1902.XI.9. FTC – MUE 5:1 (edzőmérkőzés)

Ferenczvárosi Torna-Club 5:1 arányban győz a Magyar Úszó-Egyesület ellen.

1902. november 9., 15:00, Soroksári út, FTC – MUE 5:1 (2:1)
vezette: ?
FTC: ? – Berán – ?, ?, ? – ?, Fekete, ?, Novotny, Borbás
MUE: Fehéry, Halmay, Hoffer, ?
Gól: ?
Jók: Borbás, Berán, Fekete, Novotny illetve Fehéry, Halmay, Hoffer

A holnapi nap folyamán [november 9-én] négy labdarugó-mérkőzés is lesz a fővárosban, de valamennyi csak hazai csapatok között. A soroksári-uti labdarugó-pályán délután három órakor mérkőzik a Magyar Úszó-Egyesület első csapata a Ferencvárosi Torna-Klub első csapatával. Az úszók csapata ugyanaz lesz, a mely a múlt vasárnap olyan fényesen győzött a bécsi Gráfián. A mérkőzést tréning-jegygyel lehet megnézni. A versenypályához a közvágóhidi villamos viszi a közönséget.

(Budapesti Hírlap)

A Ferenczvárosi T. C. és a M. U. E. múlt vasárnap állottak egymással szemben a F. T. C. Külső soroksári-úti pályáján. Az első félidőben mindjárt a F. T. C. támad és törekvéseit siker is koronázza. Az első félidő 2:1 arányban zárul a F. T. C. javára. A második félidőben a ferenczvárosi csapat folytatja heves támadását és még három goallal szaporítja a már elért goal számot. A M. U. E. csapatában jól játszott Fehéry és Halmay, a F. T. C.-ban Borbás, Berán és Novotny.

(Sport-Világ)

A másik mérkőzés a soroksári-uti versenypályán volt, a hol a Ferencvárosi Torna-Klub és a Magyar Úszó-Egyesület állottak egymással szemben. Az első félidőben a ferencvárosiak kétszer rúgták a labdát az úszók kapujába, mig az úszók csak az egyik gólt tudták visszaadni, így az eredmény az első félidőben két gól ellen egy a ferencvárosiak javára. A második félidőben a ferencvárosiak három gólt rúgtak, az úszók azonban egy gólt sem tudtak elérni. Az eredmény a második félidőben három gól ellen zérus a ferencvárosiak javára. A végső eredmény pedig öt gól ellen egy a Ferencvárosi Torna-Klub javára. A győztes csapatban kitűnt Borbás, Berán, Fekete és Novotny. Az Úszók csapatában jól játszott Fehéry, Halmay és Hoffer.

(Budapesti Hírlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEK

Január 10., péntek, 17.30: 
FTC–KRC Genk (belga I. o.)
Január 11., szombat, 15.00: 

FTC–Union Berlin (német I. o.)
Január 15., szerda, 15.00: 
FTC–Arminia Bielefeld (német II. o.)
Január 16., csütörtök, 16.00: 
FTC–Köln U21 (német)
Január 20., hétfő, 13.00: 
FTC–SV Wehen Wiesbaden (német II. o.)
Január 20., hétfő, 17.30: 
FTC–CFR Cluj (román I. o.)

Következik: 01.25.14:55 FTC-Paks (TV:M4sport)
EL-csoportkör 2019
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST