1901.III.24. Cricketer – FTC 9:0

7 hozzászólás a(z) 1901.III.24. Cricketer – FTC 9:0 bejegyzéshez

 • Szia Laci

  Jòl esett hozzí szòlí sod, hiszen az ember mindig egy kicsit hiù és én sem teszek kivételt.

  A Cricketer-meccs abban az idôben ìròdott, mikor a Fradit egy magas gòlarí nyù kudarc a mí sik utí n érte (az UTE és a Videoton ellen).

  Valahogy ùgy éreztem, hogy jò lenne megértetni minden Fradi-szurkolòval, hogy ha az ember hû magí hoz (és klubjí hoz), akkor ilyesmi nem kerülhetô el, de fontos az, hogy ne tévessze össze az idealist a valòval. Az ideí lis önszemléletét a valòdi lényével.

  Minden kudarc egy kijòzonodí s, de az ember – és sorolhatní m az FTC-t is ide – el kell döntenie, kinek és minek akar hû maradni.

  Fontos mindig, hogy embernek tudjon megmaradni, akí rhogy dönt is. Ameddig az E-betûk között az érény í ll az elsô helyen a zí szlòjí ban, addig az FTC az emberek klubja fog maradni, akik bí tran valjí k is az emberségüket.

 • Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen anyag kapcsán lett újra megemlí­tve a nevem.

  ( a cí­kk meg…. alig találok szavakat….egy csoda )

  Laci

 • Nagyon köszönöm az összeállí­tást. Fantasztikus történelmünk és múltunk van (és remélem, jövőnk is!) Hajrá Zöldek, Hajrá Fradi!

 • Szép oldal lett a Cricketer-féle mùlt kudarcí bòl.

  Egy pí r év mùlva ezt mí r a 6:0 és a 0:5-rôl is lehet mondani fogjí k.

 • Kedves peterdy,

  csak az afrikai kontinensről nem kaptunk még anyagot.

 • A svájci Nagy Lacink (a budapesti Nagy Lacink a naplókat adta nekünk) a KK történetét segí­t feldolgozni szerkesztőtársamnak, és időnként “elkalandozik” a témától és küld egy-két apróságot 😉

 • Ez egyszerűen zseniális! Ahogy látom még Svájcból is küldenek anyagot. A Fradi tényleg egy világcsapat. A rajzok meg lehengerlőek. Egyik ámulat a másikba ejt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
02.01. 18:30 m4 Sport
02.05. 17:30 M4 Sport
Categories
02.11. 17:00 M4 Sport
02.18. 17:00 M4 Sport
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső