2005.VI.26. FK Zenta – Ferencváros: 0-6

Megsérültek a Fradi ászai

Több, mint kétezer néző gyülekezett a zentai stadionban, jelezve: errefelé is óriási népszerűségnek örvend a Ferencváros.

Az eddig legtöbb nézőt a centenárium idei ünneplése során a szerb-montenegrói válogatott csábí­totta ki az arénába, mikor zsúfolásig megtelt a stadion (ez ötezer nézőt jelent). Hiába várták azonban a lelkes zentai fradisták Szűcs Lajost és Lipcsei Pétert, a két labdarúgó sérülésre hivatkozva kihagyta a barátságos meccset.

Azonban az ászok nélkül is könnyedén győztek a zöld-fehérek…

Amit érdemes megemlí­teni: a Fradi mindegyik akciója a jobb oldalról indult az első félidőben. Sowunmi Thomas többször is próbálkozott, ám lövései nem találtak célba. A 43. percben zápor zavarta az öltözőbe a játékosokat, a szurkolók nagy számban elmenekültek a pályáról, kivéve a legbátrabb Fradi-szurkolókat, akik félmeztelenül éltették csapatukat a legnagyobb esőben is. Most volt miért ünnepelniük…

FK Zenta – Ferencváros: 0-6 (0-3)
Zenta, 2.500 néző, vezette Kovács

Ferencváros: Udvarácz (Kemenes) – Tí­már, Budovinszky, Balog Z., Huszti – Sowunmi (Laczkó Zs.), Takács Á. (Domokos), Tőzsér (Győri) – Nógrádi, Bartha (Szalai T.), Bajevski (Horváth D.)
további cserék: Lajer

Gól: Bajevski (2), Laczkó Zs. (2), Tí­már, Domokos

A mérkőzést Udvarácz – Tí­már, Budovinszky, Balog, Huszti – Sowunmi, Takács, Tőzsér – Nógrádi, Bajevski, Bartha összeállí­tásban kezdtük, a második félidőben Kemenes, Szalai, Lajer, Domokos és Laczkó is pályára lépett együttesünkben.

Az első perctől mi irányí­tottunk, az első negyed órában Nógrádi három ziccert is kihagyott. A folytatásban már pontosabban céloztunk és a Ferencvárosban most bemutatkozó Tí­már, illetve Bajevski két góljával a szünetben már 3-0-ra vezettünk.

A második játékrész óriási hazai helyzettel kezdődött, ám az egyedül kilépő zentai támadó közeli lövését Kemenes óriási bravúrral hárí­totta. A folytatás úgy alakult, mint az első félidőben. A szárkapocscsonttörése után teljesen felépült Laczkó Zsolt, ismét remek teljesí­tményt nyújtott és kétszer is betalált a hazaiak kapujába. Rajta kí­vül Domokos Sándor vette be a házigazdák kapuját a második játékrészben.

(Az nso.hu és a Ferencváros hivatalos honlapja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ