2011.III.6. NB II., Ferencváros II. – Baja: 4-1

Lipcsei Péter NB II-es csapata 4-1-re verte a Baját az első tavaszi fordulóban. A mieink kitűnően kezdték a mérkőzést. A 22. percben már 2-0-ra vezettünk, először Papp volt eredményes, majd Peszmeg értékesí­tett egy büntetőt. A bajaiak a szünetig ugyan szépí­tettek, de azt követően újra mi lőttük a gólokat. A 70. percben Papp második találatával már 3-1- volt nekünk, majd a ráadásban a csereként beállt Szabó alakí­totta ki a 4-1-es végeredményt.

Mérkőzés előtti nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Fiatal, magyar játékosokkal vágunk neki a tavaszi szezonnak. Rengeteg edzőmeccset játszottunk, ezeken megpróbáltunk minél többet csiszolni a játékunkon. Biztos vagyok benne, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen Bognár György vezetésével a Baja nagyon stabil játékra képes, a támadófoci az erősségük, ezt bizonyí­tja, hogy csak a Gyirmót és a Pécs nyert több mérkőzést ősszel. Nekünk két hiányzónk egészen biztos lesz, Bölcsföldi Viktor, valamint Nagy Adrián is sérüléssel bajlódik. Ősszel kikaptunk Baján, most természetesen szeretnénk visszavágni, jó lenne győzelemmel kezdeni a tavaszt.

A mérkőzés:

Ferencváros II. – Baja: 4-1 (2-1)
Albert stadion, 200 néző, vezette: Kovács J. Zoltán (Péter, Hofbauer)

Ferencváros: Mester – Fülöp N., Vattai, Rodenbücher, Sváb – Peszmeg, Tóth A. (Szabó R. 88.), Vass, Papp M.- Varga B. (Nyilasi B. 60.), Kovács I. (Maurice 80.)
kispad: Hermány, Marton, Antal, Erdei
edző: Lipcsei Péter

Baja: Herbert – Villám, Rozsi (Császár 46.), Forgács, Burucz (Csordás 51.), Szauter, Micskó, Szőllősi, Kormos, Frőhlich, Varga Z. (Balázs 46.)
kispad: Csoknyai, Csanádi, Szabó N.
edző: Bognár György

Gól: Papp M. (4., 70.), Peszmeg (22. – 11-esből), Szabó R. (90+2.) illetve Forgács (33.)
Sárga lap: Vattai (32.), Peszmeg (77.) illetve Micskó (55.), Csordás (69.)

Mérkőzés utáni nyilatkozatok:

Lipcsei Péter: – Nagyon jó Baját sikerült legyőznünk. Még az út elején járunk, s az elkövetkezendőkben szeretnénk jobban játszani.

Bognár György: – A Fradi jól futballozott, ilyen különbséggel is megérdemelten nyert. A játékosaimon érződött, hogy ekkora stadiont csak a televí­zióban láttak…

(A Ferencváros hivatalos honlapja, az nso.hu és az MLSZ adatbankja alapján)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ