Felajánlás a Fradi „12. játékosainak”

Kedves Fradi szurkolók, nagy örömmel olvastuk, hogy egy remek szurkolói kezdeményezés eredményeként megalakult a Fradi-busz hálózat. A Tempó Fradi Alapí­tvány, az FTC labdarúgásának múltját feldolgozó szurkolói oldal, a tempofradi.hu tulajdonosa is szeretné, ha ez a remek kezdeményezés hagyománnyá válna, és ezzel egy újabb pozití­v üzenetet küldene a magyar labdarúgás szereplőinek szeretet csapatunkról, és a Fradizmusról.

A soron következő (2011.04.01.) FTC – Újpest mérkőzésre a Fradi-busz hálózattal érkező minden 14 év alatti szurkolónak egy darab

„TEMPÓ – ZÖLDEK / FERENCVÁROS”


feliratú gyerek sálat ad ajándékba.

Továbbá a Fradi-busz hálózattal érkező szurkolóknak 1.000,- FT-os egységáron 50-50 darab felnőtt és gyerek sálat lehet vásárolni, melyet a buszok népligeti érkezéskor már a nyakatokba is tehettek. A sálakat itt tudjátok megnézni:

www.temposhop.hu, illetve szervezőiteknél és az info@tempofradi.hu, vagy az info@temposhop.hu cí­men tudtok igényelni.

.

Nyilas Elek , Hargitai Károly, Koch Róbert, Rédli Károly
a Tempó Fradi Alapí­tvány elnöke és kurátorai.

.

 


5 hozzászólás a(z) Felajánlás a Fradi „12. játékosainak” bejegyzéshez

 • A buszokon való hirdetésre gondoltam, de lényegtelen, értem a lényegét. Én éltem a lehetőséggel, köszönöm.

 • Hirdetésre sem anyagi keretünk, sem energiánk. A cél az ajándékozás volt, a kedvezményes sál vásárlási lehetőség már másodlagos ötlet volt, de ezekről a lehetőségekről tájékoztattuk egy párszor a Fradi-busz hálózattal érkezőket.

  Kapott levelet a főszervező, majd külön minden járat kapcsolattartója. Megjelent nálunk, az ulloi129-en és a Fradi-busz honlapján is.

  Örültünk a köszönő soroknak, és hogy sok, vagy kevés, annak nincs jelentősége, mert a kis sikerek ugyanúgy értékesek és melengetik a szí­vet, mint a nagy győzelmek. FTC-UTE 1-0 😉

 • Akkor sajnos nem túl sokat sikerült eladni. ezért gondoltam, hogy hirdetni kellene, mert nem sok buszos olvassa a Fradis oldalakat.

 • Nagyon szí­vesen. Szólj, ha kell később is valakinek az ismeretségi körödbe, szí­vesen adunk.

  2 buszról rendeltek eladásra, és 4-ről kértek ajándék sálat.

 • Sziasztok.
  Köszönöm a sál lehetőségét, vettem is kettőt. Ha van hozzá közöm, lehet tudni, hogy mennyit adtatok el? Mert lehet a buszszervezőknek nagyobb reklámot kellett volna csinálni ezekről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ