1902.XI.9. FTC – MUE 5:1 (edzőmérkőzés)

Ferenczvárosi Torna-Club 5:1 arányban győz a Magyar Úszó-Egyesület ellen.

1902. november 9., 15:00, Soroksári út, FTC – MUE 5:1 (2:1)
vezette: ?
FTC: ? – Berán – ?, ?, ? – ?, Fekete, ?, Novotny, Borbás
MUE: Fehéry, Halmay, Hoffer, ?
Gól: ?
Jók: Borbás, Berán, Fekete, Novotny illetve Fehéry, Halmay, Hoffer

A holnapi nap folyamán [november 9-én] négy labdarugó-mérkőzés is lesz a fővárosban, de valamennyi csak hazai csapatok között. A soroksári-uti labdarugó-pályán délután három órakor mérkőzik a Magyar Úszó-Egyesület első csapata a Ferencvárosi Torna-Klub első csapatával. Az úszók csapata ugyanaz lesz, a mely a múlt vasárnap olyan fényesen győzött a bécsi Gráfián. A mérkőzést tréning-jegygyel lehet megnézni. A versenypályához a közvágóhidi villamos viszi a közönséget.

(Budapesti Hí­rlap)

A Ferenczvárosi T. C. és a M. U. E. múlt vasárnap állottak egymással szemben a F. T. C. Külső soroksári-úti pályáján. Az első félidőben mindjárt a F. T. C. támad és törekvéseit siker is koronázza. Az első félidő 2:1 arányban zárul a F. T. C. javára. A második félidőben a ferenczvárosi csapat folytatja heves támadását és még három goallal szaporí­tja a már elért goal számot. A M. U. E. csapatában jól játszott Fehéry és Halmay, a F. T. C.-ban Borbás, Berán és Novotny.

(Sport-Világ)

A másik mérkőzés a soroksári-uti versenypályán volt, a hol a Ferencvárosi Torna-Klub és a Magyar Úszó-Egyesület állottak egymással szemben. Az első félidőben a ferencvárosiak kétszer rúgták a labdát az úszók kapujába, mig az úszók csak az egyik gólt tudták visszaadni, í­gy az eredmény az első félidőben két gól ellen egy a ferencvárosiak javára. A második félidőben a ferencvárosiak három gólt rúgtak, az úszók azonban egy gólt sem tudtak elérni. Az eredmény a második félidőben három gól ellen zérus a ferencvárosiak javára. A végső eredmény pedig öt gól ellen egy a Ferencvárosi Torna-Klub javára. A győztes csapatban kitűnt Borbás, Berán, Fekete és Novotny. Az Úszók csapatában jól játszott Fehéry, Halmay és Hoffer.

(Budapesti Hí­rlap)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

04.28.17:45 TV:M4Sport
OLDALAK
05.05.18:30 TV:M4Sport
05.11-12 M4 Sport
05.15.19:30 M4 Sport
05.18-19. M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ