1928/29 – “ZÖLD-FEHÉR A MI SZINÜNK” – egy kézzel í­rt történet

1928-29-ben KK-t  nyert csapatunk, második lesz a bajnokságban, sikeresen túrázik spanyol, portugál földön, valamint Dél-Amerikában, ahol legyőzi az olimpiai bajnokot

“ZÖLD-FEHÉR A MI SZINÜNK”  II. kötet –  Szerző: Hélisz József

Egy hozzászólás a(z) 11110001000ejegyzéshez

  • Hát, ez valami csodálatos!!! Józsi bácsi úgy í­rja le (évtizedekkel ezelőtt) az akkor évtizedekkel korábbi eseményeket, hogy az ember szinte ott érzi magát a B-tribünön, szinte látom a meccseket. Fantasztikus. És az, hogy már 1928-ban baráti Társaság alakult? Talán a világon az elsők között, ennek jó lenne utána nézni. A Fradizmushoz tartozik, hogy az elejétől fogva voltak olyan “zöldszí­vűek”, akik mindent dokumentáltak. Utána lehet nézni világhí­rű klubok honlapjain, vagy az rsssf.com-on, világszerte nagyon kevés klubnak van ilyen pontos, részletes adatbázisa. Köszönet érte áldozatkész, hű krónikásainknak, sok-sok Fradista “Tinódi Lantos Sebestyénnek”. Áldott ünnepeket minden igaz Fradistának!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

OLDALAK
Novák Dezső
25 ÉVES A BL-SIKER
FOTELSZURKOLÓ
HOZZÁSZÓLÁSOK