1902.VIII.24. MAC/MFC kombinált – FTC 3:1 (edzőmérkőzés)

1902. augusztus 24., 16:30, Margitsziget, MAC/MFC kombinált – FTC 3:1 (?:?)
vezette: Herczog Ede (MUE)
MAC/MFC kombinált: Kraft, Wagner, Höfle, Niessner, ?
FTC: Kovács, ?
Gól: ?
Jók: Kraft, Wagner, Höfle, Niessner illetve Kovács

Football-match lesz vasárnap délután 1/2 5 órakor a Margitszigeti pályán a Ferenczvárosi Torna-Club és a Margitszigeti Labdarugók Csapata között.

A vasárnap délutáni margitszigeti labdarugó-mérkőzésen  a lehető legerősebb csapatot állítják egymással szembe s igy annál igen erős küzdelemre van kilátás. Biró Schuberth Ernő (M. U. E.) lesz. A belépésnél 40 filléres trainingjegyek váltandók.

(Sport-világ, Pesti Hírlap, Budapesti Hírlap)

*

Margitszigeti Labdarugó-Csapat, mely a M. A. C. és a M. F. C. tagjaiból alakult, vasárnap a Ferenczvárosi Torna-Club csapatával mérkőzött. Győztes a M. L. Cs. lett 3:1 arányban. A mérkőzést igen nagyszámú közönség nézte végig. A játék elég heves volt, de a szigetiek fölénye szemmel látható. Játékukkal kitűntek Kraft, Wagner, Höfle (M. A. C.), Niessner (M. F. C.) és Kovács (F. T. C.). Biró Herzog Ede (M. U. E.) volt, kinek pártatlan működése általános megelégedést keltett.

*

Múlt számunkban közöltük, hogy a Margitszigeti csapat a Ferenczvárosi T. C. csapatát leverte. Meg kell jegyeznünk — utólagos értesülésünk nyomán — hogy a F. T. C. csapatából Berán, Pokorny, Borbás, Kolhanek és Feketeházy hiányoztak, mi teljesen megmagyarázza a verseny okát.

(Sport-Világ)

A Margitszigeti Labdarugó Csapat, mely a M. A. C. és a M. F. C. tagjaiból alakult, vasárnap a Ferencvárosi Torna Club csapatával mérkőzött. Győztes a M. L. Cs. lett 3:1 arányban. A. mérkőzést igen nagyszámú közönség nézte végig. A játék elég heves volt, de a szigetiek fölénye szemmel látható. A győztes csapatban a csatársor remek összjátéka bámulatot keltett. Játékokkal kitűntek Kraft, Wagner, Höfle (M. A. C.), Niessner (M. F. C.) és Kovács (F. T. C.). Biró Herzogh Ede (M. U. E.) volt, kinek pártatlan működése általános megelégedést keltett. A M. L. Cs. a nyáron át 8 mérkőzésen vett részt és ezeken 34 goalt adott és 4-szer kapott.

(Pesti Hírlap, Budapesti Hírlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
HOST