1941.VI.22. Ferencváros – Gamma 4:4

NS-19410623-02-19410622

A biztosan nyert bajnokság után így vélekedett Horváth Sándor, a B-közép egyik vezetője: — Egyhangú volt egy kicsit az év, ott a B-középen. Nekünk küzdelem kell, harc! Sokkal értékesebb egy nehéz körülmények között kivívott bajnokság, mint egy ilyen sétaügetés. Hiányoztak a régi nagy csaták. Az úgynevezett „örökrangadó”.

Megtudjuk még Horváth Sándortól, hogy jelenleg mintegy 200 olyan törzsszurkolója van a B-középnek, aki minden mérkőzésen ott áll a zöldfehér zászló körül.

Vannak olyan tagjaink is — mondja — akiket valamilyen ok miatt kizártunk, ezek sem tágítanak azonban el a zászlótól. Meghúzódnak a B-közép szélén. Nemcsak buzdít azonban a B-közép. Van úgynevezett jóléti alapunk is, ebből azokat a játékosokat segítjük, akiknek valamire szükségük van.

A B-közép — alapítójának, Radványi Pálnak emlékére — Radványi-díjat is alapított. Ezt minden évben az a ferencvárosi játékos kapja meg, aki a B-közép szerint az év legjobb teljesítményét nyújtotta. Az idén — mondja Horváth Sándor — Polgár Drumi esélyes erre a díjra. Ő fogja megkapni…”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
2019. febr. 02. Tapolca V. Novák Dezső Utánpótlás Emléktorna
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
FACEBOOK:
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
HOST