A KK története – 1937: A második ferencvárosi győzelem

3 hozzászólás a(z) A KK története – 1937: A második ferencvárosi győzelem bejegyzéshez

 • Tisztelt Veres Úr!

  Köszönjük a dicséretet, segí­teni sajnos nem tudunk. Mi is csak szurkolók vagyunk, sem ilyen, sem más dologba nincs beleszólásunk.

 • T. TEMPÓ FRADI Szerkesztőség.
  Örömmel fedeztem fel ezt az oldalt. Jóval túl a 80-on nagyon jól esett nosztalgiázni. 4 éves voltam, amikor édesapám elóször kivitt az Üllői útra, a Törekvés elleni mérközésre, amelyet 4:0-ra nyert a Fradi. A mezekre is emlékszem. A Fradi zőld fehér függöleges csikozású mezben játszott, a törekvés kék fehér szintén függőleges csikozásúban. Mivel “Minden vélemény számí­t”, a következő javaslatom lenne: Az ujjáépülő FTC pálya neve legyen SÁROSI, KOCSIS. ALBERT Stadion. Sárosi és Kocsis is VB második helyezett volt és ha jól tudom mindkettő VB gólkirály. Úgy gondolom, Nem lehet semmi akadálya annak, hogy a Fradi három, úgy vélem eddigi legnagyobb egyéniségének a neve dí­szitse a stadion bejáratát.

  Tisztelettel

  Veres László

  +36 20 5424262

  • Zseniális ötlet, Veres úr! Három VB-gólkirálya nem sok klubnak volt a történelemben…csak az a baj, hogy a Kocka Honvédosként lett gólkirály, Sárosi meg szerintem csak 2-3. volt…Még nagyobb baj, hogy -- hála Istennek!- ilyen alapon, hogy kolosszális zsenik, igazi Fradisták… vagy 500 név dí­szeleghetne ott… na, ennél nagyobb bajunk sose legyen.. a XX. század legnagyobb gólvágói: Deák, Schlosser, Takács II., a XX. század legnagyobb Barcelona játékosa: Kubala “Kuksi”…Turay, Toldi, Korányi, Kohut, Gyetvai, RUDAS(!!!), Dalnoki, Lakat dr., Czibor, Varga, Rákosi, Mátrai, Novák, Fenyvesi, Nyilasi… és most csak a legnagyobbakat soroltam, klubunk legendáinak százai közül… Kispéter, Pusztai, Ebedli, Géczi, Bálint, Páncsics… nem lehet abbahagyni… legyen: Száznevű Stadion!!! A szurkolók szavazzák meg a száz legnagyobbat az 1000 legnagyobb közül! Ha este 9-ig í­rnám, nem érnék a LEGNAGYOBB klasszisaink végére… MICSODA klub! Mennyi legenda! Mennyi hérosz!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső