1941.VI.22. Ferencváros – Gamma 4:4

Érdekes mérkőzéssel búcsúzott az évadtól az NB két legboldogabb csapata

NS-19410623-02-19410622

Nagyításhoz klikk a képre!

A biztosan nyert bajnokság után így vélekedett Horváth Sándor, a B-közép egyik vezetője: — Egyhangú volt egy kicsit az év, ott a B-középen. Nekünk küzdelem kell, harc! Sokkal értékesebb egy nehéz körülmények között kivívott bajnokság, mint egy ilyen sétaügetés. Hiányoztak a régi nagy csaták. Az úgynevezett „örökrangadó”.

Megtudjuk még Horváth Sándortól, hogy jelenleg mintegy 200 olyan törzsszurkolója van a B-középnek, aki minden mérkőzésen ott áll a zöldfehér zászló körül.

Vannak olyan tagjaink is — mondja — akiket valamilyen ok miatt kizártunk, ezek sem tágítanak azonban el a zászlótól. Meghúzódnak a B-közép szélén. Nemcsak buzdít azonban a B-közép. Van úgynevezett jóléti alapunk is, ebből azokat a játékosokat segítjük, akiknek valamire szükségük van.

A B-közép — alapítójának, Radványi Pálnak emlékére — Radványi-díjat is alapított. Ezt minden évben az a ferencvárosi játékos kapja meg, aki a B-közép szerint az év legjobb teljesítményét nyújtotta. Az idén — mondja Horváth Sándor — Polgár Drumi esélyes erre a díjra. Ö fogja megkapni…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Következik: 04.07. 14:30 FTC-Mezőkövesd (TV:m4)
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FACEBOOK:
HOST
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső utánpótlás emléktornák