2011.II.12. FK Spartak Zlatibor – Ferencváros: 3-0

Csapatunk elszenvedte idei első vereségét. Harmadik horvátországi edzőmérkőzésünkön 3-0-ra kikaptunk a Szabadkától.

FK Spartak Zlatibor – Ferencváros: 3-0 (1-0)
Galizana, 50 néző, vezette: Bojan Zobnica

FK Spartak Zlatibor: Aleksic, Stevanovic, Bratic, Antonic, Sarac, Milankovic, Simovic, Nikolic, Miric, Avric
cserék: Covilo,Torbica, Veselinovic, Puskaric, Veselinov, Noskovic, Bokic

Ferencváros: Ranilovic (Haber 46.) – Sosa, Dragóner, Tutoric, Balog Z. – Stanic (Tóth B. 46.), Rósa (Andrezinho 46.), Józsi (Birge 46.) – Heinz (Hassan 46.) – Morales (Schembri 65.), Miljkovic

Gól: Miric (18.), Veselinovic (75., 85.)
Sárga lap: Milankovic illetve Rósa (26.)

Ellenfelünktől a tizennyolcadik percben egy elvesztett labda után Miric indult meg, majd a jobbösszekötő helyéről, tizenhét méterről hatalmas bombát lőtt Ranilovic kapujába. 1-0.

A második játékrészben ugyan voltak lehetőségeink, de gólokat az ellenfél szerzett: a 75. percben Veselinovic egy jobboldali beadást vágott a hálóba közelről. 2-0. A 85. percben szintén Veselinovic volt, aki középen kibújt a védőink közül és könnyedén tette el a labdát a kiinduló Haber mellett a kapuba. 3-0.

A Szabadka megérdemelten nyerte meg a találkozót. A játékvezető ismét korábban fújta le a meccset pár perccel.

A mérkőzés összefoglalója itt érhető el.

Prukner László: – Lehetetlen összehasonlí­tani a nyári és a mostani felkészülést, hisz akkor 18 új játékost kellett beépí­tenem, s a régiekkel is meg kellett ismerkednem, mindössze három hét alatt. A mostani felkészülés legnagyobb előnye, hogy egyben maradt a keret, í­gy előrébb tartunk, mint korábban. A nyáron erősebb ellenfeleink voltak – a mostaniak sem gyengék, csak nem meghatározóak a bajnokságaikban. Az idő rövidsége miatt jobb programot összeállí­tani lehetetlen lett volna. A Szabadkától kikaptunk, de ez nem tragédia – a játékosok a több, mint egy hetes pulai felkészülés legkomolyabb terhelését kapták meg pénteken, ráadásul ez rövid időn belül a második összetartás, í­gy törvényszerű a mentális és fizikai fáradtság. A télen senkit nem igazoltunk, í­gy mindenkitől tudtuk, mit várhatunk el.

(A Ferencváros és a Spartak Zlatibor hivatalos honlapja, az ulloi129.hu, és a Nemzeti Sport alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ