1906.XI.25. FTC – NSC 9:0 (edzőmérkőzés)

Mai mérkőzések. Barátságos mérkőzés. A Ferenczvárosi Torna Club 1/2 3 órakor mérkőzik a Nemzeti Sport Club I. csapatával a soroksári-uti pályán. Előzőleg a II csapatok mérkőznek.

(Sport-Világ, 1906. november 25.)

Vasárnapi mérkőzések. — Barátságos mérkőzés. — A soroksári – úti pályán a FTC. a Nemzeti SC. ifjú csapatával mérkőzik.

(Nemzeti Sport, 1906. november 25.)

1906. november 25., 14:30, Soroksári út, FTC – NSC 9:0 (3:0)
vezette: Schubert M. Ferenc (M.U.E.)
FTC:
NSC:
Gól:

A barátságos mérkőzések közül a Ferencvárosi T. K. — Nemzeti Sport Klub matche iránt érdeklődtek leginkább. A F. T. K. Bródy és Schlosser nélkül játszott, de igy is óriási fölényben volt. Első félidőben 3:0 arányban, másodikban 6:0 arányban végzett a F. T. K. A N. Sp. K. csak a második félidő végén volt veszélyes ellenfelére s a match folyamán inkább a védelem, mint a támadás jutott szerephez. A F. T. K. csatársora ezúttal is briliáns volt s góljait mesteri összjátékkal szerezte meg. A matchet Schuberth M. Ferenc vezette. A második csapatok matchét nagy meglepetésre a N. Sp. E. csapata nyerte meg. A F. T. K. fogyatékos II. csapatot állí­tott ki s az nyilván oka a meglepetésnek.

(Pesti Napló, 1906. november 26.)

Tréning-mérkőzések. FTC.— Nemzeti SC. 9:0. A tartalékkal játszó FTC. könnyen győzi le fiatal ellenfelét a Soroksári-uti pályán.

(Nemzeti Sport, 1906. december 2.)

Számos barátságos mérkőzést is játszottak e napon csapataink. A Ferenczvárosi Torna-Club a nemrégiben alakult Nemzeti Sport-Club tehetséges csapatával mérkőzött. Bár előrelátható volt győzelme, ily nagy goalarányt (9:0) még sem vártunk.

F. T. C. I.—Nemzeti S. C. 9:0. A Nemzeti Sport-Club a biztos vereség tudatában ment a küzdelembe s ez a tudat gyengí­tette meg a különben máskor nagyon agilis játékát, hogy a F. T. C. — bár nem teljes csapatával állott ki — mégis ily nagyarányú győzelmet arathatott. A F. T. C csatárainak szép összjátéka s fedezeteinek lelkes munkája mindig meghozza a kí­vánt eredményt. A mérkőzés a soroksári-uti pályán volt. Eredmény: 9:0 (félidő: 3:0) a F T C. javára Biró: Schubert M. F. (M.U.E.) volt.

Nemzeti S. C. II.—F. T. C. II. 1:0. Meglepő eredmény.

(Sport-Világ, 1906. december 2.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

OLDALAK
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső