1955.XI.6. Bp. Kinizsi – Bp. Dózsa 3:2

5 hozzászólás a(z) 1955.XI.6. Bp. Kinizsi – Bp. Dózsa 3:2 bejegyzéshez

  • Ha az évszámot nézzük, ez bizony NAGY és ÖRÖMTELI SIKER !

  • Barátaim, most a politikai szövegtől függetlenül … érdemes újra elolvasni “de jó, hogy 80 ezer ember KÉNYELMESEN tud helyet foglalni” -- Istenem, volt ilyen is a magyar futball … amikor annak örültek, hogy milyen jó, hogy egy Fradi -- Újpestet nem “kis vicik-vacak” 40-45-ezres stadionokba bezsúfolódott közönség előtt kell játszani, hanem akár 80 ezer is KÉNYELMESEN befér … most 8-10 ezer nézőt ünnepel a “Népsport” … Na, ez -ez a szí­nvonal, és ez a közönség- nem lesz már többé … sohasem … SOHA nem lesz többé ilyen Magyarországon! Pedig, örülnöm kellene, mert most vertük meg a Honvédot … csak épp nem a világverő Puskás-félét, hanem egy afrikai menekült-válogatottat … de végre, nyertünk ellenük! Ennek sem tudom már az idejét …

  • Szusza valójában nem sérülés miatt ment le, hanem -- egyébként tőle szokatlan módon -- teljesen elvesztette a fejét, és végül az edzője hí­vta le, nehogy súlyos sérülést okozzon, vagy kiállí­tsák. Ritka gesztus volt az edzőjétől. (Azt hiszem, Bukovi Márton volt.)

  • “Az előmérkőzésen a Kinizsi a 3. hely biztosí­tásáért, a Dózsa pedig még mindig a kiesés elkerüléséért ví­vta nagy harcát”…:))))))))) Mintha csak ma lennénk:)))

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

03.31.18:00 TV:M4Sport
04.03.20:00 M4 Sport MK-negyeddöntő
OLDALAK
04.07.14:45 M4 Sport
04.14.16:30 M4 Sport
Novák Dezső utánpótlás emléktornák
Categories
FOTELSZURKOLÓ