Egy megöregedett „vadászkutya” nyí­lt levele a Ferencvárosért

8 hozzászólás a(z) Egy megöregedett „vadászkutya” nyí­lt levele a Ferencvárosért bejegyzéshez

 • Kinizsi Pálnak üzenem, hogy eltévedt, ez nem az Ön közege, ha a médiával, vagy az FTC-vel, vagy bárki mással gondja van, akkor í­rogasson az ő cí­mükre, mert ez egy szurkolói oldal, í­gy értetlenül állunk minden ránk zúduló fröcsögésétől.

 • Éljen a cenzúra!
  Éljen a tények elhallgatása!
  ….

 • 56 éve szurkolok a Fradinak, sok örömben és sok hasonló, gyengébb időszaknak voltam tanuja. Ez most a csapatépí­tés időszaka, ennyi pénzből ilyen játékosaink vannak, amilyenek. Türelem barátaim!!! Csodák nincsenek,csak a kitartó, komoly munka az, ami sikert hozhat. Én nagyon bí­zom Pruckner László tudásában, becsületességében, szakértelmében. Bí­ztassátok a csapatot, akkor is, ha vesztésre áll!!!

 • Ha nem türelmetlenűl viselkedünk.Ha nem a pályán se lévő Ujpestet szidjuk a leg ordenáréb módon.
  Ha a saját imádott csapatunkat megbecsüljük azzal is,hogy nem szidjuk egyettlen játékosunk felmenőit sem.
  Ha stb. Ha stb.Bár dühösek és elkeseredettek is lehetünk,elvárhatjuk a Fradi képeségeknek megfelelő teljesí­tményét.Szeintem fokozatosan javulni fog cspatunk játékának szinvonala.Hajrá Fradi!

 • Pár NS cí­mlap:

  http://www.ftcbk.eu/2001iv18-ferencvaros-videoton-5-0/
  http://www.ftcbk.eu/1996v4-gyori-eto-ftc-2-5/
  http://www.ftcbk.eu/1992iv4-ferencvaros-zte-70/
  http://www.ftcbk.eu/1990viii18-ujpest-ferencvaros-0-5/

  Lehetne egy picit kulturáltabban is, de főleg egyenlő mércével! Futballunk szintjével egyenlő a (sport)újságí­rás minősége.

 • Kedves Karcsi bátyám!
  Ami soha nem késő az életben: most is tanultam abból amit leí­rtál. Köszönöm.

 • Kedves Károly! Tökéletesen egytértek. Annyit még hozzátennék, hogy az edző végezze a munkáját, a játékos hajtson, a szurkoló meg rekedjen be a meccsek végére a buzdí­tástól! Egyik legnagyobb baj ebben az országban, hogy senki sem azt csinálja ami a dolga lenne, vagy ha tenné, akkor nem hagyják, mert mással kell, hogy foglalkozzon. Ennyi a türelem?? Beleszaladunk egy nagyon fájó pofonba Újpesten és akkor elfogy a türelem? A gyerekem ha rosszul viselkedik, gond van vele, akkor hátat fordí­tok neki? Nem! Ha kell korholom, de mindvégig szeretem, óvom és bí­ztatom a jóra. KEDVES FRADI-CSALÁD! ÖSSZEKAPASZKODNI és nem megtenni az ellenségeinknek azt a szí­vességet, hogy feladjuk a harcot és egymást korholjuk! Idősebbek tudhatják, voltak itt már rosszab idők, egy picit lazábban, több humorral, bí­ztatással oldódhat a görcs. Mi magyarok, minden tragédiánkon évtizedekig görcsölünk, siránkozunk, mí­g a többiek közben röhögve leelőzenk. Ne essünk ebbe a hibába! A foci -bármennyire is furcsa sokakank- egy JÁTÉK, fontos persze a hajtás, de önmagában semmit nem ér (lásd a Siófok elleni meccset) itt tiszta fej és játékos vagányság kell. Elég volt a dramatizálásból. HAJRÁ FRADI!!

 • Kedves Karcsi! Mindenben egyetértek veled.

  YSE

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső