1955.XI.6. Bp. Kinizsi – Bp. Dózsa 3:2

NS-19551107-01-19551106

5 hozzászólás a(z) 1955.XI.6. Bp. Kinizsi – Bp. Dózsa 3:2 bejegyzéshez

  • Ha az évszámot nézzük, ez bizony NAGY és ÖRÖMTELI SIKER !

  • Barátaim, most a politikai szövegtől függetlenül … érdemes újra elolvasni “de jó, hogy 80 ezer ember KÉNYELMESEN tud helyet foglalni” -- Istenem, volt ilyen is a magyar futball … amikor annak örültek, hogy milyen jó, hogy egy Fradi -- Újpestet nem “kis vicik-vacak” 40-45-ezres stadionokba bezsúfolódott közönség előtt kell játszani, hanem akár 80 ezer is KÉNYELMESEN befér … most 8-10 ezer nézőt ünnepel a “Népsport” … Na, ez -ez a színvonal, és ez a közönség- nem lesz már többé … sohasem … SOHA nem lesz többé ilyen Magyarországon! Pedig, örülnöm kellene, mert most vertük meg a Honvédot … csak épp nem a világverő Puskás-félét, hanem egy afrikai menekült-válogatottat … de végre, nyertünk ellenük! Ennek sem tudom már az idejét …

  • Szusza valójában nem sérülés miatt ment le, hanem -- egyébként tőle szokatlan módon -- teljesen elvesztette a fejét, és végül az edzője hívta le, nehogy súlyos sérülést okozzon, vagy kiállítsák. Ritka gesztus volt az edzőjétől. (Azt hiszem, Bukovi Márton volt.)

  • “Az előmérkőzésen a Kinizsi a 3. hely biztosításáért, a Dózsa pedig még mindig a kiesés elkerüléséért vívta nagy harcát”…:))))))))) Mintha csak ma lennénk:)))

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

    TFU_20020100_Fma_001 - 0018
OLDALAK
Ranglisták és statisztikák:
VVK 50 – A kupasiker 14 legszebb pillanata
FOTELSZURKOLÓ
Novák Dezső Utánpótlás Emléktornák
FACEBOOK:
HOST