Közelmúltunk – 1994 tavasz: „Nyilasi Tibi maradj velünk!”

3 hozzászólás a(z) Közelmúltunk – 1994 tavasz: „Nyilasi Tibi maradj velünk!” bejegyzéshez

  • Pénz már ’90-ben sem volt (a rendszerváltás miatt). Évről-évre probléma volt. Ezért távozott a Pintér -- Fischer féle generáció is ’91 tavaszán. Nyí­l csinált egy bajnokcsapatot, amihez szintén nem volt meg a háttér, ennek ellenére a Fradi lett a bajnok. Szponzorok jöttek-mentek (Bras, Hargita Kft. stb), de mindig küzdöttek a pénzhiánnyal. ’94 nyarán a Kordax nem kevés pénzt, majd ’95 nyarán minőségi játékosokat is hozott. Én nem látom, hogy szándékosan rossz döntések születtek volna ebben az időben. Olyanok igen, amivel lehet vitázni. Ilyen volt Nyí­l távozása is, akit mindenki imádott.

  • Pilu leí­rta előttem azt, amit mindannyian gondoltunk Nyilasi menesztéséről annak idején. Az meg nem igaz, hogy marasztalni akarták. Útban volt, mennie kellett.

  • Ekkor kezdődött meg a Fradi lezüllesztése és tönkre tétele. Nyilasi túl népszerű volt és mindenki tudta, hogy a szurkolók egy emberként állnak mögé.El kellet őt küldeni, hogy a szerencse lovagok szabad kezet kapjanak a club kirablásához. Innentől kezdve megszűnt az utánpótlás nevelés és elkezdődött a az ismeretlen magukat labdarúgónak hazudó emberek sok pénzért való megvétele. Hihetetlen,hogy azok ez emberek akik ehhez tevékenyen hozzá járultak a mai napig nem lettek elí­télve.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

VIII. Novák Dezső utánpótlás emléktorna 2024.01.20.
12.10.18:00 M4 Sport
OLDALAK
EKL: 12.14.18:45 FTC-Fiorentina TV: M4Sport
12.17.16:00 M4 Sport
Categories
FOTELSZURKOLÓ