétnek.

(fradi.hu – 2023. július 13.)

A kazah bajnok Asztana kedd este bejelentette, hogy szerződtette a Ferencváros bosnyák középpályását, Stjepan Loncart.

(nso.hu – 2023. július 12.)

Csapatunk hatodik nyári igazolása Orosz Marcell, akit a Ferencvárostól szerződtettünk.

(budafok1912.hu – 2023. július 10.)

A Ferencvárosi Torna Club férfi labdarúgócsapata szerződést kötött a tunéziai középpályással, Mohamed Ali Ben Romdhane-nal.

Pályakép

Mohamed Ali Ben Romdhane 1999. szeptember 6-án született Tunézia fővárosában, Tuniszban. A középpálya több pontján is bevethető játékos mindeddig egyetlen klubban, a tunéziai élvonalban szereplő Esperance Tunis csapatában szerepelt – 2018 nyarán került fel az utánpótlásból a felnőttekhez, az azóta eltelt öt évben pedig összesen 143 tétmérkőzést játszott az Esperance együttesében. Ötszörös tunéziai bajnok, egyszeres Szuperkupa-győztes, emellett a 2018/2019-es idényben megnyerte az afrikai Bajnokok Ligáját is.

A mögöttünk hagyott évad volt Mohamed Ali Ben Romdhane eddigi legeredményesebb szezonja, a gólerős középpályás minden sorozatot figyelembe véve 38 meccsen lépett pályára, és 14 gólt szerzett. Ha a teljes statisztikáját nézzük, 143 fellépésen 34-szer volt eredményes az Esperance játékosaként, de kiosztott 6 gólpasszt is. Az alábbi videóban 2022-es évének legjobb pillanatait láthatják.

Legújabb labdarúgónk 2019 októberében debütált Tunézia nemzeti csapatában, amelynek kerettagjaként jelen volt a 2022-es labdarúgó-világbajnokságon is, akárcsak korábbi játékosunk, az akkor még az FTC-t erősítő Aissa Laidouni. Ben Romdhane a dánok és az ausztrálok elleni csoportmeccsen nem játszott, a címvédő Franciaország 1-0-s legyőzése alkalmával viszont 74 percet töltött a pályán.

Mohamed Ali Ben Romdhane az FTC 10. nyári igazolása.

(fradi.hu – 2023. július 2.)

(…) A Bács-Kiskun vármegyei klub tudatta azt is, hogy kölcsönszerződése lejártával visszatért a Ferencvároshoz Katona Máté és Katona Bálint. Utóbbi két évet töltött el Kecskeméten kölcsönben, s 33 NB II-es és 33 NB I-es meccsen öt, illetve nyolc gólt szerzett, míg a tavaly nyáron érkezett Katona Máté 17 bajnokin lépett pályára.

(nso.hu – 2023.06.18.)

Tovább erősödik 34-szeres magyar bajnok férfi labdarúgócsapatunk, amely a Maccabi Haifa együttesétől szerződtette a 15-szörös izraeli válogatott, háromszoros izraeli bajnok és egyszeres Izraeli Kupa-győztes Mohammed Abu Fanit.

Pályakép

Mohammed Abu Fani 1998. április 27-én született a Haifától 22 km-re fekvő Kafr Qara városában. A labdarúgással az ország harmadik legnagyobb városában, Haifában ismerkedett meg, itt lett a Maccabi Haifa akadémiájának játékosa. Az észak-izraeli városban végigjárta a klub akadémiáját, a 2016/17-es idényben pályára lépett az Ifjúsági Bajnokok Ligájában, ahol a Soligorsk ellen gólt is szerzett, de a Dinamo Moszkva és a Borussia Dortmund fiataljai ellen is pályára lépett.

2017 júliusában lett tagja a haifai együttes felnőttcsapatának, amely szeptemberben kölcsönadta a Hapoel Ramat Gannak. A jelenleg másodosztályban szereplő csapatnál 29 tétmérkőzésen jutott szóhoz, melyeken összesen 2 gólt szerzett. A szezon végen visszatért nevelőegyesületéhez, de újabb kölcsön következett, két szezont játszott a Hapoel Haderában, ahol ez idő alatt 49 mérkőzésen 5 gól és 4 gólpassz volt a mérlege.

2020 júliusában visszatért a Maccabi Haifához, ahol megszilárdította helyét, alapember lett. A 2021/22-es szezonban pályára lépett az UEFA Konferencia Ligában (játszott a Feyenoord, a Slavia Praha és az Union Berlin ellen is). A következő idényben már a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt. Olyan együttesek ellen bizonyíthatott, mint a Messi, Mbappé, Neymar hármassal felálló PSG, a Vlahovicsot és Di Maríát soraiban tudó Juventus, és a Goncalo Ramossal rohamozó Benfica.

Tehetségével már fiatalon felhívta magára a figyelmet, és 2015-ben debütált az izraeli U18-as válogatottban. Szinte évről évre lépett felfelé a ranglétrán, játszott az U19-es (19 meccs, 5 gól), az U21-es nemzeti csapatban (8 mérkőzés), majd 2020. október 8-án, Skócia elleni Eb-playoff mérkőzésen debütált a felnőttek között. Egy Montenegró elleni barátságos meccsen osztotta ki első, második és harmadik gólpasszát is (Izrael 3-1-re nyert). Eddig összesen 15 alkalommal játszott a felnőtt válogatottban.

(fradi.hu – 2023. június 17.)

Külön utakon folytatja Vécsei Bálint és a Ferencvárosi Torna Club.

(fradi.hu – 2023. június 17.)

Zöld-fehérben folytatja pályafutását az olasz Atalanta és a francia Toulouse egykori játékosa, az egyszeres szerb válogatott támadó, Alekszandar Pesics.

Pesics 1992-ben született Nisben és a Partizan Beográdban kezdett el futballozni, ahonnan rövidesen a Nis utánpótlásához került. Az U19-es korosztálytól kezdődően két évig a krétai-t erősítette, majd 2013-ban a moldovai Sheriff Tiraspolhoz igazolt. A következő szezontól már ismét hazájában, a Jagodinában játszott, mielőtt a francia élvonalbeli Toulouse-hoz csatlakozott. A Ligue 1-ben 57 mérkőzésen nyolc gólt szerzett és hét asszisztot jegyzett. A francia csapat ezt követően fél évre kölcsönadta az Atalantának, így Pesics a Serie A-ban is bemutatkozhatott.

2018-ban fél évre visszatért Szerbiába, ezúttal már a Crvena zvezdához, majd kipróbálta magát Ázsiában is, ahol többek között az al-Ittihadnál és Szöulban is futballozott. 2022 nyarától ismét a belgrádi piros-fehéreket erősítette, az Európa-liga csoportkörében a szerb bajnok és csapatunk első egymás elleni találkozóján gólpasszt is adott. Az idény végén bajnoki címet és kupagyőzelmet ünnepelhetett, 40 mérkőzésen 16 góllal és 10 gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

A csatár végigjárta a szerb korosztályos válogatottakat, 2016-ban pedig az A-válogatottban is pályára lépett, egy Ukrajna elleni felkészülési mérkőzésen. A mértékadó Transfermarkt szakportál 2,8 millió euróra becsüli a támadó értékét, ezzel Dibusz Dénessel együtt az OTP Bank Liga 3. legértékesebb játékosa.

(fradi.hu – 2023. június 16.)

Az Ausztriában edzőtáborozó ferencvárosiak névsorából kiderül, visszatért a kerethez a legutóbb kölcsönben szereplő bosnyák Stjepan Loncar, a horvát Roko Baturina és a KTE-ben az előző idényben házi gólkirálynak bizonyuló Katona Bálint, igaz, utóbbi később csatlakozik a csapathoz. (…) Nem szerepel a névsorban Vécsei Bálint és a chilei Ángelo Sagal sem.

(nso.hu – 2023. június 16.)

Klubunk szerződtette Ibrahim Cissét, a francia másodosztályú Caen labdarúgóját. A francia-szenegáli állampolgárságú védő 1996. május 2-án született Párizsban és a Tours-ban kezdett el futballozni, ahol összesen 68 mérkőzésen lépett pályára, ezeken három gólt is szerzett.

Ibrahim Cissé 2018-ban az Angers-hez igazolt, itt kevés mérkőzésen jutott szóhoz, ugyanakkor bemutatkozhatott a francia élvonalban. A 2019/2020-as idény második felét kölcsönben töltötte a Paris FC-nél, egy évvel később pedig a Dunkerque-hez került. Az észak-francia klubnál egy évig játszott, az elmúlt idényben ugyanis a Caen csapatát erősítette, a Ligue 2-ben 31-szer, míg a francia kupában kétszer szerepelt.

(fradi.hu – 2023. június 13.)

Varga Ádám visszatért együttesünkhöz, így a 2023/24-es idényben első csapatunk keretének tagja lesz.

(fradi.hu – 2023. június 12.)

A Ferencvárosi Torna Club pénteken szerződést kötött a Lipcsei Péter által irányított „kis Fradi”, azaz a Soroksár házi gólkirályával, a 21 éves támadóval, Halmai Ádámmal.

Halmai Ádám 2001. július 17-én születetett Budapesten. Édesapja, Halmai Gábor révén már korán kapcsolatba került a labdarúgással, nyolcévesen lett a Pomázi Focisuli igazolt labdarúgója. Négy év után a Vasas utánpótlásába igazolt, ahol egészen 2017-ig szerepelt. Ezt követően az ország nyugati felébe, a Szombathelyi Haladásba szerződött, majd az Illés Akadémia játékosaként pályára lépett az Ifjúsági Bajnokok Ligájában is (két mérkőzésen 60 percet játszott).

Két Szombathelyen eltöltött idény után a Fehérvár együtteséhez igazolt, ahol 2019. szeptember 21-én egy MOL Magyar Kupa meccsen bemutatkozott a felnőttek között. Székesfehérvárról az NB II-ben szereplő Budaörs vette kölcsön, ahol fél alatt 13 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken két gólt szerzett. Ezután megfordult ismét a fehérvári együttesben, majd újra a Budaörsben, de 2022 januárjában az élvonalbeli ZTE-ben is megfordult.

Végül 2022 júliusában a klublegendánk, Lipcsei Péter által irányított „kis Fradihoz”, azaz a Soroksár együtteséhez szerződött. Fiókcsapatunkban rögtön alapember lett, és a 2022/23-as szezonban 29 bajnokin kapta meg a lehetőséget, ezeken 15 gólt szerzett, ezzel pedig ő lett a csapat házi gólkirályra.

2023 januárjában ő is elutazott magyar bajnoki címvédő együttesünkkel a spanyolországi edzőtáborba, ahol az Augsburg ellen 2-0-ra megnyert mérkőzésen húzta magára először a Fradi-mezt. Ezt követően pályára lépett a Piast Gliwice, majd a Viktoria Plzen ellen is.

(fradi.hu – 2023. június 9.)

Újabb játékost szerződtetett 34-szeres bajnok férfi labdarúgócsapatunk. Nálunk folytatja pályafutását a lett-marokkói állampolgárságú Cebrail Makreckis.

A középpályás 2000. május 10-én született a németországi Aachenben. Makreckis a Bayer Leverkusen utánpótlásában kezdett el futballozni, a 2017/18-as idényben pedig a Bergisch Gladbach együttesében játszott kölcsönben. Ezt követően még egy évig nevelőegyesületét erősítette, mielőtt 2019-ben a Bonner SC-hez igazolt.

2020 és 2022 között a Borussia Dortmund második csapatában 27 mérkőzésen jutott szóhoz, ezeken egy gólt jegyzett. Utolsó csapata Németországban a harmadosztályú Viktoria Berlin volt, mielőtt 2022 nyarán a bolgár élvonalbeli Pirin Blagoevgradhoz csatlakozott.

Makreckis a mögöttünk hagyott szezonban 24 mérkőzésen jutott szóhoz a bolgár bajnokságban 13. helyen végző Pirinben. A pálya közepén és a széleken egyaránt bevethető játékos hétszer ölthette magára a lett U19-es válogatott mezét, és egy találatig jutott nemzeti színekben.

(fradi.hu – 2023. június 8.)

Elválnak Bogdán Ádám és a Ferencváros útjai, korábbi kapusunk az új szezont már nem férfi labdarúgócsapatunk kötelékében kezdi meg.

(fradi.hu – 2023. június 8.)

Dán Kupa-győztes nigériai játékos, Tosin Kehinde csatlakozik férfi futballcsapatunk keretéhez.

A Ferencvárosi Torna Club szerdán szerződést kötött a 24 éves nigériai szélsővel, Tosin Kehindével. Az alábbiakban bemutatjuk férfi labdarúgócsapatunk legújabb tagját!

Pályakép

Tosin Kehinde 1998. június 18-án született Nigéria legnagyobb városában, Lagosban. Első jegyzett utánpótláscsapata már nem a fekete földrész egyik együttese, hanem a Manchester City volt, ahonnan 2013 nyarán a városi rivális Manchester Unitedhez igazolt. Az United színeiben 2018-ig több utánpótláscsapatban is szerepelt, végül öt évvel ezelőtt elhagyta Angliát, a portugál Feirense U23-as együtteséhez szerződött. Első idényében csupán egyetlen meccsen jutott szóhoz Portugáliában, így újabb váltás következett: Tosin Kehinde a 2019/2020-as szezontól kezdve a dán Randers FC-hez került előbb kölcsönbe, majd végleg. Ez egyben szintlépést is jelentett a nigériai labdarúgó karrierjében, hiszen a Randers már a felnőttek között számított rá.

Kehinde első dániai idényében – minden sorozatot figyelembe véve – 28 mérkőzésen jutott szóhoz, két gólt is szerzett. A következő, 2020/2021-es évadban már 34 meccset játszott a Randers színeiben, három találata mellett pedig nyolc gólpasszt is kiosztott. Pályafutása eddigi egyetlen címét is ekkor nyerte, tagja volt ugyanis a Randers 2021-es, Dán Kupa-győztes együttesének.

A nigériai játékos pályafutásának következő lépcsőfoka a nemzetközi kupaszereplés volt, ez a 2021/2022-es kiírásban jött el. Kehinde a Randers labdarúgójaként szerepelhetett az UEFA Európa Konferencia Ligában, ahol összesen nyolc meccsen gyűjtött tapasztalatokat. A Randers színeiben a szezonban 42 találkozón hatszor volt eredményes, illetve újabb nyolc gólpasszt is adott.

A mögöttünk hagyott szezonban Kehinde 25 meccsen szerepelt Dániában, két gólt ért el. Az utóbbi években nyújtott teljesítményének köszönhetően a Transfermarkt 1 millió euróra becsüli értékét. A két szélen, de akár centerként is számíthat rá a Ferencváros vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov.

(fradi.hu – 2023. június 7.)

Június 1-jén, csütörtökön a Ferencvárosi Torna Club szerződtette a magyar labdarúgó bajnokság 2022/23-as szezonjának legeredményesebb játékosát, a magyar férfi labdarúgó-válogatottban is bemutatkozott Varga Barnabást, aki a RangAdó gálán megkapta a szezon legjobb játékosának járó díjat is.

Bemutatás

Varga Barnabás 1994. október 25-én született Szombathelyen. Itt ismerkedett meg a labdarúgás alapjaival, majd a Haladás utánpótlásába került. Egészen az U17-es együttesig jutott, onnan 2010-ben igazolt az osztrák Eberauhoz. A burgenlandi együttesben hat évet töltött, majd a szintén ausztriai Mattersburg (Nagymarton) együttesében folytatta.

Első mattersburgi szezonjában 11 mérkőzésen 473 perc alatt egy gól és egy gólpassz szerepelt a neve mellett. Ezután szerepelt a klub második csapatában is, majd végül 2019-ben a Lafnitzhoz került. A stájerországi együttesben egy évet töltött el, ez idő alatt 30 mérkőzésen 12 gólt és 5 gólpasszt jegyzett.

2019 telén visszatért Magyarországra, ahol az NB II-ben szereplő Gyirmót játékosa lett. A győri csapatban töltött első teljes idényében 24 meccsen 12 gólt lőtt, ezzel is aktív részt vállalt az együttes NB I-be való feljutásában. A Gyirmóttal a magyar élvonalban 29-szer lépett pályára, 13 gólja mellett 6 gólpasszt osztott ki.

Kimagasló teljesítményével felhívta magára a figyelmet, végül 2022 nyarán a Pakshoz igazolt. Rögtön alapember lett a tolnai megyei együttesben. A mögöttünk hagyott idényben 31 bajnokin 26 gól és 2 gólpassz volt a mérlege, így ő lett az NB I gólkirálya, illetve a RangAdó díjátadó gálán ő kapta meg a szezon legjobb játékosának járó elismerést is.

Kimagasló teljesítménye nem maradt érdemtelen, hiszen a magyar férfi labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi behívta az észtek és a bolgárok ellen készülő keretébe, ráadásul március 27-én, az utóbbi ellen 3-0-ra megnyert hazai Eb-selejtezőn 31 percet kapott.

A gólerős támadó természetesen ott van Marco Rossi Eb-selejtezőkre készülő keretében. Válogatottunk júniusban két mérkőzést játszik a 2024-es kontinensviadalra való kijutásért, előbb június 17-én, szombaton 18.00-tól Montenegró vendégeként, majd három nappal később 20.45-tól a Puskás Arénában Litvánia ellen.

(fradi.hu – 2023. június 1.)

A 25 éves, francia-algériai középpályás, Mehdi Boudjemaa az Instagram-oldalán köszönt el a Ferencváros labdarúgócsapatától.

(nso.hu – 2023. május 30.)

A közösségi médiában elbúcsúzott a zöld-fehérektől a Ferencváros bosnyák labdarúgója, Adnan Kovacevic.

(nso.hu – 2023. május 29.)

Játékosmozgás

Érkezik: Ismail Aaneba (Sochaux), Mohammed Abu Fani (Maccabi Haifa), Mohamed Ali Ben Romdhane (Esperance), Ibrahim Cissé (SM Caen), Halmai Ádám (Soroksár), Tosin Kehinde (Randers FC), Cebrail Makreckis (Pirin Blagoevgrad), Aleksandar Pesic (Crvena zvezda), Cristian Ramírez (FK Krasznodar), Varga Barnabás (Paks)
Érkezik (kölcsönből vissza): Roko Baturina (Racing Santander), Katona Bálint (Kecskeméti TE), Katona Máté (Kecskeméti TE), Stjepan Loncar (KV Kortrijk), Varga Ádám (Kecskeméti TE)
Távozik: Carlos Auzqui (San Lorenzo), Roko Baturina (Gil Vicente), Bogdán Ádám (), Mehdi Boudjemaa (Hatayspor), Nikolai Baden Frederiksen (Austria Lustenau), Iyinbor Patrick (Kecskerméti TE – kölcsönbe), Zyen Jones (Nomme Kalju FC), Juhász Botond (Érdi VSE), Katona Máté (Soroksár), Mats Knoester (Aarhus GF – kölcsönbe), Adnan Kovacevic (Raków Czestochowa), Stjepan Loncar (Asztana), Mazzonetto Alessio (Kaposvári Rákóczi), Mazzonetto Nicoló (Kaposvári Rákóczi), Ryan Mmaee (Stoke City), Xavier Mercier (RWD Molenbeek), Nagy Olivér (Kecskeméti TE), Orosz Marcell (Budafoki MTE – kölcsönbe), Pintér Dániel (FC Nagykanizsa), Redzic Damír (DAC – kölcsönbe), Ángelo Sagal (Apollon Limassol), Vécsei Bálint (Vissel Kobe)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ