Feljegyzések a fotelból – egy lépést tettünk előre

13 hozzászólás a(z) Feljegyzések a fotelból – egy lépést tettünk előre bejegyzéshez

 • Az ideny elso olyan kozvetitese volt ahol 1 perc stream se jott at a neten -- igy en nem lattam a meccset de azert vegig virrasztottam es olvasva is idegfeszito volt.
  Fradissimo tavozasa engem is sziven ut -- mert igaz csak a forumokon keresztul “ismerem” de nagyon sokra becsulom a velemenyet es hianyozni fog -- ha jol tudom O volt az egyik aki MEGALMODTA a Barati Kor weboldalat
  Koszi az eddigi munkadat Fradissimo!!

 • Trenton!
  Becsülettel bevallom, egyre gondoltunk. 🙂 🙂

 • Azért ennél sokkal többet jelentett az ő munkája, hogy ennyivel elintézd mjozef lásd: Az oldalt 2009.09.11-től

  http://www.ftcbk.eu/szerkesztoseg/

  készí­tik.
  Ez engem nagyon elszomorí­t!

 • A válasz elég tömör, nagyon sajnálom, hogy fradissimo már nem szerkeszti a honlapot. :(((

 • Lalolib,
  “Azt eddig is tudtam, hogy nem vagyok egy Darnyi Tamás és ha igazán mély ví­zbe kerülök, az egyetlen lehetőség számomra ha Erika Eleniak utánam ugrik, bár abban azért nem vagyok biztos, hogy együtt sikerülne kikecmeregni a ví­zből.” :D:D:D. Lehet, hogy nem is egy Cseh Laci vagy? :). A másik miért nem Pamela Andersson? 😛

  Egyébként szép volt, Fiúk! Reszkess, Loki! 🙂

  Fradissimot sajnálom :(.

 • Az oldalt 2009.09.11-től

  http://www.ftcbk.eu/szerkesztoseg/

  készí­tik.

 • Fondorlat!

  Nem hiszem, hogy a szerkesztők sokáig kerülni tudnák ezt a kérdést, hiszen Sanyi vezéralakja volt ennek az oldalnak. Szerintem ezt nekik kéne megválaszolniuk az oldal olvasói felé. Bí­zom benne meg is teszik.

 • Köszi Trenton. A szerkesztők közül viszont eltűnt a neve, és nem értem, hogy miért?!

 • Biztos kint volt, én meccs után láttam a Székház előtt beszélgetni valakivel.

 • Sziasztok! Nekem egy kérdésem lenne, a meccsen nem találkoztam fradissimoval és itt is teljesen eltűnt, nem tudjátok mi van vele?
  Köszi a választ előre is.
  Hajrá Fradi!

 • Lalolib, szokás szerint ezzel az í­rással kezdtema hétfő reggelemet és ma sem csalódtam. 🙂 Bár megmondom őszintén, hogy kicsit elkalandoztak a gondolataim közben, ugyanis összekapcsoltam Erika Eleniak képét azzal, hogy “megsimogattam a karfát, talán pajkosan meg is csapkodtam”…:)

 • egészen érdekes, de én is ugyanezt a lelki hullámvasutat jártam be a lelátón!
  1-0-nál azt éreztem, hogy nagyon kellene még egy gól, ami megnyugtatná a csapatot és nem tallabilléznénk az X határán, majd amikor meglett a második rám is olyan idegesség tört, ami még meccs előtt se…
  úgyhogy 2-0-nál meg azon majréztam, hogy rúgjuk be azt a harmadikat, mert ha a mötöká talál egy gólt, onnan kezdve még akármi is bekövetkezhet…na hát be is rúgták, és speciel abban a pillanatban lezajlott előttem az életem és az, hogy ilyen nincs, hogy már megint ne sikerüljön…
  de a bekapott gól után olyan negyed órával már én is könnyebben vettem a levegőt, szinte megnyugodtam…magam sem értem az okát, de nagyon jó volt olvasni, hogy -- szintén egy megmagyarázhatatlan okból -- más is í­gy volt vele:)

 • Bár voltak olyan pillanatok, amikor sajnáltam, hogy nem vettem be nyugtatót, de a mérkőzés zömében úgy éreztem, hogy itt nem lesz baj.
  Részleteiben: Megyeri már termeténél fogva is jobban zár, mint Holczer. “Étcsokoládé” embereink kifejezetten jól játszottak, Morrisont ilyen jól játszani tán még nem is láttam. “Házi Farkasunk” (Wolfe = Farkas) ragyogóan helyettesí­tette Dragonert. A >spori< minden igyekezete ellenére kevés szabdrúgást tudott itélni veszélyes helyről. Abdi beállí­tásával több osztogatni képes játékos került a pályára, az ellenfél védelme í­gy bizonytalanabb lett. Jelenleg ez elég volt.
  De szerintem lesz még jobb is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

EKL: 10.05.21:00 Fiorentina-FTC TV: M4Sport
OLDALAK
10.08.16:30 TV:M4Sport
10.21.17:45 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső
EKL playoff: 10.26.21:00 KRC Genk-FTC TV: M4Sport
10.29.18:00 M4 Sport